Persbericht

Persbericht

Newsbit 01-05-2022 12:39 leestijd 3 - 5 min

Blijf je verlies maken op de cryptomarkt? Dit is het verschil tussen jou en professionele handelaren

Nu de aandelenmarkt en spothandel het zwaar hebben, kiezen steeds meer mensen ervoor om de futures-transacties te omarmen. Omdat handelaren op de termijnmarkt long en short kunnen gaan, hebben handelaren meer vrijheid op de markt en de mogelijkheid om hun vermogen te verdubbelen. Bitcoin (BTC), is de valuta die gebruikt wordt voor risicomijding, en de cryptomunt wordt ook steeds populairder bij mensen die te maken hebben met de turbulentie van de aandelenmarkt.

Het kopen van cryptomunten is eenvoudig, maar geld verdienen op de cryptomarkt is dat niet. Heel veel handelaren kwamen met grote ambities de markt op, en werden uiteindelijk geliquideerd. Om echt goed te worden is het essentieel om energie en tijd in de markt te steken en te leren hoe alles werkt.

Vandaag heeft Bexplus een senior handelaar geïnterviewd die al meer dan 20 jaar actief is als handelaar. Hij zal je in dit artikel enkele nuttige richtlijnen geven die van grote hulp zullen zijn tijdens het handelen van cryptomunten.

Kan je jezelf een handelaar noemen na verschillende succesvolle transacties?

Ook hier geldt de bekende regel van het “beginnersgeluk”. Je kunt één of zelfs meerdere keren profiteren van het willekeurig openen van handelsposities, maar helaas werkt dat niet altijd. Om succesvol en effectieve te handelen in de cryptomarkt moet je verschillende aspecten begrijpen:

1) Huidige marktsituatie. (Analyseer de betekenis achter de Candlestick.) Blijf op de hoogte van nieuws, evenementen en discussies in de gemeenschap. Deze informatie kan de markttrend beïnvloeden.

2) Hoe handelsinstrumenten werken (welke soorten orders zijn beschikbaar, enz.). Begrijp de technische basisanalyse, hoe grafieken te lezen. Analyseer handelspatronen en bewegingen op de grafiek om de juiste handelsstrategie op te bouwen.

Wat moet ik vermijden tijdens het handelen?

1) Emotionele handel. Handel met discipline. Succesvolle handelaren leren hoe ze hun emoties kunnen beheersen en vasthouden aan hun handelsstrategie.

2)Vergeet take-profit en stop-loss in te stellen. Handelen zonder stop-loss of take-profit is als autorijden zonder pauzes.

3) Handelen met te grote posities. Zorg ervoor dat u een duidelijk doel voor ogen houdt en definieer uw risico’s bij het handelen.

Hoe kies je als beginner een platform om crypto op te handelen?

Er zijn bijna net zoveel crypto exchanges als cryptocurrencies, en een groot deel van deze platformen zijn oplichterij of zijn slecht. Een slechte exchange brengt onredelijke kosten in rekening zonder enige kennisgeving. Van sommige exchanges zoals Binance, wordt aangenomen dat ze de markt manipuleren of opzettelijk de stekker eruit trekken. Ook zijn de handelsengines en regels van sommige exchanges gewoon zo moeilijk, dat het veel tijd kost om ze gewoon te leren gebruiken.

Als je zo snel mogelijk bekend wilt raken met de cryptocurrency-markt en handelsregels, kan een exchange met een demo-account een goede hulp zijn. Met een demo-account kun je handelsstrategieën oefenen, vertrouwd zijn met de handelsregels, je emoties leren beheersen en de markten analyseren. Succesvolle handelaren zijn degenen die de markt leren analyseren, op de hoogte blijven van marktnieuws en verschillende strategieën blijven uitproberen.

Is er een makkelijke handelsmethode om geld te verdienen met cryptocurrencies?

Veel mensen betreden de markt nadat ze de basis termen hebben geleerd. Ze gaan dan long of short. Uiteindelijk krijgen ze niet de resultaten die ze willen. Voor dit type beginner, zal de copytrading, aangeboden door een cryptocurrency-platform, een grote hulp zijn. Copy trading betekent, zoals de naam al doet vermoeden, het volgen van de orders van de veteraan om te handelen. Bexplus is een professioneel handelsplatform voor cryptocurrency dat een hoge hefboomwerking en kopieerhandel biedt.

Copy trading geeft elke belegger die net op de markt is gekomen de kans om een veteraan te worden. Hiermee kunt u investeringsorders van ervaren mensen kopiëren, evenals het aandeel van uw orderkopie aanpassen, take profit en stop loss instellen of de gekopieerde order op elk moment beëindigen. Voor veteranen kun je ook enkele voordelen krijgen van je volgers.

Is er een gemakkelijk te winnen handelsmethode om geld te verdienen met cryptocurrencies?

Even een lastige vraag, want het antwoord is tegelijkertijd zowel “ja” als “nee”.

Het feit is dat de markt voor cryptocurrency erg volatiel is, daarom biedt het letterlijk altijd een mogelijkheid om geld te verdienen voor degenen die de markt “op het huidige moment” volgen en weten hoe ze handelshulpmiddelen correct moeten gebruiken. Er zijn zelfs enkele platforms op de markt die strategieën voor het verhandelen van kopieën bieden, wat u kan helpen. Bexplus is een professioneel handelsplatform voor cryptocurrency dat een hoge hefboomwerking en kopieerhandel biedt.

De unieke copy trading geeft elke belegger die net op de markt is gekomen de kans om een veteraan te worden. Hiermee kunt u investeringsorders van ervaren mensen kopiëren, evenals het aandeel van uw orderkopie aanpassen, take-profit en stop-loss instellen of de gekopieerde order op elk moment beëindigen. Voor veteranen kun je ook enkele voordelen krijgen van je volgers.

Meer weten over Bexplus

Bexplus, een gerenommeerd crypto-futures-handelsplatform geaccrediteerd door het Amerikaanse FinCEN MSB (Money Services Business), biedt 100x leverage-futures-handel op verschillende handelsparen zoals BTC, ETH, ADA, DOGE, XRP. Je hebt er geen KYC nodig en het platform wordt gebruikt door 1 miljoen mensen wereldwijd. Het staat ook bekend om de volgende functies.

Het maakt niet uit of je een beginner of een veteraan bent, Bexplus is goed voor beide, en je zult absoluut genieten van het investeren in cryptocurrencies bij Bexplus. Klik hier om je te registreren en een 100% bonus te ontvangen!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten