Bonk
Persbericht

BONK Koers Pumpt 10%, Haalt Brett & Floki In – Is Dit De Meest Veelbelovende Crypto Meme?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Bonk koers wist over de afgelopen dagen een aanzienlijke stijging door te maken en zelfs een aantal plekken te stijgen binnen de meme coin markt. Met een market cap van boven de $ 1,75 miljard is BONK nu de 5e grootste meme coin van de crypto markt. Hoe ziet de nabije toekomst eruit voor deze veelbelovende crypto meme coin?

Bonk is met meer dan 15% gestegen over de afgelopen 7 dagen en wist hierdoor al snel voorbij zowel Floki (FLOKI) als Brett (BRETT) te stijgen. Hierdoor wist deze meme coin dus naar plek 5 in de meme coin markt te stijgen en komt het ook steeds dichter in de buurt van de vierde plek van Dogwifhat (WIF). WIF heeft op dit moment een market cap van $ 2,23 miljard terwijl BONK een market cap heeft rond de $ 1,77 miljard.

Bonk koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

De Bonk koers wist deze stijging door te maken in een fase waar de top 4 van de meme coin markt juist verliezen leed. Dogecoin (DOGE) daalde op dinsdagmiddag al met 1,31% terwijl Shiba Inu (SHIB) daalde met 0,21%, Pepe coin (PEPE) daalde met 0,67% en WIF met 1,17%.

Bonk is een meme coin gebaseerd op de Solana blockchain en wist het recentelijk dus ook beter te doen dan andere Solana meme coins. Zowel WIF als FLOKI bevinden zich ook op de Solana blockchain. Ondanks dat Floki over de afgelopen week nog met 2,22% wist te stijgen, werd het dus wel ingehaald door Bonk.

Wat opvallend is aan de recente stijging van Bonk is dat meerdere analisten verwachten dat deze meme coin nog grotere stijgingen door kan maken in de nabije toekomst.

Cold Blooded Shiller, een X gebruiker met meer dan een kwart miljoen volgers, voorspelde onlangs dat Bonk binnenkort richting de $ 0,000027 of $ 0,000028 kan gaan stijgen. Dit zou een stijging van nogmaals 4% zijn ten opzichte van zijn huidige waarde.

Ook Jakey, een crypto analist met meer dan 100.000 volgers, adviseert gebruikers om Bonk tokens te kopen. Volgens hem was Bonk een van de redenen dat het Solana ecosysteem een groot herstel door kon maken. Hij ziet dan ook nog altijd een groot potentieel in deze token.

Bonk koers verwachting – wat gaat deze crypto meme doen?

De recente opwaartse beweging van de Bonk koers wordt ook afgebeeld door een stijgende RSI. Deze RSI bevond zich begin juli nog rond de 40, maar wist op 2 juli al voorbij de 74 te stijgen. Hiermee is er een duidelijk signaal dat het koopmomentum toeneemt en dat de Bonk koers zich richting een bullish fase beweegt.

RSI van Bonk koers stijgt voorbij 74 – Bron: TradingView

Het huidige bullish momentum wordt verder ondersteund door een MACD-histogram dat een koopsignaal afgeeft met een waarde van -0,00000091.

Ook is de koers door zijn recente stijgingen in staat geweest om boven al zijn belangrijkste EMA’s uit te stijgen, waarmee het er zowel op de korte als lange termijn positief uitziet voor de Bonk koers.

De voorspelde stijging richting de $ 0,000028 lijkt dan ook zeker realistisch.

Toch zal het moeilijk worden voor Bonk om de ouderwetse stijgingen van honderden of soms zelfs duizenden procenten door te maken. De grote market cap van bijna $ 2 miljard zorgt ervoor dat Bonk in de toekomst waarschijnlijk genoegen moet nemen met stijgingen van een aantal tientallen procenten.

Dit soort stijgingen zijn voor veel meme coin investeerders niet eens interessant, omdat er in de meme coin markt gemakkelijk stijgingen terug te vinden zijn van duizenden procenten.

Investeerders op zoek naar dit soort winsten zullen risico’s moeten nemen en verschuiven hun aandacht daarom naar nieuwe presale tokens met een groot potentieel. Deze investeringen brengen risico’s met zich mee, maar op het moment dat deze projecten tractie winnen en vervolgens worden gelist op exchanges kunnen ze indrukwekkende stijgingen gaan doormaken.

Hieronder beschrijven we daarom een drietal van de beste nieuwe meme coins van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – eerste meme coin Layer 2 blockchain ter wereld

Zoals hierboven is beschreven bevindt Pepe coin (PEPE) zich nog altijd in de top 3 van de meme coin markt met een market cap van boven de $ 4,8 miljard. Dit is dan ook de reden dat er dagelijks meerdere Pepe gerelateerde meme coins gelanceerd worden. De meeste van deze meme coins proberen te profiteren van de populariteit rondom Pepe en brengen geen enkele utility met zich mee. Dit is waarom Pepe Unchained zoveel populariteit met zich meebrengt, aangezien deze Pepe gerelateerde token een volledige nieuwe Layer 2 blockchain met zich meebrengt.

Pepe Unchained vormt de losgelaten versie van Pepe die niet meer opgesloten zit in de trage Ethereum blockchain. In plaats daarvan is er sprake van een eigen Layer 2 blockchain die snellere en goedkopere transacties aanbiedt. Deze blockchain vormt dan ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins.

Gebruikers kunnen op deze blockchain ook profiteren van meerdere voordelen zoals aantrekkelijke staking beloningen. Het staking mechanisme bevat 30% van de totale token voorraad en hierdoor is er op dit moment sprake van een APY van boven de 1.000%. In totaal zijn er ook al meer dan 157 miljoen tokens vastgezet.

Tijdens de presale is 20% van de totale token voorraad beschikbaar. Deze presale wist binnen korte tijd al meer dan $ 1,9 miljoen op te halen en tokens kosten binnen deze presale nog beperkte tijd $ 0,0081939. De PEPU token is te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – nieuwe Play-to-Earn game gaat strijd aan met Shiba Inu 

Shiba Shootout is een nieuwe game aan het ontwikkelen waarin de gebruikers de rol krijgen van een Shiba Inu Cowboy. Met dit karakter kunnen ze vervolgens uitdagingen aangaan die het gevoel van het wilde westen met zich meebrengen. 

Dit project gaat de strijd aan met andere door Shiba Inu geïnspireerde meme coins zoals Shiba Inu. Waar veel meme coins alleen maar profiteren van hype, brengt Shiba Shootout dus echte utility met zich mee.

Gebruikers zullen in staat zijn om hun tokens in te zetten bij onder andere het Lucky Lasso Loterij systeem, maar kunnen hun tokens ook staken in het Cactus Staking mechanisme. Bij deze functies zijn ze dus in staat om extra SHIBSHOOT tokens te verdienen. De cactus van het staking systeem groeit mee met het aantal tokens dat je hebt verdiend.

De presale van Shiba Shootout wist al snel meer dan $ 450.000 op te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,0194 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale

WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin introduceert een AI trading bot

Met WienerAI is er een nieuwe meme coin op de markt gekomen die de nodige utility met zich meebrengt. Het vormt een van de meme coins die een nieuwe golf binnen de meme coin markt tot stand brengt. Deze golf stapt af van het zijn van een grap en introduceert in plaats daarvan echte utility, die natuurlijk nog altijd beïnvloed wordt door de nodige memes. In het geval van WienerAI gaat dit dus om een AI trading bot.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om vragen te stellen die gaan over de crypto markt. De antwoorden op deze vragen kunnen ze vervolgens gebruiken om een voordeel te behalen over de rest van de crypto markt. Het gewonnen advies kan ook meteen toegepast worden aangezien gebruikers ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze bot.

Naast dat gebruikers in staat zijn om winsten te genereren met het advies van de trading bot zijn gebruikers ook in staat om extra crypto’s te verdienen via het staking mechanisme van dit platform. Op dit moment is er nog altijd sprake van een APY van boven de 160%, ondanks dat er al meer dan 6,3 miljard WAI tokens zijn vastgezet.

De presale van WienerAI bleek al snel een van de meest succesvolle van 2024. Deze presale heeft inmiddels namelijk al bijna $ 7 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten tijdens de presale $ 0,000724 per stuk, maar zullen binnen korte tijd verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek WienerAI presale

PlayDoge (PLAY) – nieuwe meme coin lanceert remake van Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe meme coin die bezig is met een remake van de bekende Tamagotchi game van de jaren 90. Deze game stelde gebruikers toentertijd in staat om voor hun virtuele huisdier te zorgen. Om de jaren 90 nostalgie volledig te behouden zal de mobiele Play-to-Earn (P2E) game van PlayDoge ook gebruik maken van dezelfde 8-bit 2D vormgeving.

In de game van PlayDoge zal de iconische Doge meme worden getransformeerd in het virtuele huisdier waar gebruikers voor moeten zorgen. Gebruikers zullen dit huisdier moeten verzorgen en het trainen, voordat ze het vervolgens kunnen inzetten bij minigames. Deze minigames leveren de native PLAY token op en gebruikers zijn ook in staat om gerankt te worden op een leaderboard om extra PLAY tokens te verdienen.

Naast de mobiele game kunnen er ook PLAY tokens verdiend worden via het staking mechanisme van PlayDoge. Binnen dit staking mechanisme kunnen gebruikers hun PLAY tokens vastzetten om in aanmerking te komen voor een APY die oploopt tot wel 113%. Er is zowel sprake van ETH als BNB staking en op dit moment zijn er al meer dan 166 miljoen tokens vastgezet.

De presale van PlayDoge wist in een korte periode al meer dan $ 5,3 miljoen op te halen. Hierdoor komt het dicht in de buurt van zijn volgende doel van $ 5,866 miljoen. Tokens kosten op dit moment $ 0,00514 per stuk, maar zullen in elke fase van de presale verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek PlayDoge presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.