pb
Persbericht

BONK, PEPE & WIF koersen wederom onderuit – investeren nu populaire crypto memes dalen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De meme coin markt lijkt het moeilijk te hebben nu populaire crypto meme coins zoals BONK, PEPE en WIF zich al meerdere dagen in het rood bevinden. Grote meme coins lijken het moeilijk te hebben en investeerders lijken hun aandacht daarom te verschuiven naar nieuwere crypto’s.

BONK, PEPE en WIF zijn alle drie met meer dan 15% gestegen over de afgelopen 7 dagen. Waar PEPE met meer dan 15% daalde over de afgelopen 7 dagen is Bonk met meer dan 18% gedaald en WIF zelfs meer dan 24%.

De meme coin markt bevindt zich net als de gehele markt duidelijk in een moeilijke fase. De market cap van de meme coin markt is dan ook gedaald tot $ 55 miljard, waar het een aantal dagen geleden nog meer dan $ 58 miljard waard was. Ook de gehele cryptomarkt is over de afgelopen dagen een aantal procent gedaald naar een totale market cap van $ 2,44 biljoen.

Op Toncoin na bevindt de gehele top 10 van de crypto markt zich in het rood, en ook populaire crypto memes zoals BONK, PEPE en WIF hebben het dus erg moeilijk. Investeerders vragen zich nu af hoe de toekomst voor deze tokens eruitziet en of dit een goed moment is om aan boord van de meme coin trein te stappen of dat ze beter voor nieuwere meme coins kunnen kiezen. 

Om deze reden gaan we hieronder verder in op de koers verwachtingen van Bonk, Pepe en Dogwifhat. 

Bonk Koers Verwachting 

De Bonk koers moest op 14 juni nogmaals bijna 5% aan terrein inleveren en zakt daarmee tot onder de $ 0,0000258. De nummer 6 van de meme coin markt blijft hierdoor aan terrein verliezen en zijn market cap daalde hierdoor ook tot onder de $ 2 miljard. Nieuwe meme coins zoals Brett beginnen akelig dichtbij te komen (Brett heeft market cap van $ 1,44 miljard).

Bonk Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Het momentum van de Bonk koers neemt duidelijk af, iets wat bevestigd wordt door de dalende RSI. Waar de RSI van Bonk op 12 juni nog meer dan 60 was, is het op 14 juni gezakt tot 41. Ook het MACD histogram geeft een verkoopsignaal af met een waarde van -0,00000082.

Pepe Koers Verwachting 

Pepe was begin 2024 een van de grootste winnaars van de crypto markt en wist dan ook dicht in de buurt te komen van grootheden zoals Shiba Inu. Met zijn recente daling heeft Pepe nu echter nog maar een market cap van $ 5 miljard, bij een waarde van $ 0,00001198. Pepe daalde alleen op 14 juni al met bijna 5%.

Pepe Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Door een daling van meer dan 15% over de afgelopen week is Pepe nu onder al zijn EMA’s van de korte termijn gezakt. Pepe is minder waard dan zijn 10-daagse, 20-daagse en 30-daagse EMA’s van respectievelijk $ 0,00001280, $ 0,00001284 en $ 0,00001265.

Dogwifhat Koers Verwachting 

Dogwifhat lijkt echter een van de grootste verliezers van de crypto markt. WIF daalde namelijk al bijna 25% over de afgelopen 7 dagen en is daardoor teruggezakt tot $ 2,45. Hierdoor is WIF al ongeveer 50% minder waard ten opzichte van zijn ATH van eind maart.

WIF Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

De RSI van WIF wijst net als bij BONK en PEPE op een afname van het koopmomentum. Met een MACD-histogram van -0,1468 en een huidige koerswaarde die zich onder al zijn belangrijkste EMA’s bevindt lijkt WIF een moeilijke periode tegemoet te gaan.

Conclusie 

Zowel BONK, PEPE als WIF lijken een moeilijke periode tegemoet te gaan nu het koopmomentum afneemt en de technische indicatoren geen stijging aanmoedigen. Nu ook de rest van de crypto markt geen reden geeft tot optimisme kan het nog wel even op zich laten wachten voordat deze tokens hun weg omhoog weer inzetten.

Om deze reden zullen investeerders waarschijnlijk moeten wachten met investeren, totdat deze tokens hun dieptepunt bereikt hebben.

Er zijn echter meerdere nieuwe meme tokens die recentelijk wel in staat waren om grote successen te boeken. Dit is dan ook de reden dat veel investeerders deze nieuwe meme coins verkiezen boven BONK, WIF en PEPE.

Hieronder beschrijven we daarom een viertal van de beste nieuwe meme coins van dit moment.

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play-to-Earn Meme Coin Gaat Viraal 

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die in korte tijd viraal wist te gaan. Dit project was in staat om de bekende Doge meme te transformeren in een virtueel huisdier op basis van de stijl van de bekende Tamagotchi game. Het gebruik van de iconische Doge meme in combinatie met de Tamagotchi stijl zorgde al snel voor de nodige viraliteit.

De mobiele game van PlayDoge omarmt de jaren 90 nostalgie door gebruik te maken van 8-bit 2D vormgeving. Hiermee doet het denken aan bekende games zoals Super Mario Bros en Sonic. Gebruikers zullen hun virtuele huisdier moeten verzorgen en trainen en kunnen vervolgens minigames spelen. In deze minigames kunnen ze PLAY tokens verdienen.

Naast de mobiele game biedt de PLAY token nog meer utility. Deze token kan namelijk ook gestaked worden in ruil voor een passief inkomen. Het project liet onlangs weten Ethereum staking mogelijk te maken, naast de originele BNB staking. Hierdoor zijn er APY beloningen te verdienen die oplopen tot wel 200%.

De presale van PlayDoge heeft binnen korte tijd meer dan $ 4,2 miljoen op weten te halen. Hiermee is het een van de beste presterende presales van 2024. Tokens kosten op dit moment $ 0,00508 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen in prijs op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Sealana (SEAL) – Virale Solana Meme Coin Eindigt Presale op 24 Juni 

Sealana is een van de nieuwste virale Solana meme coins die zich opmaakt voor een explosieve koers listing. Deze meme coin is bezig aan een presale die in korte tijd meer dan $ 4 miljoen op wist te halen.

Sealana heeft als doel om in de voetsporen van grootheden zoals WIF en BONK te treden. Deze meme coins werden ook al op de Solana blockchain gelanceerd en wisten binnen korte tijd een market cap van boven de $ 2 miljard te behalen. Door zijn virale mascotte lijkt dit nu ook mogelijk voor Sealana.

Sealana wordt namelijk afgebeeld door een mollige zeehond die de hele dag achter zijn computer zit en alleen maar ongezonde snacks eet. Hiermee is het een representatie van de ‘degen’ markt. Sealana is 24/7 op zoek naar de nieuwste Solana ster, dit houdt zijn flippers druk en zijn woonkamer een puinhoop.

De presale van Sealana ging al snel viraal en wist binnen korte tijd te voldoen aan zijn doel. Inmiddels is er al meer dan $ 4 miljoen opgehaald en hebben investeerders nog maar beperkt de tijd om tokens te kopen tegen de gereduceerde prijs van $ 0,022 per stuk. De presale wordt op 25 juni namelijk afgerond. Op dat moment dat de token live op exchanges en neemt de prijs van deze token mogelijk hard toe.

Bezoek Sealana Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe Meme Coin Die Geïnspireerd is Door de Vrijheid van Base Jumping 

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die inspiratie heeft gehaald uit de vrijheid van base jumping. Base Dawgz wil om deze reden een gedecentraliseerde cryptomunt zonder grenzen mogelijk maken. Om dit te realiseren zal het echte multi-chain functionaliteit nodig hebben. Het kunnen verplaatsen van je token over je favoriete blockchain is de eerste stap in het doel van een gedecentraliseerde wereld.

De naam Base Dawgz is ook geïnspireerd door base jumping. Tegelijkertijd is de naam ook gebaseerd op de Base blockchain. Deze blockchain vormt het thuis voor Base Dawgz. Om de multi-chain functionaliteit te realiseren zal de token echter ook beschikbaar zijn op de ETH, SOL, BNB en AVAX blockchains.

Base Dawgz is een betrouwbaar project dat een audit is doorgegaan via SolidProof. Daarnaast heeft het project eerlijke en duidelijke tokenomics. 20% van de token voorraad van 8,453 miljard tokens is beschikbaar tijdens de presale terwijl ook 20% van de token voorraad is apart gezet voor staking beloningen. De resterende token voorraad wordt verdeeld over marketing, liquiditeit, listings en DAWGZ beloningen.

De presale van Base Dawgz wist binnen een week tijd de mijlpaal van $ 1 miljoen te verbreken. Inmiddels heeft het project al meer dan $ 1,3 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Tokens kosten nu nog enkele dagen $ 0,00502 per stuk voordat ze verder toenemen in prijs. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

WienerAI (WAI) – Meme Coin Introduceert AI Trading Bot 

WienerAI is een nieuwe meme coin die kan rekenen op aandacht vanuit zowel de AI crypto als meme coin community. Dit project wordt namelijk afgebeeld door een ‘wiener’ hond en heeft daarmee net als veel andere meme coins een hond als mascotte. In het geval van WienerAI vormt deze hond echter een AI trading bot, wat dit project ook populair maakt binnen de AI crypto community.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om crypto gerelateerde vragen te stellen. Op deze manier kunnen ze advies winnen die ze mogelijk een voordeel op de markt kan opleveren. Gebruikers kunnen ook meteen handelen op dit gewonnen advies, aangezien het ook mogelijk is om tokens te kopen en verkopen via deze AI trading bot.

Dit is echter niet de enige utility die WienerAI heeft te bieden. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om WAI tokens te staken voor aantrekkelijke beloningen. Op deze manier zijn er dus meerdere manieren om crypto te verdienen via WienerAI. Op dit moment zijn er al meer dan 5 miljard tokens vastgezet tegen een APY van boven de 195%.

De presale van WienerAI is misschien wel een van de meest succesvolle presales van 2024. Deze presale heeft namelijk al meer dan $ 5,6 miljoen op weten te halen. Hiermee komt het snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 5,943 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald is zal de huidige prijs van $ 0,000718 per WAI token ook verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.