polygon, matic pc
Persbericht

BorroeFinance’s Opkomst: Het Beoordelen van Zijn Concurrentievoordeel ten Opzichte van Polygon en TRON

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dit jaar heeft BorroeFinance ($ROE) terrein gewonnen nadat het een unieke oplossing presenteerde voor de cryptobranche. Dit nieuwe platform heeft tot nu toe $1,45 miljoen opgehaald, en experts verwachten dat dit bedrag tegen het einde van het jaar $2 miljoen zal bereiken. Op dit moment analyseren investeerders de voordelen van investeren in top altcoins zoals Polygon (MATIC) en Tron (TRX) in plaats van nieuwere tokens. Laten we dieper ingaan om expertvoorspellingen en meningen te bekijken.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Slimme investeerders ondersteunen BorroeFinance om te slagen in 2024

BorroeFinance ($ROE) is een op AI gebaseerd financieringsplatform dat is ontworpen om web3-bedrijven in staat te stellen direct contant geld te krijgen door toekomstige digitale inkomsten te verkopen.

Web3-deelnemers kunnen hun toekomstige abonnementen omzetten in trending NFT’s en deze met korting verkopen aan ondersteunende gemeenschappen. Om de veiligheid van het financieringsproces te waarborgen, integreert BorroeFinance ($ROE) AI-risicobeoordeling en blockchaintechnologie in zijn protocol.

Op dit moment bevindt BorroeFinance ($ROE) zich in de tweede voorverkoopfase, en het token wordt verkocht voor $0,015.

BorroeFinance ($ROE) zal in de reguliere cryptomarkt verkocht worden voor $0,040 aan het einde van alle voorverkoopfasen. Deze prijsbeweging zal in 2024 een ROI van 167% opleveren voor vroege investeerders. Bovendien verwachten analisten dat BorroeFinance ($ROE) een snelle marktadoptie zal kennen en tegen juli volgend jaar voor $0,100 verhandeld zal worden.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

MATIC Registreert Dubbelcijferige Prijsstijging in Q4 2023

Op 10 november onthulde Whale Alert (waarschijnlijk het beste platform voor het volgen van cryptocurrency-walvissen) dat een Polygon (MATIC) walvis 6.999,890 Polygon (MATIC) tokens verplaatste van Binance naar een onbekende portemonnee.

Op het moment van de transactie waren de tokens $5,90 miljoen waard. Bovendien zijn experts ervan overtuigd dat de walvis wedt op een stijging van Polygon (MATIC) in de komende weken.

Polygon (MATIC) registreerde een stijging van 63,48% in Q4 2023. Op 19 oktober werd Polygon (MATIC) verhandeld voor $0,5111. Enkele weken later steeg Polygon (MATIC) en werd verhandeld voor $0,8338 op 12 november.

Volgens analisten kan Polygon (MATIC) in 2023 worden verhandeld voor $1,300 als walvissen grote blokken tokens accumuleren.

TRX Blijft Optimistisch Ondanks Belastende Rapporten

Op 9 november schreef Michelle Kuppersmith, de uitvoerend directeur van de Campaign for Accountability, aan het Amerikaanse ministerie van Financiën en Tron (TRX) werd genoemd.

Volgens deze brief werden bepaalde Chinese blockchain-oprichters, zoals Justin Sun van Tron (TRX), beschuldigd van nauwe banden met de CCP en het sponsoren van Hamas via complexe witwaspraktijken op hun platforms.

Justin is geen onbekende in controverses, maar deze brief had geen enkele invloed op Tron (TRX)-investeerders. Ter illustratie, op 5 november werd Tron (TRX) verhandeld voor $0,0983. Een week later steeg Tron (TRX) met 10,03% en werd verhandeld voor $0,1082 op 12 november.

Ondanks de voortdurende zwarte lijsten door autoriteiten blijft Tron (TRX) een van de beste altcoins voor investeringen. Analisten zeggen dat Tron (TRX) in december voor $0,1500 kan worden verhandeld vanwege de huidige crypto bull run in het vierde kwartaal van 2023.

Lees meer over BorroeFinance ($ROE) hier:

Bezoek BorroeFinance Presale | Join De Telegram Groep | Volg BorroeFinance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.