Persbericht

Bosagora: een open gedecentraliseerde blockchain die zorgt voor transparantie

Over Bosagora

Het BOSAGORA-platform is een gedecentraliseerde zelf-evoluerende cryptocurrency die is gebouwd op Trust Contracts en een ingebed besluitvormingssysteem dat het Congress Network wordt genoemd. Trust Contracts zijn veilig uitvoerbare contracten op basis van een protocollaag. Bosagora wil een efficiënte, veilig ontworpen smart contract engine bieden en een makkelijk te ontwikkelen taal met veel tools en populariteit voor eenvoudige adoptie door ontwikkelaars. 

Het congresnetwerk is het besluitvormingsorgaan in het BOSAGORA-platform dat governance-vraagstukken oplost die zich voordoen in gedecentraliseerde organisaties. Door middel van een duidelijk gedefinieerd en geautomatiseerd bestuurssysteem wil Bosagora de gemeenschap en de software voortdurend ontwikkelen tot een meer anti-fragiel ecosysteem. Het Congress Network volgt de regel van één stem voor één node. Met andere woorden, het bevordert DAO waar alle node beheerders gelijke rechten hebben om te stemmen zonder delegatie van stemrecht of verkiezing van een afgevaardigde.

De Commons Budget is een BOA activa waar een bepaalde hoeveelheid BOA wordt geaccumuleerd wanneer een blok wordt gecreëerd en 30% van de transactiekosten continu wordt geaccumuleerd. Het gebruik ervan wordt aangevraagd via een voorstel in het Congres Netwerk, en het wordt goedgekeurd via de stemming van het Congres Netwerk. 

T-Fi is een DeFi-platform dat binnen het BOSAGORA-platform wordt geëxploiteerd. Gebaseerd op een structuur die blockchain verbindt met de reële economie door middel van leningen, bevordert T-Fi een breder concept van DeFi waarbij eerlijkheid en openbaarheid gewaarborgd zijn. T-Fi is een innovatief business model dat stabiele en hoge winsten creëert door de BOA munt te convergeren met producten van de echte economie van over de hele wereld.


BOA-nomics

Recentelijk is cryptocurrency zijn positie als alternatieve valuta aan het vestigen dankzij de uitbreiding van nationale valuta en de uitbreiding van het digitale ecosysteem. Het breidt zich uit terwijl het fundament wordt verstevigd met een instroom van grote fondsen uit de conventionele financiële sector, zoals grootschalige hedgefondsen, institutionele beleggers en verzekeringsmaatschappijen, omdat het wordt gebruikt als een hedge voor het afnemende rendement op investeringen in de conventionele financiële sector, een hedge voor overmatige monetaire aanvoer en een hedge voor inflatie.

Aangezien de basis voor cryptocurrency steeds sterker wordt, is de uitbreiding van cryptocurrency-financiering naar het domein van de reële economie een essentieel element voor de uitbreiding van de basis ervan. In antwoord hierop is BOSAGORA van plan om een omgeving te bieden waar de mensheid kan genieten van een dienst voor veiligere en handigere economische activiteit door gebruik te maken van cryptocurrency. Door het traditionele financiële gebied, waar alleen legale aanbestedingen worden gebruikt, te verbinden met cryptocurrency, willen we echte financiën (T-Fi: True Finance) bereiken door middel van blockchain, waarmee we een stap dichter bij BOSAGORA’s doel komen om een betere wereld te maken. 

BOSAGORA wil dat cryptocurrency in een meer complete vorm wordt geïmplementeerd in de menselijke economie. Er zijn voorwaarden waaraan voldaan moet worden om een echt financieel systeem op te zetten dat compleet is met de implementatie van cryptocurrency. 


Toegankelijkheid

Het moet de verschillende reële economieën die bestaan kunnen benaderen. Het moet mogelijk zijn om deel te nemen aan een reeks gebieden waar financiële waarden kunnen worden gecreëerd, waaronder aandelen, onroerend goed, aandelenbezit, private-equity fondsen, leningen, enzovoort. Financiering is een economische activiteit die winst creëert door het lenen en uitlenen van geld op basis van vertrouwen. De meeste leningaanvragers in de reële economie zijn mensen die de wettelijke aanbestedingen nodig hebben. Ook al is het mogelijk om een lening in cryptocurrency te krijgen, het zou voor hen alleen levensvatbaar zijn als securitisatie naar het wettige betaalmiddel mogelijk is.


Eeuwigdurendheid

Voor de vitalisering en uitbreiding van het ecosysteem mag een beloning die ver afstaat van de aard van het financiële product niet de drijfveer zijn voor deelname. Er moet een model worden gebouwd dat winst creëert uit de economische activiteit zelf. Als niet-essentiële en tijdelijke beloningen de belangrijkste motivatie voor deelname worden, bestaat het risico dat het aantal deelnemers drastisch afneemt wanneer de prijs van de beloonde munt fluctueert. Ook bestaat het risico dat het ecosysteem zelf wordt vervormd. Het is mogelijk om het ecosysteem gezond te houden en eeuwig in stand te houden wanneer er meer deelnemers zijn die gemotiveerd worden door de winsten uit de economische activiteit.

Door middel van het volgende-generatie economische bedrijfsmodel T-Fi, is BOSAGORA van plan om een echt financieel systeem in zijn volledige vorm te bouwen en de cryptocurrency-financiering uit te breiden naar het rijk van de reële economie. T-Fi is een DeFi platform dat binnen het BOSAGORA platform wordt geëxploiteerd. T-Fi heeft een structuur waarbij blockchain verbonden is met de reële economie door middel van leningen, en bevordert een breder concept dat eerlijkheid en openbaarheid garandeert. T-Fi is een innovatief business model dat stabielere en hogere winsten creëert door het convergeren van BOA coin en de echte economie producten van de wereld. Voor meer informatie over de BOA-coin, lees BOSAGORA’s whitepaper hier.


BOSAGORA lanceert “Het MetaCity Forum”

BOSAGORA heeft een “MetaChain” uitgeroepen, een blockchain die geoptimaliseerd is voor de Metaverse-omgeving vanwege zijn flashlaag, waardoor veilige, accurate, snelle en goedkope transacties mogelijk zijn. Bovendien is BOSAGORA van plan een Metaverse ecosysteem te bouwen door samen te werken met technologiebedrijven van het hoogste niveau, Aiitone, Uracle, en BRI om een op blockchain gebaseerde Metaverse te creëren met de naam “MetaCity”. Als voorzitter van het MetaCity Forum streeft BOSAGORA ernaar het grootste metaverse ecosysteem te bouwen samen met verschillende binnenlandse en buitenlandse bedrijven, merken en overheden.

Op het MetaCity Forum waren metaverse ontwikkelaars en blockchain gespecialiseerde bedrijven aanwezig, zoals het eerder genoemde AIITONE, Uracle, het Blockchain Research Institute (BRI), en BOSAGORA. De bedrijven zullen samenwerken om de MetaCity te creëren die het metaverse ecosysteem combineert met blockchain. De metaverse markt krijgt steeds meer publieke aandacht nu het domein van contactloze activiteit is uitgebreid door COVID-19 en het merendeel van de economisch actieve generaties wordt gedigitaliseerd. U kunt het persbericht hier lezen.


BOSAGORA voltooide de ontwikkeling van de CoinNet-functie

Cutting-edge blockchain BOSAGORA heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: Voltooiing van de CoinNet-functionaliteitsontwikkeling. Nu de functionele ontwikkeling van CoinNet is voltooid, zal de ontwikkelingscode worden gecontroleerd door een externe auditor.

We hebben de afgelopen jaren behoorlijk effectieve projecten in de blockchain-industrie gezien en veel nieuwe ontwikkelingen die cryptocurrencies belangrijk maken voor de markt. Het bereiken van hetzelfde doel voor het BOSAGORA token is ons gemeenschappelijke doel, en dat is de reden waarom we hebben gewerkt aan ontwikkeling en marketing na het starten van het project.

BOSAGORA is een publieke blockchain die transparantie en openheid hoog in het vaandel heeft staan. We streven naar een besluitvormingsplatform waaraan iedereen kan deelnemen, bouwen een voldoende gedecentraliseerd netwerk en verzamelen meningen van BOA-houders om voorstellen te selecteren en te ondersteunen, zoals bedrijfsmodellen die nuttig zijn voor het ecosysteem. En in het daaropvolgende proces, door bedrijven met waarde en winstgevendheid aan te trekken, de inflatie op korte termijn te controleren, of de waarde van BOA’s te verhogen door bedrijfsprestaties, willen we houders ten goede komen en het ecosysteem verder uitbreiden.

We willen graag een blik werpen op de succesvolle strategie van het BOSAGORA team, hoe we deze hebben ontwikkeld, en hoe we deze kunnen integreren in het voorbereidingsproces dat nodig is voor het vrijgeven van CoinNet in de toekomst.

De functies die ontwikkeld zijn voor CoinNet zijn opgesomd, en hoe deze functies geïntegreerd kunnen worden tijdens het voorbereidingsproces dat nodig is voor het uitbrengen van CoinNet kunt u zien op de volgende pagina.

Voor meer informatie over het spannende project van BOSAGORA, kun je terecht op: https://bosagora.io/