Persbericht

Brickken Leidt Europese RWA Tokenisatie markt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In een baanbrekende stap die zijn leiderschap in de real world asset (RWA) tokenization industrie versterkt, is Brickken, een Spaanse startup, geselecteerd om deel te nemen aan de prestigieuze European Blockchain Sandbox. Dit initiatief wordt aangedreven door de Europese Commissie en creëert een samenwerkingsomgeving waarin blockchain technologie aanbieders en wet- en regelgevers kunnen samenwerken om cruciale overeenkomsten te bereiken om zo de weg vrij te maken voor een bredere adoptie van tokenisatie.

Het toevoegen van Brickken aan dit initiatief betekent een belangrijke mijlpaal in zijn reis en draagt bij aan zijn groeiende invloed in de sector. Het bedrijf is voorop gelopen in de tokenisatie van real world assets (RWAs) en heeft al meer dan 200 miljoen euro aan activa getokeniseerd, waarmee het zijn marktleiderschap aantoont. 

Innovatie Stimuleren in een Veilige Omgeving

De European Blockchain Sandbox biedt een betrouwbare en veilige omgeving voor het testen en optimaliseren van blockchain oplossingen. Deze omgeving stelt Brickken in staat om zijn digital asset tokenisatie platform te verfijnen terwijl juridische en regelgevende uitdagingen worden aangepakt die blockchain adoptie kunnen gaan belemmeren. Door deel te nemen, zal Brickken belangrijke inzichten verkrijgen van wet- en regelgevers, wat eenvoudiger toegang biedt aan institutionele klanten, markt operatoren en obligatie-uitgevers. Deze toegang is van onschatbare waarde voor het begrijpen van verwachtingen van wet- en regelgevers, het waarborgen van de naleving hiervan, en het leren hoe ze zijn aanbod verder kunnen ontwikkelen voor de bredere kapitaalmarkten.

Brickken is onlangs opgenomen in PricewaterhouseCoopers (PwC’s) digital assets programma, wat wederom een bevestiging is van zijn leidende positie op het gebied van tokenisatie. Dit programma is ontworpen om bedrijven zoals Brickken te helpen zijn aanbod te verbeteren en zijn bereik uit te breiden naar een wereldwijde markt.

Strategische Partnerschappen

Het succes van Brickken wordt versterkt door strategische partnerschappen met industrie-giganten zoals Chainlink, Psalion en Keyrock. Deze samenwerkingen bieden Brickken toegang tot geavanceerde technologieën en branche-expertise, waardoor het robuuste en innovatieve tokenisatie oplossingen kan bieden. Door nauw samen te werken met deze partners, is Brickken goed gepositioneerd om de toekomst van digitale activa en tokenisatie te leiden.

Bovendien heeft Brickken steun gekregen van Coinbase. Deze samenwerking biedt essentiële institutionele kennis en toegang tot wereldwijde markten, waardoor Brickken zijn vermogen om zich verder te ontwikkelen en zijn tokenisatie oplossingen aan te passen aan een snel veranderend landschap verbeterd, en hierdoor zijn leidende positie behoudt.

Visie van de CEO op Groei

Edwin Mata, CEO en medeoprichter van Brickken, uitte zijn enthousiasme over de selectie van het bedrijf voor de sandbox: “Deze kans valideert onze innovatieve benadering van asset tokenisatie en stelt ons in staat om samen te werken met wet- en regelgevers en andere branche leiders om een sterker en betrouwbaarder blockchain-ecosysteem op te bouwen. De ervaring en kennis die we in deze regelgevende sandbox opdoen, zullen van onschatbare waarde zijn voor onze toekomstige groei en succes.”

Uitbreiding en Democratisering van Investeringen

Brickken, opgericht in 2020, heeft zijn activiteiten snel uitgebreid in meer dan 14 landen. Met meer dan $200.000.000 getokeniseerde activa via zijn digitale platform en een totaal vergrendelde waarde (TVL) van meer dan $10.000.000.

Het digitale asset platform van het bedrijf is gespecialiseerd in de tokenisatie van financiële instrumenten zoals aandelen en schulden, en bedient een breed scala aan sectoren, waaronder vastgoed, startups, instellingen, durfkapitaalfondsen en familiebedrijven. Brickken vereenvoudigt het tokenisatie proces van creatie tot beheer, waardoor het toegankelijk wordt voor bedrijven van alle soorten, maten en industrieën.

Brickken’s Digital Asset Suite biedt een robuuste oplossing die zowel crypto- als fiat valuta ondersteunt. Deze suite omvat functies zoals individuele investeerders omgevingen, uitgebreide KYC-verificaties en realtime tracking van campagne voortgang. Geavanceerde on-chain asset management tools maken efficiënte verdeling van verdiensten, gedetailleerde prestatie-analyses en treasury mogelijk.

Brickken staat voorop in het democratiseren van investeringsmogelijkheden door de fractionalisatie van activa. De technologie verbetert de toegang tot wereldwijd kapitaal door barrières te verlagen, kosten te verlagen en transacties te versnellen.

De Digital Asset Suite stelt ook efficiënte dividenduitkeringen, financiële rapportages, investeerders beheer en stemfuncties mogelijk, klaar om te voldoen aan de behoeften van instellingen, vermogensbeheerders en banken.

De Toekomst van tokenisatie Transformeren

De visie van Brickken reikt verder dan alleen het bieden van een platform voor tokenisatie. Het bedrijf streeft ernaar om de manier waarop investeringen worden gedaan en beheerd te transformeren, waardoor het gemakkelijker wordt voor bedrijven en investeerders om deel te nemen aan de digitale activa economie en de toegang tot kapitaalmarkten te democratiseren.

De wereldwijde compliance-functies van het platform van Brickken helpen bedrijven te voldoen aan regelgeving, wat gemoedsrust biedt aan zowel investeerders als bedrijven. Deze focus op naleving is cruciaal voor het opbouwen van vertrouwen en het waarborgen van het langetermijnsucces van getokenized activa.

Wat is de Volgende Stap

De selectie van Brickken voor de European Blockchain Sandbox door de Europese Commisie is het bewijs van zijn innovatieve oplossing en toewijding aan het bevorderen van real world asset tokenisatie. Naarmate Brickken blijft groeien en zijn invloed uitbreidt, blijft het toegewijd aan het leveren van de volgende generatie van veilige en efficiënte oplossingen voor de tokenisatie van digitale activa en zijn beheer. De strategische partnerschappen, technologie en visionaire leiderschap van het bedrijf positioneren het perfect om de real world asset markt in de komende jaren te leiden.

Voor meer informatie over Brickken en zijn baanbrekende werk in tokenisatie, bezoek Brickken.

Brickken leidt de Europese RWA tokenisatie Markt

In een baanbrekende stap die zijn leiderschap in de real world asset (RWA) tokenisatie industrie versterkt, is de Spaanse startup Brickken geselecteerd om deel te nemen aan de prestigieuze Europese Blockchain Sandbox. Dit initiatief, opgezet door de Europese Commissie,  creëert een platform waar blockchaintechnologie-aanbieders en toezichthouders samenwerken om belangrijke afspraken te maken, voor bredere tokenisatie acceptatie.

Dat Brickken is geselecteerd voor dit initiatief, betekent een belangrijke mijlpaal in zijn ontwikkeling en groeiende invloed in de sector. Het bedrijf loopt is een voorloper in de tokenisatie van real world assets (RWAs) en heeft al meer dan 200 miljoen euro aan activa getokenized, wat zijn marktleiderschap bevestigt.

Innovatie Stimuleren in een Veilige Omgeving

De Europese Blockchain Sandbox biedt een veilige omgeving voor het testen en optimaliseren van blockchainoplossingen. Deze omgeving stelt Brickken in staat om zijn digital asset tokenisatie platform te verfijnen en tegelijkertijd juridische en regelgevende uitdagingen aan te pakken die blockchain adoptie kunnen belemmeren. Door deel te nemen, zal Brickken onschatbare inzichten verkrijgen van regelgevers, wat soepelere interacties met institutionele klanten, marktoperators en obligatie-uitgevers faciliteert. Deze toegang is van onschatbare waarde voor het begrijpen van regelgevende verwachtingen en het waarborgen van naleving, waardoor het zijn aanbod verder kan ontwikkelen voor de bredere kapitaalmarkten.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.