Bitcoin stijgt groen
Persbericht

BTC Koers Herstelt Na Crypto Crash Terwijl Goud Enorme Stijging Wacht – Wat Gaat Bitcoin Doen Deze Week?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na een behoorlijke daling aan het eind van vorige week, die de Bitcoin koers onder $ 55.000 heeft gebracht, is BTC op maandag plotseling hersteld. Zo schoot de koers maandagochtend met 3,5% omhoog van $ 55.700 naar $ 57.700. Dit nadat er een 100% stijging voorspeld wordt voor de goudprijs.

In dit artikel kijken we naar de huidige staat van de crypto markt en naar de populariteit van Bitcoin en goud als veilige haven tegen inflatie. Daarnaast kijken we naar een aantal van de beste crypto projecten om in de gaten te houden, terwijl de markt op maandag lijkt te herstellen.

BTC Vs. Goud – Wat is de Beste Investering op Lange Termijn en Wat Gaat Bitcoin Doen Deze Week?

De maandagochtend begon bearish voor de crypto markt, zo bereikte de Bitcoin koers een dagelijks dieptepunt van $ 54.300 rond middernacht. Na 9:00 uur, toen mensen in onze tijdzone wakker waren geworden, schoot de crypto markt de lucht in en is Bitcoin in 2 uur tijd met $ 2.000 gestegen in koers.

Momenteel ligt de Bitcoin koers op $ 57.700 na een stijging van 0,1% in de afgelopen 24 uur, dit is een kleine stijging, omdat BTC gisteren rond 12:00 uur ook rond $ 58.000 lag. Hoewel BTC erg volatiel is in de afgelopen weken, heeft de cryptomunt nog steeds veel bullish momentum.

Dit is onder andere te zien aan zijn 30-daagse moving average (geel) die nog steeds boven zijn 200-daagse moving average (blauw) ligt. De Relative Strength Index (RSI) van 37 geeft echter aan dat BTC relatief weinig momentum heeft en binnenkort beschouwd kan worden als ‘oversold’.

Het korte herstel dat Bitcoin deze ochtend meemaakt, zou een teken kunnen zijn dat de markt weer gaat stijgen, maar gezien de volatiele periode waar de markt in zit, is dit uiteraard geen garantie. En hoewel de Bitcoin koers kan fluctueren, stijgt deze historisch gezien altijd op lange termijn.

Om deze reden, in combinatie met zijn beperkte aanbod en deflatoire systeem, wordt BTC ook wel gezien als het “digitale goud”. Maar het nadeel dat sommige investeerders zien is het feit dat je Bitcoin niet vast kunt houden en het niets meer is dan digitale data.

In de bovenstaande video kijkt David Lin samen met Ronald-Peter Stoeferle van Incrementum AG naar de potentie van goud als veilige haven tegen inflatie. Analisten voorspellen dat goud in 2030 naar $ 4.000 tot $ 4800 kan stijgen per ons (28,35 gram). Deze stijging zou te maken hebben met de dollar die zijn kracht als wereldwijde betaalmiddel kan verliezen.

Zo’n situatie zou ook gunstig zijn voor Bitcoin, die typisch profiteert van een afzwakkende dollar. Maar hoewel goud al duizenden jaren gebruikt wordt als betaalmiddel en investering, is Bitcoin nog erg jong, waardoor de toekomst van crypto nog onzeker is.

Het is ook door deze onzekerheid dat Bitcoin de potentie heeft om waardevoller te worden dan goud, zolang er genoeg vraag naar zal komen. Ook het komende jaar zou Bitcoin nog sterk kunnen stijgen, onder andere dankzij de Bitcoin halving, die historisch gezien voor sterke stijgingen zorgt na 6 tot 12 maanden.

Alternatieve Crypto’s om in de Gaten te Houden de Komende Weken

Als je kijkt naar de Bitcoin koers grafiek en uitzoomt naar het afgelopen jaar, zie je dat BTC nog zo’n 90% hoger ligt. Zoom verder uit en je ziet dat BTC sinds het begin met meer dan 93 miljoen % is gestegen, oftewel 930.000 keer is verdubbeld in waarde. Voorlopig lijkt het erop dat crypto op lange termijn steeds meer waard wordt.

Het hoeft daarom ook niet lang te duren voordat Bitcoin weer de $ 65.000 aantikt. Het voordeel is dat altcoins op dit moment flink zijn gedaald en voor een extra lage prijs gekocht kunnen worden. Vandaag kijken we naar 3 veelbelovende altcoins die kunnen exploderen wanneer Bitcoin herstelt.

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Ondanks het lichte herstel van Bitcoin, zit de markt nog steeds in een dip, het perfecte moment om altcoins te kopen en geld te verdienen. De nieuwe meme coin, Shiba Shootout (SHIBASHOOT) biedt meerdere manieren om extra tokens te verdienen, waardoor je extra veel kunt profiteren wanneer de prijs stijgt.

Shiba Shootout heeft als thema het Wilde Westen, een sterke vergelijking met wat de crypto markt is. Ook heeft het project een eigen verhaallijn, karakters en meerdere manieren voor holders om geld te verdienen en met elkaar in verbinding te komen. Denk hierbij aan staking, community events, airdrops, loterijen en nog meer.

SHIBASHOOT, de native token van het project, is tijdelijk in een presale te koop, met een huidige prijs van $ 0,00195 per token. Door te investeren in de presale, kun je vroegtijdig staking beloningen verdienen met een APY van 1877%, dat is meer dan 4% die je per dag boven op je investering krijgt.

Nu de presale $ 570.000 heeft opgehaald, zal de prijs van SHIBASHOOT binnenkort stijgen, ondertussen zal de APY voor staking ook langzamerhand dalen, waardoor dit het beste moment is om te kopen. Na de presale zal SHIBASHOOT live gaan op exchanges en kan deze meme coin exploderen in waarde.

Nu naar Shiba Shootout

PlayDoge (PLAY)

De waarde van goud en Bitcoin is niet het enige wat hoog blijft, ook de liefde voor nostalgie onder gamers blijft altijd aanwezig. De nieuwe PlayDoge (PLAY) brengt het concept van de Tamagotchi opnieuw tot leven in een Play-to-Earn ervaring. Hierdoor kun je voor je eigen virtuele Shiba Inu hond zorgen en hiermee PLAY verdienen als beloning.

PlayDoge speelt niet alleen in op nostalgie, maar ook op de opkomende crypto bull run, waarin AI en gaming naar verwachting erg populair zal worden. De waarde van PLAY kan niet alleen hierdoor een boost krijgen, maar ook door zijn utility in de vorm van in-game aankopen, non-fungible tokens (NFT’s) en staking beloningen.

Je kunt PLAY kopen voor $ 0,00516 per stuk tijdens de presale, die al meer dan $ 5,4 miljoen heeft opgehaald in iets meer dan een maand. Ook is het mogelijk om PLAY vroegtijdig te staken op zowel Ethereum als de Binance Smart Chain, met een APY zo hoog als 104%.

Gezien de presale al een behoorlijk bedrag heeft opgehaald, zal PLAY binnenkort gelist worden op zijn eerste exchange. Gezien de presale de enige manier om PLAY te krijgen, kan de prijs hiervan na de presale behoorlijk stijgen en kun je als vroege investeerder potentiële winsten van x10 of hoger behalen.

Nu naar PlayDoge

WienerAI (WAI)

Artificial Intelligence blijft zich tijdens deze volatiele marktsituatie nog steeds op een rap tempo ontwikkelen, hierdoor kan ook AI een nieuwe groeispurt van populariteit meemaken in de volgende bull run. WienerAI (WAI) gebruikt AI om het leven van crypto traders zo makkelijk mogelijk te maken, met zijn nieuwe trading bot.

WienerAI is van zichzelf een meme coin, maar heeft dus ook zijn eigen AI trading bot, met handige interface, een ingebouwde swap zonder extra kosten en bescherming tegen MEV. Deze teckel heeft daarom binnenkort niet alleen de kracht van zijn community, de Sausage Army, maar ook van zijn crypto AI trading bot.

Je kunt de meme coin vroegtijdig kopen voor $ 0,000726 per stuk, een prijs die morgen zal stijgen. Tijdens de presale is het ook mogelijk om WAI te staken met een huidige APY van 158% en na de presale claimen als bonus tokens.

WienerAI heeft inmiddels meer dan $ 7,2 miljoen opgehaald met zijn presale en zal binnenkort lanceren op exchanges. Na deze exchange listing kan de prijs van WAI sterk de lucht in gaan, met name door de verlaagde verkoopdruk dankzij staking en de groeiende community.

Nu naar WienerAI


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.