bulrunpb
Persbericht

Bullrun Voorspelling: 5 Cryptocurrencies klaar voor een stijging van 2.500%

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het laatste kwartaal van het jaar maakt zich op voor de volgende crypto-bullrun, met nieuwe projecten die dagelijks op de markt verschijnen. De markt heeft opmerkelijke veerkracht getoond, met een wereldwijde marktkapitalisatie van cryptocurrency die $1,05 biljoen heeft bereikt zonder tekenen van vertraging. De huidige crypto-markt is overspoeld met veel verschillende cryptocurrencies en het kan een enorme taak zijn om goede tokens te identificeren die het grootste potentieel hebben voor enorme winsten op de lange termijn.

Echter, er is een opmerkelijke buzz in de markt over het potentieel van InQubeta (QUBE), Polygon (MATIC), Chainlink (LINK), Arbitrum (ARB) en Filecoin (FIL). Veel experts steunen deze tokens omdat ze solide use-cases hebben en in de komende dagen een dramatische stijging van 2500% zouden kunnen meemaken.

1. InQubeta’s revolutionaire fondsenwervingsplatform heeft het potentieel om de top ICO-lijst van 2023 aan te voeren.

Het recent gelanceerde project van InQubeta heeft al mijlpalen bereikt als het baanbrekende crowdfunding-platform dat de kracht van niet-fungibele tokens (NFT’s) en slimme contracten benut om naadloos te investeren in door AI aangedreven startups. Met als doel gebruikers de lasten van traditionele investeringskanalen te besparen, heeft het project enorm veel bijval gekregen en zal naar verwachting behoren tot de beste cryptocurrency ICO’s van het jaar. Het succes dat het tijdens zijn lopende voorverkoop liet zien, resulteerde in het ophalen van ongeveer 3,4 miljoen dollar, en de QUBE-token heeft momenteel een prijs van $0,0113.

InQubeta’s nieuwe project is het gesprek van de dag geworden als ‘s werelds eerste crowdfundingplatform voor cryptocurrency. Dit revolutionaire platform, aangedreven door het Ethereum-netwerk, stelt gebruikers in staat om te investeren in de toekomst van AI-technologie met behulp van zijn eigen token, QUBE. QUBE is een van de top cryptocurrencies om in te investeren en biedt zijn houders de mogelijkheid om te handelen, te staken en deel te nemen aan het investeringsproces terwijl ze de governance van het InQubeta protocol beheren.

Het platform draait op zijn eigen ERC-20 token, QUBE, dat een deflatoire munteenheid is. Dit betekent niet alleen dat de gebruiker kan deelnemen aan het investeringsproces, maar ook beloningen kan verdienen. Als deflatoire munt wordt 2% van de aan- en verkoopbelasting toegewezen aan een ‘burn wallet’, waaruit de tokens niet kunnen worden teruggehaald, waardoor het aanbod na verloop van tijd afneemt. Nog eens 5% wordt toegewezen aan de beloningspool, wat garandeert dat deze nooit zonder fondsen komt te zitten. Maar dat is niet alles! De houders van de QUBE-token hebben het recht om het bestuur van het InQubeta-protocol te controleren. Dit betekent dat ze ideeën kunnen voorstellen, gemeenschapsdiscussies kunnen stimuleren en kunnen stemmen over de implementatie van het voorstel.

Deze nieuwe altcoin heeft enorme populariteit gewonnen met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en innovatieve aanpak. De door NFT aangedreven marktplaats stelt startups in staat om hun NFT’s te creëren en te noteren, gekoppeld aan beloningen en aandelen in het bedrijf. Beleggers kunnen door deze NFT’s bladeren en die kopen die de potentie hebben om aanzienlijk hoge rendementen te genereren met de QUBE-tokens. Zodra de aankoop is gedaan, ontvangt de betreffende startup de benodigde fondsen om hun groei te stimuleren. Het meest unieke aspect van het project is de fractionele investering, waarbij de belegger een deel van de NFT kan kopen dat past bij hun budget. Hun investering geeft hen recht op winstdeling, exclusieve toegang tot de producten en diensten van de startup, aandelen in het bedrijf en andere eraan verbonden voordelen.

Neem deel aan InQubeta’s democratische en door de gemeenschap gedreven ecosysteem dat de potentie heeft om met 2500% te stijgen door deel te nemen aan de voorverkoop. Vroeg investeren in voorverkooptokens is een goede strategie die op de lange termijn mogelijk enorme winsten kan opleveren.

IMG_256

2. Polygon Chain Ontwikkeling voor Canto’s Migratie naar ZK Laag Twee

Het Polygon-netwerk is een laag-twee-oplossing die ontwikkelaars in staat stelt om naadloos blockchains te creëren en te implementeren die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in het Ethereum-netwerk. Het netwerk vergemakkelijkt ook de overdracht van gegevens en tokens tussen verschillende op Ethereum gebaseerde projecten met behulp van de MATIC sidechain. Het stond vroeger bekend als het Matic Network en is toegewijd aan het bouwen van een gebruiksvriendelijk platform voor de schaalvergroting en infrastructuurontwikkeling van het Ethereum-netwerk. Met Polygon hebben ontwikkelaars de flexibiliteit om optimistische rollup chains, zk rollup chains, standalone chains en andere infrastructuur die door de projecten nodig is te creëren.

Met behulp van het Plasma Framework en de proof-of-stake blockchain-architectuur werkt Polygon eraan om Ethereum om te zetten in een internet van blockchains. Deze unieke technologie stelt elke sidechain in staat om tot 65.536 transacties per blok te bereiken. Deze kenmerken hebben van Polygon het favoriete netwerk gemaakt voor opkomende projecten. Het Polygon-netwerk kondigde onlangs aan dat Canto zal migreren naar ZK laag twee, aangedreven door de Polygon Chain Ontwikkelingskit.

De eigen cryptocurrency van het netwerk is MATIC. MATIC is een van de beste altcoins op de markt die niet alleen het netwerk beveiligt, maar ook het recht op bestuur biedt. Gebouwd op de Ethereum blockchain, wordt MATIC gebruikt voor betalingsdiensten en ook als afrekenmunt tussen gebruikers in het Polygon-ecosysteem.

Om de ervaring van zijn gemeenschap te verbeteren, stelt Polygon de validators in staat de tokens in te zetten en deel uit te maken van het consensusmechanisme terwijl ze MATIC in ruil daarvoor ontvangen. Gebruikers hebben ook de optie om hun tokens te delegeren aan een andere validator en nog steeds beloningen te verdienen als onderdeel van het stakingsproces. Canto is momenteel gehost op de Cosmos-keten en is gemigreerd naar Polygon, in navolging van andere ecosystemen zoals Astar, Gnosis en IDEX. Veel experts hebben een stijging van 2500% voorspeld voor MATIC omdat het een sterk ecosysteem is en plannen heeft voor meer partnerschappen met grote blockchains in de toekomst.

Chainlink fungeert als een blockchain-abstractielaag die de connectiviteit van slimme contracten op wereldwijde schaal vergemakkelijkt. Door gebruik te maken van een gedecentraliseerd Oracle-netwerk faciliteert Chainlink de interactie van externe blockchain-datafeeds, betalingsmechanismen en gebeurtenissen. Hun unieke infrastructuur is ontworpen om ervoor te zorgen dat slimme contracten toegang hebben tot off-chain gegevens, waardoor het een overheersende vorm van digitale overeenkomst wordt. Het is ook ontworpen als een blockchain-agnostisch platform, wat betekent dat het geen eigen blockchain heeft of binnen een blockchain functioneert, maar tegelijkertijd op verschillende blockchains werkt en incentives biedt aan zijn gebruikers die Chainlink-data binnen hun blockchain-gebaseerde slimme contracten gebruiken.

De interne valuta van het netwerk is LINK en het behoort tot de goede cryptocurrencies om te kopen vanwege Chainlink’s positie als het eerste netwerk dat de integratie van off-chain data in slimme contracten mogelijk maakt. LINK is een ERC-20-token dat een speciaal soort proof-of-stake (PoS) consensusprotocol gebruikt waarbij deelnemers verplicht zijn de node te draaien en data aan slimme contracten te leveren om beloningen te ontvangen. In tegenstelling tot de meeste tokens, is het systeem van storten en beloningen verdienen niet acceptabel. De LINK-token wordt gebruikt als betaalmiddel binnen het Chainlink-ecosysteem.

Het platform trok de aandacht van verschillende dataproviders vanwege hun vermogen om de gegevens te gelde te maken door directe toegang tot Chainlink te bieden. Veel crypto-analisten geloven dat LINK een opwaartse beweging zal zien, vooral na de aankondiging van de implementatie van het cross-chain interoperabiliteitsprotocol (CCIP) op Base, de Ethereum Laag Twee-oplossing van Coinbase. Deze ontwikkeling zal waarschijnlijk de mogelijkheid verbeteren om tokenoverdrachten, berichtoverdrachten en andere transactieprocessen af te handelen. Als je op zoek bent naar 2500% rendement, zou het periodiek accumuleren van Chainlink een goede strategie kunnen zijn.

4. Arbitrum Laag-twee Oplossing om Crypto-Gedreven Spel, Snook, te hosten

Arbitrum is een dominante laag-twee oplossing voor het opschalen van het Ethereum-netwerk. Het netwerk maakt gebruik van de technologie van optimistische roll-ups om zijn doel van het verbeteren van de kosteneffectiviteit, snelheid en schaalbaarheid van het Ethereum-netwerk te bereiken. Terwijl het profiteert van de veiligheid en compatibiliteit van het Ethereum-ecosysteem, kan Arbitrum zijn gemeenschap voorzien van een hogere doorvoersnelheid en lagere kosten, wat mogelijk wordt gemaakt door het verplaatsen van zijn berekeningen en opslag off-chain.

Door verschillende aanvullende voordelen te bieden op het gebied van compatibiliteit, flexibiliteit, schaalbaarheid en decentralisatie, in vergelijking met andere optimistische roll-up-oplossingen, heeft Arbitrum een reputatie voor zichzelf gecreëerd in de cryptomarkt. Daarnaast staat Arbitrum ook bekend om zijn ambitieuze routekaart voor het jaar, die onder meer het lanceren van zijn eigen laag-drie oplossing genaamd Orbit omvat, het in staat stellen van ontwikkelaars om programma’s te implementeren geschreven in veelgebruikte programmeertalen zoals Rust en C++, het overgaan van zijn protocol naar laag-twee via Arbitrum One en het uitbreiden van zijn validator netwerk om extra onafhankelijke institutionele validators op te nemen.

De native cryptocurrency van het netwerk is ARB, wat een utility token is met een vaste voorraad. Met de beslissing van Offchain Labs om over te schakelen naar een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) structuur, Arbitrum DAO, hebben de houders van ARB het recht om te stemmen over voorstellen die invloed hebben op het protocol. Hierdoor is ARB als het utility- en governance-token van het netwerk één van de top cryptocurrencies geworden om in te investeren.

Arbitrum is een gemeenschapsgedreven netwerk en staat bekend om het lanceren van verschillende airdrop-campagnes voor zijn vroege gebruikers. De ARB-token zou ook een stijging van 2500% kunnen zien en het succes van andere mainstream cryptocurrencies op de lange termijn kunnen nabootsen. Onlangs kondigde Arbitrum aan dat het ook de online versie van het klassieke spel ‘Snake’, bekend als Snook, zou hosten. Het presenteert zich als een aantrekkelijke optie voor crypto-gedreven spellen vanwege zijn lage transactiekosten en hogere operationele snelheid.

5. Filecoin zou een stijging kunnen ervaren na notering door crypto-beurs BIT

Filecoin is een gedecentraliseerd opslagsysteem dat tot doel heeft traditionele gecentraliseerde data-opslagdiensten zoals Google Drive en Amazon Web Service te verstoren. De oprichters beweren dat hun platform is ontworpen om de belangrijkste informatie van de mensheid op een veilige en trustless manier op te slaan. Filecoin is gebouwd bovenop het InterPlanetary File System (IPFS), een gedecentraliseerd bestandsdeling netwerk, en introduceerde het economische beloningssysteem en marktplaatsfunctionaliteit aan IPFS.

De native valuta van de blockchain is FIL. Het voedt het hele ecosysteem en wordt gebruikt om transactiekosten te betalen door de klanten. Het token wordt ook als onderpand geplaatst door de miners die hun diensten aanbieden. Het netwerk werkt op een eenvoudige manier waarbij de gebruikers de opslagminer in het netwerk betalen om hun bestanden op te slaan. Deze opslagminers zijn met het internet verbonden computers die gebruikers in staat stellen hun opslagvoorkeuren aan te passen op het gebied van redundantie, kosten en snelheid. Zodra de selectie van de miner is voltooid, kunnen ze doorgaan met het opslaan van bestanden en de opslag valideren door de bewijzen die zijn opgenomen op de Filecoin blockchain te bekijken. Iedereen kan ervoor kiezen om een opslagaanbieder te zijn en FIL-tokens te verdienen voor hun diensten.

Dit innovatieve aanbod maakte FIL tot een van de top ICO’s tijdens de lancering en trok vele investeerders en crypto-enthousiastelingen aan. Filecoin toont ook veelbelovende tekenen van groei en zou mogelijk met 2500% kunnen stijgen. Filecoin werd onlangs genoteerd door BIT, een prominente cryptocurrency beurs gevestigd in Dubai. BIT is gespecialiseerd in optiehandel.

Conclusie 

Het is een spannende tijd voor crypto-investeerders, aangezien er binnenkort een bull run zou kunnen beginnen. Institutionele beleggers zijn ook van plan om de digitale activa-industrie binnen te treden via ETF’s. Deze vijf projecten vertonen momenteel een bullish trend en zouden een dramatische stijging van 2500% kunnen registreren omdat ze worden ondersteund door geweldige utilities. Echter, vanwege de vluchtige aard van de markt is het moeilijk voor nieuwe investeerders om te beslissen welke crypto nu te kopen voor langetermijnwinsten.

In deze context is InQubeta een nieuwe cryptocurrency die momenteel tegen lage prijzen kan worden verzameld. Het heeft opmerkelijk succes behaald tijdens de voorverkoopfase en heeft positieve feedback ontvangen van wereldwijde beveiligingsfirma’s. Aangedreven door het Ethereum-netwerk hebben het native token QUBE en de NFT-marktplaats beleggers aangetrokken die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om zich te wagen aan AI-startups.

Bezoek InQubeta Voorverkoop 

 Join InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.