Persbericht

Newsbit 11-04-2021 18:31 leestijd 3 - 4 min

BZEdge: een ultra snelle blockchain beveiligd door MasterNodes

De interesse in cryptocurrency breidt zich enorm uit en de adoptie neemt met dezelfde snelheid toe. Als onderdeel van deze industrie, streeft BZEdge ernaar om echte use cases voor BZEdge gebruikers te bieden en met nieuwe onderscheidende functies voor het project te komen. BZEdge is georiënteerd op een veilige en private financiële wereld, die volledige vrijheid kan brengen voor elke gebruiker die dezelfde principes belangrijk vindt.

BZEdge (BZE) bouwt voort op de technologische en gemeenschapelijke innovaties van Bitcoin, Z-Cash, en BitcoinZ. In een snel veranderende wereld van cryptocurrency’s is het noodzakelijk om een brede distributie op te zetten en een gerichte, goed geïnformeerde community om de adoptie te helpen op het gebied van vrijheid voor iedereen. De handel moet uitsluitend worden gecontroleerd door de koper en de leverancier.

Vandaag de dag opereert men echter in een maatschappij met veel te veel tussenpersonen en verborgen kosten die onze economieën te gronde richten, waardoor kleinere tot middelgrote bedrijven gedwongen worden te kreperen onder hoge belastingen en de eindconsument gedwongen wordt hoge prijzen te betalen. Deze cyclus voedt op zijn beurt de armoede op plaatsen die overwegend door de elite worden gecontroleerd.

BZEdge streeft naar verbetering van zijn oorsprongspunten als een op waarde en activa gebaseerde cryptocurrency. Het geniet een structuur van vrijheid die de snelle ontwikkeling van geavanceerde technologie en een verlaagde toegangsdrempel voor zakelijke diensten mogelijk maakt.

BZEdge gelooft, dat met zijn technologie, bedrijven zullen worden uitgerust om de controle terug te nemen, groei te stimuleren, en succes te kweken. BZEdge is toegewijd aan het bereiken van deze doelen en het realiseren van deze missie, met een krachtige gemeenschap, gesteund door een sterk Alpha team voor de ontwikkelingen aan de blockchain zijde en een sterk Beta team welke vanuit Nederland met diverse projecten bezig is voor toepassingen welke gebruik maken van de Bzedge blockchain en de promotie daarvan.

Totaal aanbod: BZEdge zal een uiteindelijke distributie hebben van iets meer dan 3.03B BZE.

Proof of Work: POW gebruikt Z-Hash, hetzelfde algoritme als BitcoinZ.

PoW en Masternodes: De BZEdge blockchain is verdeeld tussen Pow (ProofOfWork) en MN (MasterNode). Het beloningspercentage voor elk protocol is 65% PoW en 35% voor MN PoS.

Blok Interval: 1 minuut.

Blok Beloning: (tot blok 1.800.000) = 19,5 coin. Na blok 1.800.000 zal de beloning halveren naar 8 coins. Het halveringsprotocol zal elke 500.000 blokken doorgevoerd blijven worden waarbij de laatste halvering wordt geplaatst bij een verschil van 1.575.000 blokken (tussen blok 3.300.001 en 4.875.000) van 2 naar 1 BZE Coin per blok. Voor meer details kunt u terecht op: https://getbze.com/#whitepaper


De Wallet

Met BZEdge bent u vrij om te kiezen uit een grote verscheidenheid aan wallets, waaronder ook paper wallets of wallets van derden, afhankelijk van de mate van beveiliging en de diversiteit van uw wallet.

U kunt kiezen voor een web wallet als u de voorkeur geeft aan de comfortabele manier, of u kunt gewoon een desktop wallet downloaden en deze gebruiken om BZE op te slaan, maar deze optie komt met een beetje meer verantwoordelijkheid, omdat u regelmatig zult moeten controleren op nieuwe updates voor uw wallet naar keuze.


2021 Roadmap:

De roadmap voor 2021 staat vol met nieuwe functies en updates die BZE een waardevolle speler zullen maken in de cryptocurrency wereld.

Q1

 • Herberekenen naar ZEC 4.1.1 (afgerond).
 • Website herbouw (afgerond en blijft geüpdatet worden).
 • Upgrade naar BZEdge 4.3.0 (afgerond).

Q2

 • BZWaIIet met MasterNode-steun.
 • Gedecentraliseerde chat (in BZWaIIet).
 • Lite desktop wallet.

Q3

 • Implementatie van BZERC-20 tokens / activa. BZEdge zal ERC-20 Smart Contracts ondersteunen.
 • Mobiele wallet.
 • Tokens / activa wallets.
 • DEX voor op de chain swaps.

Q4

 • Marketing campagnes.
 • Cross chains Swaps tussen BZERC-20 blockchain en ETH / BSC chain.

Tot slot

BZEdge is een blockchain cryptocurrency welke is ontwikkeld en wordt onderhouden door een grote community met leden van over de hele wereld die ideeën combineren om dit project tot een succes te maken. Het geloof in financiële vrijheid door gedecentraliseerde, snelle, low-fee en privétransacties houden de visie van het project in leven.

De technologieën en ideeën van BZEdge maken groei mogelijk voor toekomstige ontwikkeling en verbetering van alternatieve bestuursmethodologieën. De zakelijke toepassingen van BZEdge variëren van wereldwijde transacties tot aankopen in kleine tot middelgrote ondernemingen. BZEdge streeft ernaar een nieuw tijdperk in te luiden voor bedrijven en ook gunstige veranderingen teweeg te brengen voor consumenten.

Vindt u het leuk om zelf te komen helpen bij de ontwikkeling van Bzedge?? We kunnen uw hulp goed gebruiken, ontwikkeling op diverse vlakken, promotie, artikel schrijvers en ga zo maar door.

Ga voor meer informatie over het BZEdge-project naar https://getbze.com/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten