Persbericht

Newsbit 19-10-2021 13:55 leestijd 2 - 3 min

Caizcoin is de algemene sponsor van Blockchain Life 2021

Caizcoin is een DeFi-bedrijf en tevens de eerste cryptocurrency die zich aan de islamitische financiële wetten houdt. Caizcoin werkt op de Caizchain, een blockchain met minimale transactiekosten. De morele waarden die alle religies en etniciteiten aanspreken, versterken de ervaring met Caizcoin.


Caizcoin de stralende ster van de evenementen

London Evenement:

Afgelopen september was er een evenement in Londen waar Caizcoin, de eerste cryptocurrency-conforme cryptocurrency, een nieuwe manier presenteerde om de islamitische en hedendaagse wereld te overbruggen met behulp van islamitische financiële principes. Het evenement in Londen was voor het Caizcoin-doel een enorm succes. Veel groepen waren het met hen eens en kozen ervoor om samen te werken om een betere samenleving te vormen. Het Caizcoin Team zal ook in Tasjkent en Moskou zijn voor evenementen.

Tasjkent Evenement:

Op 21 oktober 2021 zal in Hyatt Regency Tasjkent, Oezbekistan, een evenement worden gehouden waarin Caiz Holding AG in de schijnwerpers zal staan. Hier zal de meest praktische benadering van DeFi in de huidige actieve crypto-ruimte worden gepresenteerd. Caiz Holding AG gelooft in de ophevving van initiatieven die worstelen om duurzame financiële middelen en sociale waarden te creëren door middel van gerichte investeringen en een dynamisch karakter.

Moskou Evenement:

Caiz Holding AG zal op 27-28 oktober a.s. in Moskou, tijdens het evenement van Music Media Dome, licht gaan werpen op hun opmerkelijke prestatie in de cryptocurrency-wereld; ze zullen vertellen hoe ze de eerste islamitisch compatibele cryptocurrency kunnen worden en de wereld de meest betrouwbare, transparante, robuust naadloze transacties wereldwijd kunnen laten ervaren.

Caizcoin kan een duurzamer en milieuvriendelijker alternatief bieden voor Wall Street en grote bankinstellingen door de behoefte aan middelen zoals papieren contracten en kantoorruimte weg te nemen.

Tijdens het Blockchain Life 2021-evenement in Music Media Dome, zal het Caizcoin-team aanwezig zijn om de eerste Islamitische conforme cryptocurrency te sponsoren om mensen te laten informeren over DeFi, dat oude manieren van transacties heeft ontwikkeld en ons kennis heeft laten maken met slimme contracten waarmee het financiële instellingen verving, die de hele mensheid zal helpen om met slechts een enkele klik de meest naadloos soepele transparante services ooit wereldwijd te hebben.


Caiz Holding AG helpt bedrijven groeien

Caiz Holding AG gelooft in het optillen van anderen, want dat is de ware eigenschap van een groot leider. Caizcoin, de belangrijkste revolutie voor het tonen van islamitische financiën en zijn oprechte spirit aan het grote publiek wereldwijd.

Zelfs als uw project moeite heeft om financiële middelen op lange termijn voor uw belanghebbenden te genereren, kan ons bedrijf projecten aansturen om economische en sociale voordelen op de lange termijn te genereren door middel van gerichte investeringen en dynamische aard.


Wat maakt Caizcoin uniek?

Caizcoin is een ander, moreel en uniek islamitisch financieel idee van cryptocurrency. Caizcoin onderscheidt zich van andere cryptocurrencies omdat het concept is ontworpen om de belangen van de belegger en consument te dienen, volgens de regels en voorschriften van de ISLAM. Alhoewel de primaire focus ligt op de behoeften van de klant, worden er zorgzame, persoonlijke en transparante diensten met behulp van cryptocurrencies aangeboden.

Caizcoin is een legale betaalmethode voor iedereen over de hele wereld. Hun doel is om de winst te gebruiken voor individueel voordeel, terwijl ze ook het concept van zakat toepassen om mensen in nood te helpen. Caizcoin biedt lage transactiekosten en stelt de klanten in staat om wereldwijd soepel te handelen.

Het kan tot 3000 transacties per seconde in elk grootboek verwerken en genereert hiernaast elke 5 seconden een nieuw grootboek. Elke transactie duurt tussen de 0 en 3 seconden om te voltooien.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten