Newsbit

Caizcoin stelt blockchain open voor moslims

TimeCoin Special Token Sale Banner

Caizcoin, de eerste fatwa-gecertificeerde islamitische blockchain, opent voor het eerst de wereldwijde cryptocurrency-markt voor moslims.


Wat is Caizcoin?

Caizcoin is een cryptocurrency die het doel heeft iedereen financiële vrijheid te bieden. De munt is gebaseerd op een innovatieve, gedecentraliseerde financiële oplossing die snelle en kostenefficiënte internationale geldoverdrachten mogelijk maakt en die voldoet aan islamitische financiële principes. Het is de eerste crypto die is gecertificeerd als een officiële islamitische blockchain en cryptocurrency, zijn missie is om innovatieve financiële oplossingen te verbinden met menselijkheid en waarden – eindelijk iedereen, en vooral mensen met een islamitische achtergrond, in staat te stellen eerlijk deel te nemen aan de moderne financiële wereld.

Het Caizcoin-team, opgericht in Duitsland, bestaat uit wereldwijde, moslim- en niet-moslim leden. Het zijn allemaal jonge en dynamische leiders in zaken, technologie en financiën. Het bekwame team werd met de hand uitgekozen om samen te werken met islamitische geleerden, economen en financiële experts voor advies om ervoor te zorgen dat islamitische waarden in elk aspect van hun eindproduct werden ingebracht.

Het team heeft ervoor gezorgd dat Caizcoin richtlijnen volgt vanuit het islamitische geloof die aansluiten bij het beste morele gebruik van de technologie. Om binnen de waarden van de islamitische wet te blijven, zullen Caizcoin-tokens worden gebruikt voor financieel welzijn, zoals samenwerking met organisaties en instellingen om Waqf- en Zakat-donaties en islam-conforme e-commerce mogelijk te maken.

Het Caizcoin Ecosysteem omvat zijn eigen hyperbeveiligde wallet die maximale bescherming van fondsen en persoonlijke gegevens garandeert, evenals volledige anonimiteit voor munttransacties. Het bevat ook een API die een gemakkelijke integratie mogelijk maakt met applicaties van derden, zoals bankpartners of leveranciers. Tot slot is er Caizscan. Caizcoin is een blockchain-verkenner die maximale transparantie biedt en de gebruikers in staat stelt alle transacties te bekijken.


De voordelen van Caizcoin

Behalve dat het een crypto project is die aan de islam voldoet, zijn er nog andere grote voordelen. Caizcoin is zeer interessant voor elke andere belegger over de hele wereld, er is ook geen minimum hodl-tijd en tokens kunnen op elk moment worden opgenomen. Transacties tot een bepaalde limiet zijn gratis en gebruikers zullen genieten van onmiddellijke overdracht van geld, beveiligd door de innovatieve blockchain-technologie. Het sterke KYC-proces van Caizcoin zorgt ervoor dat iedereen, inclusief alle partners en verkopers binnen het netwerk, legaal is en voldoet aan de islam.

Iedereen over de hele wereld wordt uitgenodigd om Caizcoin te leren en te gebruiken en te profiteren van de financiële vrijheid die het biedt. De privéverkoop van Caiz-tokens is al begonnen en de munt zal binnenkort beschikbaar zijn op verschillende exchanges, dus mis de kans niet en sluit je aan bij een van de meest intrigerende blockchain-projecten van dit jaar. Vergeet niet Caizcoin ook op sociale media te volgen om op de hoogte te blijven van aanbiedingen of toekomstige technologieën:

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top