XRPPB
Persbericht

Cardano-belastingverlagingsvoorstel verschijnt; 10x groei verwacht voor Render & InQubeta

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


InQubeta (QUBE), Cardano (ADA) en Render (RNDR) zijn drie van de beste altcoins om momenteel in te investeren dankzij het bullish momentum erachter. De ADA-prijzen zijn de afgelopen maand met 42% gestegen, terwijl de RNDR-prijzen met 30% zijn gestegen.

QUBE is zelfs nog indrukwekkender geweest met een prijsgroei van 130% sinds de voorverkoop begon, en het feest is nog maar net begonnen, aangezien nieuwe investeerders kunnen verdubbelen voordat het evenement eindigt. Het inventieve project neemt het op tegen reguliere beleggingsondernemingen door een alternatieve manier te bieden om in kunstmatige intelligentie te investeren; een die niet gepaard gaat met strenge inkomens- en geografische beperkingen.

Cardano-investeerders zetten zich schrap voor meer groei, aangezien een belastingverlagingsvoorstel tot doel heeft de schatkistbelasting van het project te verlagen van 20% naar 5%, zoals aanvankelijk gepland.

InQubeta (QUBE) wordt aangeprezen als een van de beste altcoins om in te investeren

De enorme belangstelling van investeerders die het InQubeta-project heeft kunnen genereren, is geen grote verrassing voor iedereen die de ontwikkeling van AI de afgelopen jaren heeft gevolgd. De sector heeft sinds 2015 veel belangstelling van investeerders gekregen, omdat het kapitaal dat in deze sector is gestort is gestegen van slechts $12 miljard naar $120 miljard vandaag. Dit is nog maar het begin van de AI-revolutie, aangezien er de komende jaren naar verwachting ruim 1,5 biljoen dollar in de ruimte zal komen.

De unieke oplossing van InQubeta voor mensen zonder bankrekening en voor degenen die geen toegang hebben tot traditionele beleggingsmedia zorgt voor aanzienlijk succes op de lange termijn, omdat het helpt geld naar AI-bedrijven te leiden door investeringen open te stellen voor mondiale investeerders.

Kunstmatige intelligentie is een grotere rol in ons leven gaan spelen en de rol ervan zal de komende jaren exponentieel groeien naarmate de levensvatbaarheid ervan toeneemt. Humanoïde robots worden nu gebruikt in Amazon-magazijnen en geautomatiseerde taxi’s rijden in de omgeving van San Francisco. AI zal veel kansen creëren voor investeerders om aanzienlijke rendementen te behalen en InQubeta maakt het nu voor iedereen mogelijk om in de technologie te investeren.

Hier ziet u hoe investeerders samenwerken met AI-startups op het InQubeta-netwerk:

● AI-startups worden door InQubeta geëvalueerd om toegang te krijgen tot het ERC20-muntengebied (niet-fungibele tokens) waar deze bedrijven investeringsmogelijkheden in NFT’s omzetten. Deze tokens zijn gefractioneerd om aan het budget van elke belegger te voldoen.
● NFT’s worden toegevoegd aan de ERC20-tokenlijst, waar beleggers toegang krijgen tot alle gegevens die ze nodig hebben om weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen.
● Transacties worden uitgevoerd met QUBE, die kan worden verworven met top cryptomunten of fiat.
● Beleggers volgen de waarde van hun tokens via hun InQubeta-accounts en kunnen deze wanneer ze maar willen verhandelen op de NFT-marktplaats.

Qube

Cardano (ADA) klaar voor meer groei dankzij belastingverlagingsvoorstel

De ADA-prijzen lijken klaar voor meer groei dankzij een voorstel dat tot doel heeft het economische landschap van het Cardano-project te herconfigureren. Veel huidige houders zijn het eens met het voorstel dat tot doel heeft de schatkistbelasting te verlagen van het huidige tarief van 20% naar 5%. Als het wetsvoorstel wordt aangenomen, zal het aantal tokens dat elke maand aan de schatkist wordt toegewezen, worden verminderd.

Het belastingvoorstel sluit aan bij de doelstellingen van de Cardano-schatkist, die werd opgericht om de ontwikkeling van het ecosysteem te bevorderen en te vinden.

Render (RNDR) wint aan kracht

RNDR was een van de grootste winnaars van het jaar, met prijzen die dit jaar met 364% stegen. Het heeft de afgelopen maand een groei van 30% doorgemaakt en marktstatistieken zoals het exponentiële voortschrijdende gemiddelde van 2,152 geven aan dat er waarschijnlijk meer groei zal plaatsvinden naarmate het GPU-mijnbouwproject zijn marktaandeel vergroot.

Samenvatting

QUBE, RNDR en ADA zijn enkele van de beste altcoins om nu in te investeren en de komende maanden en daarna van substantiële rendementen te genieten. InQubeta heeft het meest indrukwekkende potentieel met een groei van 90% tijdens de rest van de voorverkoop en een groei tot 10x bij de lancering.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.