SM
Persbericht

Cardano prijseffecten: wat de golf van Shiba Memu zou kunnen betekenen voor degenen die investeren in ADA

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto industrie bruist van de opkomende trends in digitale activa en blockchain investeringen die wijzen op AI als de volgende groeisector op de markt. Het is niet verrassend dat crypto projecten die gebruik maken van kunstmatige intelligentie, beleggers die investeren in crypto als motten naar een vlam lokken.

Op dezelfde manier kunnen veel gevestigde crypto’s de aandacht trekken van beleggers die op zoek zijn naar een koopje. Sommigen waren ooit bekende namen zoals Cardano (ADA), die centraal stonden ieder gesprek over crypto in de hoogtijdagen van 2021. Het landschap ondergaat echter een dramatische paradigmaverschuiving, waarbij de belangstelling voor gevestigde crypto’s zoals Cardano afneemt ten gunste van nieuwe concurrenten die betere winsten op de korte termijn en waarde op de lange termijn bieden.

Een nieuw projecten dat klaar staat om de wereld van meme coins opnieuw te definiëren is Shiba Memu (SHMU) – een nieuwe benadering van het investeren in meme coins met een vleugje door AI ondersteunde verfijning. Bijgevolg voorspellen crypto experts dat Shiba Memu vanaf 2023 beter zou kunnen presteren dan de prijsvoorspellingen van Cardano. Lees verder en ontdek wat de aanhoudende stijging van Shiba Memu zou kunnen betekenen voor de toekomst van beleggers die investeren in ADA.

Wat is Shiba Memu (SHMU)?

Laat je niet misleiden door de schattige naam en herkenbare branding: geen enkele andere meme coin maakt zo prominent gebruik van AI als Shiba Memu. Shiba Memu behoort tot een baanbrekende klasse van AI compatibele crypto’s en het is ‘s werelds eerste meme coin die de marketing volledig zelf doet.

Het project werkt door online en sociale platforms te combineren voor vermeldingen over Shiba Memu, waarbij inzichten worden afgeleid uit de enorme gegevens die het verzamelt. Deze inzichten zullen bepalen hoe de algoritmen marketingstrategieën formuleren en gerichte, gepersonaliseerde content produceren en op alle platforms distribueren met behulp van sentimentanalyse.

Het vermogen van Shiba Memu om zijn marketing zelf aan te sturen zal helpen om een constante stroom van hypes te genereren om de interesse van investeerders vast te houden en de koopdruk op een volledig autonome manier te vergroten.

Tot nu toe vereisen meme coins over het algemeen voortdurende marketinginspanningen om mindshare en marktaandeel te behouden. Veel projecten stranden zodra het advertentiebudget opdroogt. Shiba Memu zal AI gebruiken om voortdurend voor te blijven en de krantenkoppen te blijven halen. En op de potentieel lucratieve markt voor meme coins maakt geen enkel ander protocol zoveel gebruik van AI als Shiba Memu.

Hoe werkt SHMU?

Shiba Memu gebruikt het SHMU token als native crypto. Het token dient als de primaire methode voor waardeoverdracht binnen het netwerk. Dankzij het deflatoire karakter zijn SHMU tokenomics ontworpen om in de loop van de tijd af te nemen om het prijsmomentum in stand te houden en maximale waarde voor houders van SHMU te extraheren.

Bovendien biedt het token toegang tot het Shiba Memu AI dashboard, waar gebruikers de voortgang van Shiba Memu’s marketingcampagnes in alle branches kunnen bekijken. De community kan SHMU tokens verdienen door feedback te geven op het AI dashboard of door hun bezit in de loop van de tijd in te zetten voor passief rendement.

SHMU brengt het beste van twee werelden op het gebied van meme coins en AI – en dankzij deze baanbrekende technologie behoort het tot de populairste presale crypto’s die in 2023 te koop zijn.

De vraag naar SHMU tokens is ruimschoots groter dan het aanbod, waardoor het managementteam van Shiba Memu de presale heeft verlengd tot 120 dagen. Een groot deel van de vraag wordt toegeschreven aan de genereuze incentives die beschikbaar waren tijdens de Shiba Memu presale, met name de progressieve dagelijkse prijsstijgingen van $0,000225 gedurende de 120 dagen durende presale, waardoor de prijs van SHMU tegen het einde van de presale van $0,01 naar $0,0379 steeg. Degenen die vroeg investeren kunnen tot 240% winst behalen, afhankelijk van hoe vroeg ze meedoen.

Momenteel bevindt Shiba Memu zich in de 1 fase van de presale, waarbij tokens nu verkrijgbaar zijn voor een bedrag van $0,03543. De huidige prijs geeft een totale stijging van 218,43% aan sinds de presale voor het eerst werd gelanceerd. Er is voldoende tijd voor nieuwkomers om deel te nemen aan de Shiba Memu presale en te profiteren van de dagelijkse prijsstijgingen – en de beste tijd om in te stappen was gisteren.

Shiba Memu prijsvoorspelling: 2023 tot 2025

Shiba Memu bevindt zich in de bevoorrechte positie om AI verfijning in de wilde wereld van meme coins te brengen. Hierdoor voorspellen experts dat SHMU in 2024 en 2025 heel groot zal worden. 

Omdat de ICO binnen 16 weken na de lancering een opmerkelijk bedrag van $3,9m heeft opgebracht, hebben SHMU tokens de komende jaren een grenzeloos plafond voor prijsstijging door gebruik te maken van de opkomende AI trend en deze te benutten in de potentieel lucratieve markt voor meme coins. Als meme coins zoals PEPE Coin in waarde kunnen stijgen, stel je dan eens voor hoeveel meer potentieel Shiba Memu heeft met het creatieve gebruik van AI.

Sommige crypto analisten voorspellen dat SHMU in 2025 kan stijgen tot $0,65, wanneer de bull run zou moeten terugkeren. Op dezelfde manier hebben SHMU tokens het potentieel om het in 2024 minstens 10x beter te doen, gezien vanaf de slotkoers van $0,0379 voor de presale, wat een potentieel hoogtepunt van $0,38 in 2024 aangeeft. Hoe dan ook, het potentieel van Shiba Memu overtreft de komende jaren gemakkelijk dat van Cardano.

Wat is Cardano (ADA)?

Cardano (ADA) werd opgericht in 2017 en haalde in datzelfde jaar $62,2 miljoen aan financiering op met zijn Initial Coin Offer (ICO). Het smart contract platform is opgericht door Charles Hoskinson, een voormalig medeoprichter van Ethereum, wiens visie voor Cardano het bieden van grotere schaalbaarheid, lagere transactiekosten en snellere transacties is.

Cardano is sindsdien een van de top 10 crypto’s geworden qua marktkapitalisatie en is in populariteit gestegen tijdens de bullmarkt van 2021, toen deze een recordhoogte van $3 bereikte. Sindsdien heeft Cardano echter stoom verloren en heeft meer dan 92% van de waarde verloren ten opzichte van de huidige prijs van $0,25.

Cardano prijsvoorspelling: 2023 tot 2025

Beleggers die op zoek zijn naar koersvoorspellingen voor Cardano kunnen hun blik beter afwenden. Het herstel van de prijzen van Cardano naar een historisch hoog niveau zal aanzienlijke hoeveelheden tijd en miljarden aan nieuwe investeringen vergen.

Gebaseerd op de Cardano prijsvoorspellingen van crypto experts voor de periode 2023 tot 2025, zouden ADA tokens zich kunnen herstellen tot $0,50 in 2024 en, gebaseerd op bullish schattingen, $1,50 kunnen bereiken wanneer de bullmarkt van 2025 hoogstwaarschijnlijk begint. Cardano ziet eruit alsof het zal worden overtroffen door nieuwere , meer opwindende projecten zoals Shiba Memu, omdat deze betere winsten op de korte termijn kunnen opleveren.

Prijsvoorspelling Shiba Memu versus Cardano: welke crypto moet je kopen in 2023?

Als alles gelijk blijft, lijkt Shiba Memu een betere crypto om in 2023 in te investeren dan Cardano. Met de verleidelijke presale prikkels van Shiba Memu, het explosieve potentieel voor prijsstijging en een vleugje AI verfijning hebben SHMU tokens een zeer positief momentum in de aanloop naar de bullmarkt van 2025. Potentiële Cardano beleggers moeten er rekening mee houden; het kan enige tijd duren voordat ADA tokens veel in waarde stijgen. Dit vanwege de toch al hoge marktkapitalisatie en twijfels over de technische ontwikkeling.

Doe mee aan de Shiba Memu presale via deze link.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.