SpectraBull
Persbericht

Chainlink (LINK), VC Spectra (SPCT) en TRON (TRX) stijgen met dubbele cijfers, hier is waarom

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Te midden van de huidige neergang op de cryptomarkt heeft de staking-upgrade van Chainlink investeerders aangetrokken, waardoor LINK zich onderscheidt van de beste altcoins. Ondertussen zijn Tron (TRX) en VC Spectra (SPCT) boven de verwachtingen van analisten gestegen.

Ontdek welke van deze topcryptomunten klaar zijn voor de grootste prijsstijging.

SPCT Tokens Kopen

Samenvatting

● De Chainlink (LINK) prijs zou eind oktober kunnen stabiliseren boven de $10,50.
● TRON (TRX) maakt zich op voor een rally naar $0,100 tegen 31 oktober.
● VC Spectra (SPCT) verwacht verdere prijsstijgingen in de voorverkoop na een stijging van 587%.

Op 19 oktober onthulde Chainlink de volgende stap in zijn stakingaanbod: Chainlink Staking v0.2. Als gevolg hiervan steeg de Chainlink-prijs van $7,31 naar $10,13, wat een duizelingwekkende stijging van 38,58% betekende.

De groeiende belangstelling voor Chainlink (LINK) heeft zich ontwikkeld tegen de achtergrond van een wankel vertrouwen in de bredere cryptomarkt. Als zodanig verwachten de Chainlink-prijsvoorspellingen van experts dat Chainlink (LINK) eind oktober zal stijgen en zich zal stabiliseren boven de $10,50.

Aan de andere kant zien bearish analisten geen reden voor een potentiële stijging van de Chainlink-prijs. Volgens hun Chainlink-prijsvoorspelling kan LINK een tijdelijke dip zien, die mogelijk in november zal dalen tot $7,00. Deze daling zou zich vertalen in een verlaging van de prijs van LINK met 21,35%.

Het partnerschap van GT Protocol slaagt er niet in de TRX-prijs op te drijven

TRON (TRX) maakte op 4 oktober een belangrijke aankondiging en onthulde een opmerkelijke samenwerking met GT Protocol. Deze strategische samenwerking heeft tot doel substantiële vooruitgang te boeken voor de TRON (TRX)-gemeenschap door gebruik te maken van de AI-uitvoeringstechnologie van GT Protocol en de niet-bewarende Web3-gateway.

Dienovereenkomstig heeft dit belangrijke partnerschap een positieve invloed gehad op de TRON TRX-prijs. Gedurende de periode van 4 oktober tot 21 oktober steeg de TRON TRX-prijs van $0,089 naar $0,091, wat een waardestijging van 2,25% betekende.

Gezien de positieve invloed van deze opmerkelijke ontwikkeling op de TRON TRX-munt voorzien experts in de nabije toekomst een substantiële opwaartse prijsbeweging. Ze voorspellen een verdere stijging van de prijs van TRON (TRX) tot $ 0,100 tegen 31 oktober.

Aan de andere kant zien marktanalisten een neerwaartse trend aan de horizon voor TRON (TRX). Dit is gebaseerd op technische analyses ondersteund door indicatoren zoals de Ichimoku Cloud en Bollinger Bands. Als hun analyse klopt, zou TRON (TRX) in november kunnen dalen tot $0,050.

VC Spectra (SPCT) levert investeerders een ROI van meer dan 587%

VC Spectra (SPCT) is een gedecentraliseerd investerings- en handelsplatform dat zich toelegt op het bieden van ongeëvenaarde investeringsmogelijkheden aan blockchain-enthousiastelingen binnen de blockchain- en fintech-sectoren.

VC Spectra (SPCT) beloont leden van de gemeenschap voor hun enthousiasme en actieve betrokkenheid en biedt aantrekkelijke prikkels, waaronder driemaandelijkse dividenden, terugkoopopties, toegang tot nieuwe ICO’s en stemrecht. Deze goed afgeronde aanpak heeft geleid tot een aanzienlijke stijging van de acceptatiegraad van VC Spectra (SPCT).

SPCT, het native token van VC Spectra, is een BRC-20-token dat werkt op de Bitcoin-blockchain. Het deflatoire ontwerp ervan garandeert inherent een geleidelijke afname van het tokenaanbod, een factor die vaak gecorreleerd is met een aanzienlijke stijging van de tokenwaarde.

In de huidige fase van de openbare voorverkoop is SPCT verkrijgbaar voor $0,055. Bovendien zal SPCT naar verwachting boven zijn vorige koersdoel van $0,080 stijgen. Naast de bovengenoemde voordelen biedt VC Spectra een genereuze stortingsbonus aan zijn gebruikers, waardoor de aantrekkingskracht van zijn aanbod verder wordt vergroot.

Meer informatie over VC Spectra (SPCT) en de voorverkoop ervan:

Presale: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.