chmpz pb
Persbericht

Chimpzee Presale vliegt voorbij $1,25 miljoen mijlpaal terwijl dit duurzame crypto project steeds meer populariteit opbouwt – Hoe je passief inkomen kunt verdienen met $CHMPZ

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Chimpzee presale blijft de crypto sector verbazen met zijn prestaties, waarvan de meest recente, het behalen van de $1,25 miljoen is. Steeds meer investeerders maken kennis met het nieuwe duurzame crypto ecosysteem met mogelijkheid voor passief inkomen.

Met het behalen van de $1,25 miljoen, is de 10e fase ingegaan van het project. De prijs van de utility token, $CHMPZ, neemt snel toe, daarom is er geen tijd te verliezen om mee te doen aan de presale.

Maar wat is Chimpzee precies? We kijken nu in meer detail naar het doel en de vele voordelen van Chimpzee.

Chimpzee in actie om de wereld te beschermen met gebruik van de blockchain en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen

Chimpzee is bezig met het bouwen van een online ecosysteem waarmee investeerders passief inkomen kunnen verdienen en daarmee duurzame projecten steunen. Hiermee helpt Chimpzee onder andere het klimaat, maar ook de natuur en onze toekomst te beschermen.

Maar het kan een hele uitdaging zijn om mensen te stimuleren bij te dragen aan de planeet. Dit doet Chimpzee door 3 interessante manieren te bieden om dit te doen:

  • Het kopen van merchandize in de Chimpzee Store
  • Het handelen in non-fungible tokens op het NFT platform van Chimpzee
  • Het behalen van mijlpalen in de opkomende Zero-Tolerance game

Om je verdiensten een extra boost te geven, kun je gebruik maken van het Chimpzee NFT paspoort.

Hiermee verwacht Chimpzee een grote positieve impact te hebben op de toekomst van onze planeet. Door te investeren in de presale, help je het project en heb je de mogelijkheid er veel geld uit te halen.

Chimpzee onderneemt actie al voor lancering ecosysteem

Terwijl de presale van $CHMPZ nog bezig is, is Chimpzee al druk bezig met het steunen van goede doelen. Hoewel veel duurzame projecten je doodgooien met beloftes, komt er uiteindelijk niets van.

Maar Chimpzee heeft al bijgedragen aan het planten van duizenden bomen en het beschermen van olifanten en jaguars. Deze bijdrages zijn geverifieerd door The Giving Block, een crypto platform die helpt met donaties aan goede doelen. Hierdoor zijn de donaties ook transparant en weet je dus hoeveel geld waar heen is gegaan.

Chimpzee heeft onder andere gedoneerd aan de WILD Foundation, die actief bezig is met het beschermen van de laatste woestijnolifanten. Door $15.000 te doneren aan de groep, hebben ze de middelen waarmee ze dit kunnen blijven doen.

Chimpzee heeft aan de WILD Foundation nog een donatie gedaan voor het beschermen van de zwarte jaguars in Zuid-Amerika.

Na het behalen van de mijlpaal van $500.000 in de presale, heeft Chimpzee ook geholpen met het planten van meer dan 20.000 bomen in Brazilië om te helpen met het herstel van de regenwouden. Deze donatie is gedaan via One Tree Planted.

Chimpzee is dus een van de meest serieuze crypto projecten in het beschermen van de planeet. Het project wil dan ook op een leuke manier anderen stimuleren om dit ook te doen. En dit is hoe dat zal werken:

Verdien passief inkomen op 3 verschillende manieren

Om het helpen van de planeet voor iedereen leuker en makkelijker te maken, heeft Chimpzee 3 manieren waarmee je als gebruiker passief inkomen kunt verdienen. 

Deze 3 manieren hebben hun eigen naam, Shop-to-Earn, Trade-to-Earn en Play-to-Earn

Shop-to-Earn

Met Shop-to-Earn kun je $CHMPZ tokens als cashback verdienen door aankopen te doen in de Chimpzee Store. Dit zal vooral bestaan uit merchandise. Een ander deel van het aankoopbedrag wordt gedoneerd aan projecten die Chimpzee helpen in het beschermen van de planeet.

Trade-to-Earn

Chimpzee zal zijn eigen NFT marktplaats lanceren, deze NFT’s zullen vooral gebaseerd zijn op duurzaamheid. Met Trade-to-Earn krijg je een deel van de handelstarieven in de vorm van $CHMPZ tokens. Dit zal een van de eerste NFT platforms worden die dit doet.

Een ander deel van de handelstarieven wordt gedoneerd aan goede doelen.

Play-to-Earn

Met de opkomende Play-to-Earn game, Zero Tolerance, kun je $CHMPZ tokens en andere prijzen verdienen voor het behalen van mijlpalen in het spel. In dit spel zul je helpen in het beschermen van de planeet en het voorkomen van de verwoesting hiervan.

Hoewel de hoogste versie, de Diamond NFT paspoort in de 5e fase al niet meer toegankelijk is, kun je deze later nog steeds kopen van andere investeerders.

Presale raakt steeds verder uitverkocht – Geen tijd te verliezen voor volgende prijsstijging en bonus van 50% tokens

Nu de Chimpzee presale steeds meer populariteit opbouwt, verwacht het niet lang te duren voordat de tokens zijn uitverkocht en gelist zullen worden op exchanges.

In de huidige fase, draagt je investering bij aan het beschermen van 1000 m2 aan regenwouden in Australië, net als de dieren die daar leven. Wanneer het project de $1,4 miljoen behaalt, zal het een grote donatie geven om dit te doen.

Uiteindelijk zullen 1 miljard $CHMPZ tokens geburnd worden, wat bijdraagt aan een stijging van waarde voor de overgebleven tokens.

In de 10e fase, kun je $CHMPZ tokens kopen voor $0,00095 per stuk en krijg je een bonus van 50%. Maar binnenkort zal de volgende fase ingaan en stijgt de prijs verder naar $0,001.

Om het meeste uit deze presale te halen, kun je beter zo vroeg mogelijk investeren. Hierdoor heb je de mogelijkheid meer geld te verdienen dan investeerders die dit later doen.

Cimpzee verwacht de komende maanden erg groot te worden, daarom wil je deze presale niet missen. Wanneer een groot deel van de markt erachter komt aar Chimpzee toe in staat is, zal er geen tijd meer zijn om $CHMPZ voor een lage prijs te kopen.

De $CHMPZ tokens verwachten dan ook de kans te hebben om x10 te gaan met de mogelijkheid om hiermee passief inkomen te verdienen. Tegelijkertijd help je ook in het beschermen van de planeet, iets wat de toekomst positief kan beïnvloeden

>>> Nu naar Chimpzee <<<


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.