Persbericht

Chinese Dogecoin $CHINA en $NiHao Pumpen 40,000% – Wat zijn de Volgende Crypto Stijgers na de Chinese Cryptomunten Trend

Tot nu toe is 2023 voor crypto vooral het domein geweest voor kleine cryptomunten en low-cap altcoins die ineens de lucht in schoten. Dit is dan ook de crypto trend waarop de afgelopen maanden met name gespeculeerd werd. 

Inmiddels valt er een nieuwe trend waar te nemen, die bekend staat als de ‘Chinese Narrative’ en voor een aantal tokens zeer bullish is. 

Deze trend is ontstaan na nieuws over de voortgang in Hong Kong omtrent regulering voor crypto voor retail, met de verwachting dat het de steun gaat ontvangen vanuit Beijing om de ambitie om een globale crypto hub te worden waar te maken. 

Sinds medio februari is de interesse in een aantal bekende Chinese cryptomunten met roots of een focus op China daarom sterk gestegen, en stegen ook de koersen van tokens zoals NEO, FIL en CFX. 

De cryptomarkt maakt zich nu op voor de heropening van de Hong Kongse crypto exchanges voor retail beleggers, en veel beleggers verwachten een tweede ronde voor de Chinese crypto trend met mogelijk hoge crypto stijgers binnen bekende en nieuwe projecten.

Chinese Dogecoin ($CHINA) Profiteert Optimaal van Crypto Trend en Groeit uit tot Grootste Crypto Stijger

Een voorbeeld van een crypto stijger onder de Chinese cryptomunten is $CHINA, ook bekend als de Chinese Dogecoin. Deze nieuwe token steeg met maar liefst ruim 40.000% in pump-en-dump prijsactie op de openingsdag, iets dat we vaker hebben gezien. 

Deze token richt zich op de iconische meme coin Dogecoin, en profiteert van het potentieel van meme coins om kapitaal aan te trekken, wat resulteerde in een enorme groene candle kort nadat de cryptocurrency live ging voor trading. 

Hierna namen veel beleggers echter hun profits, waardoor de koers weer sterk is gedaald. $CHINA is echter nog steeds een veelvoud waard van de prijs waartegen de token gelanceerd werd. Met de huidige crypto trend voor Chinese cryptomunten lijken ook de komende tijd de vooruitzichten voor de Chinese Dogecoin goed te blijven, al zal de prijs nu eerst moeten stabiliseren alvorens een nieuwe stijging kan plaatsvinden. 

NiHao Token ($NiHao) In de Spotlight na Enorme Pump

Ook de NiHao Token profiteert van de crypto trend en de huidige bullish narrative voor Chinese cryptomunten. $CHINA starte de trend als crypto stijger, en in de voetsporen hiervan steeg ook $NiHao binnen een korte periode met duizenden procenten. Het gaat net als bij $CHINA om een stijging van bijna 40.000%, zoals te zien op onderstaande afbeelding van DexTools. 

$NiHao lijkt echter sterker, en de token weet de prijs na de pump veel beter vast te houden dan $CHINA. De verkoopdruk lijkt dan ook een stuk lager. De vraag is of de token dit gesteund door de crypto trend van dit moment het momentum gaat volhouden. Sommige beleggers vragen zich af of de token niet een ‘too good to be true’ gevalletje is, iets dat zich de komende tijd zal gaan uitwijzen. 

Investeren in deze gepumpte tokens is dan ook risicovol. Beleggers kunnen in plaats van te speculeren op Chinese cryptomunten en kortstondige crypto trends wellicht beter overwegen om in toepassingen die toekomstgericht zijn te investeren van veelbelovende projecten. 

Het zogeheten ‘slimme geld’ (smart money) lijkt bijvoorbeeld in te zetten op crypto presales. Hieronder bespreken we een drietal crypto presales die momenteel veel beleggers trekken. 

Wall Street Memes ($WSM)

Als je van speculeren houdt op crypto trends, dan heb je je de afgelopen tijd ongetwijfeld met meme coins bezig gehouden. Net als de Chinese cryptomunten $CHINA en $NiHao kan ook $WSM een token zijn die binnenkort ontploft. 

De presale van Wall Street Memes is een uitgelezen kans om voordelig in te stappen bij een nieuw project dat de aandacht weet te trekken van investeerders van over de hele wereld, en bovendien is de token goedkoop verkrijgbaar. Hoe eerder hoe beter, want de tokenprijs neemt per fase van de presale een aantal procenten toe, waardoor vroege investeerders een extra gunstige positie bemachtigen.

De Wall Street Memes token is niet zomaar een nieuwe meme coin zoals Dogecoin, maar is afkomstig vanuit de Wall Street Bets movement en aanhang, die in het verleden verschillende grote aandelen enorm de lucht in wisten te pompen. $SWM kan dan ook zomaar de meme coins wereld op zijn kop gaan zetten de komende tijd. 

De presale verloopt in 30 verschillende fases, waarin de prijs steeds wat hoger wordt. De token stijgt gedurende de presale van een tokenprijs van $0,025 per coin naar $0,0337, en levert dus een instant rendement op van 35%. 

Investeren kan met Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB) of Tether (USDT) en behulp van een crypto wallet zoals MetaMask of Trust Wallet, danwel een creditcard. Investeerders maken ook kans op een airdrop ter waarde van $50.000 aan de $WSM cryptomunten. 

Bezoek de Wall Street Memes Presalez

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Launchpad XYZ ($LPX)

Wil je graag profiteren van de nieuwste crypto trends zoals nu Chinese cryptomunten en eerder meme coins? Dam is Launchpad XYZ de tool die je hierbij kan gebruiken om geschikte investeringsmogelijkheden met een hoge slagingskans te ontdekken. 

Launchpad XYZ is een web 3.0 platform dat helpt bij het ontdekken van nieuwe investeringsmogelijkheden, en brengt allerlei verschillende nieuwe projecten, toepassingen en cryptomunten bij elkaar op een centrale plek. Als investeerder kun je zo eenvoudig inzichten verkrijgen en analyses vinden voor de hele sector. 

Launchpad XYZ is een onafhankelijk platform voor moderne web 3 ontwikkelingen, inclusief NFT’S en play to earn games. Het Launchpad XYZ zorg er ook voor dat deze markt meer samen komt. 

Launchpad XYZ maakt web 3.0 toegankelijker, en biedt bovendien als eerste inzicht en toegang tot nieuwe technologiën en crypto trends zoals NFT’s, play-to-earn games, DeFi, nieuwe narratives en nog veel meer. Dit doen ze via het gebruiksvriendelijke platform. 

De eigen token die vereist is voor toegang tot alle analyses en tools van Launchpad XYZ is $LPX. Deze tokens zijn te koop via een presale die tot nu toe al zo’n $850,000 aan investeringen ophaalde, en zullen ook gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld staking. Investeren kan via de knop hieronder met onder andere Ethereum (ETH), Tether (USDT) en creditcard.

Nu naar de Launchpad XYZ Presale

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

yPredict ($YPRED)

Ook yPredict biedt een vergelijkbare dienst aan voor het ontdekken van nieuwe crypto stijgers. In tegenstelling tot Launchpad XYZ ligt de focus hierbij echter op al bestaande projecten en technische en analytische gegevens van koersen, en niet op nieuwe technologie en fondsenwerving van nieuwe crypto projecten. 

Als je alles wilt leren over de koers van bijvoorbeeld Chinese cryptomunten, meme coins en andere altcoins, dan ben je bij yPredicct aan het goede adres. Het platform verschaft inzichten gebaseerd op echte real-time data en statistieken, en geeft zo signalen over welke cryptomunten je het beste kunt kopen- en verkopen. 

Gebruik YPredict om nauwkeurige analyses van de cryptocurrency-markt te krijgen, inclusief real-time inzicht in markttrends, prijsbewegingen en andere kritieke gegevenspunten.


Door yPredict te gebruiken kun je als trader je resultaten verbeteren en enorm veel tijd besparen die het anders zou kosten om de honderden verschillende cryptomunten te analyseren. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot yPredict met de $YPRED token. 

Deze is nu verkrijgbaar via een presale, en daarna gebruikt worden voor toegang tot gedetaillieerde analyses en grafieken. Crypto traders en analisten verwachten dat de token van het platform zelf ook fors in waarde kan gaan stijgen, en er vorm zich nu al een sterke community. 

Nu naar de yPredict Presale

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.