Persbericht, Solana Nieuws

Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 03-11-2021 13:15u leestijd 4 - 5 min

CODI Finance – Een compleet DeFi-Ecosysteem

Een ultieme gedecentraliseerde exchange waarmee financiële ideeën de werkelijkheid kunnen worden.


CODI Finance in één oogopslag

CODI Finance is een geheel open en gedecentraliseerd ecosystem, met drie unieke aanbiedingen, waaronder een Non-Fungible Token (NFT)-marktplaats, een gedecentraliseerde exchange (DEX)-platform en een cross-chain initiële DEX-aanbieding (IDO)-launchpad. Het CODI-protocol is gebouwd op de Solana-blockchain en zorgt ervoor dat het aanbod van gedecentraliseerde financiën (DeFi) veilig, zeer schaalbaar en tevens interoperabel is.

Het op Solana gebaseerde alles-in-één DeFi-protocol heeft tot doel een vooruitstrevend ecosysteem te bouwen waarin gebruikers DeFi-producten sneller en goedkoper kunnen krijgen binnen het Solana-ecosysteem.


Het CODI multifunctionele ecosysteem

Het CODI-ecosysteem wordt geleverd met drie (3) primaire functies, waardoor het protocol een voorsprong heeft op de meeste platforms in de gehele DeFi-ruimte. Hieronder vind je een overzicht van de unieke aanbiedingen van het protocol.

NFT-marktplaats voor artiesten en verzamelaars

CODI is van plan om marktplaats te lanceren specifiek voor NFT’s, waarmee verzamelaars en artiesten eenvoudig en veilig in NFT’s kunnen handelen. Bovendien zorgt het gebruik van de Solana-blockchain ervoor dat het protocol zich minder zorgen hoeft te maken over trage transactietijden en hoge gaskosten zoals de huidige blockchain van Ethereum. Hierdoor kunnen gebruikers efficiënte NFT-handel verwachten, inclusief digitale activa op CODI.

De NFT-marktintroductie van CODI zal de groei en ontwikkeling van het NFT-ecosysteem op Solana en via andere netwerken gaan verbeteren. Het protocol is kortom van plan om het Solana-netwerk in te zetten om gebruikers zo een efficiënte en soepele NFT-marktplaats te bieden met extreem lage gaskosten en een hoge transactiesnelheid.

CodiSwap DEX

CodiSwap is de native DEX van het CODI-ecosysteem. Het is gebouwd op de blockchain van Solana,  om gebruikers snelle transacties en lagere kosten te bieden. CodiSwap, net als de NFT-marktplaats, is in aantocht. Het is een volledig gedecentraliseerd uitwisselingsplatform dat gebruikers in staat stelt om virtuele tokens te wisselen/ruilen, cryptocurrencies kunnen verhandelen, geld tussen wallets over te boeken, crypto-activa in te zetten en om de marktliquiditeit te kunnen garanderen.

IDO-Lanceerplatform

CODI’s IDO-lanceerplatform, ook wel COPad genoemd, is een van de belangrijkste componenten van het op Solana gebaseerde ecosysteem. Het IDO-lanceerplatform geeft crypto-projecten de licentie om tokens te verkopen voorafgaand aan hun lancering.

In tegenstelling tot andere lanceerplatforms die geen gegarandeerde plek bieden, is het CODI-lanceringsplatform voor iedereen. Het doel van CODI is om een ​​volledig gedecentraliseerd IDO-lanceerplatform te bouwen waar iedereen op ieder moment kan investeren. Dit zolang de IDO loopt. Daarnaast zullen DeFi-projecten het lanceerplatform gebruiken om effectiever fondsen te werven bij toegewijde investeerders.

Het protocol is hiernaast ook van plan om een volledig geautomatiseerd beloningssysteem te implementeren, met als doel om meer DeFi-enthousiastelingen ertoe te brengen om liquiditeit te bieden aan projecten op het lanceerplatform.


De $CODI Token

De $CODI-token is de native cryptocurrency van het protocol die het ecosysteem aandrijft, inclusief CodiSwap. $CODI is een SPL-gebaseerd activum en dient als het governance-token van het protocol om een ​​door de gemeenschap aangestuurd ecosysteem te bouwen.

Houders van $CODI kunnen hun bezit inzetten en extra inkomsten verdienen uit handelsvergoedingen. Het protocol ontwierp zijn uitzetniveaus om gebruikers eenvoud te bieden. Als zodanig kunnen gebruikers hun inzetbeloningen vrijelijk claimen. De verschillende inzetniveaus met inzetbedrag en jaarlijks percentage rendement (APY) zijn:

● Bronzen-niveau: inzetbedrag < 2.000 $ CODI met 4,8% APY
● Zilveren-niveau: inzetbedrag < 30.000 $ CODI met 6,4% APY
● Gouden-niveau: inzetbedrag < 225.000 met 8,5% APY
● Diamond-niveau: inzetbedrag < 300.000 met 9,6% APY
● Challenger-niveau: inzetbedrag < 500.000 met 11,5% APY

In ruil voor CODI krijgt elke staker xCODI. Dit laat je zien hoeveel je hebt ingezet en kan vervolgens worden gebruikt om zowel je oorspronkelijke inzetbedrag, als je opbrengst te bepalen. Iedere houder krijgt ook de kans om meer tokens of andere prijzen te winnen. Jouw winkansen worden bepaald op basis van het aantal tickets dat je bezit.

Bovendien kan de xCODI worden gebruikt voor governance en andere prikkels terwijl de CODI wordt ingezet. In ons ecosysteem zullen slimme contracten worden gebruikt om algemene overeenstemming en transparantie tot stand te brengen.


Tokenkenmerken

Tokennaam: Codi Finance
Blockchain: Solana
Ticker: $CODI
Totaal aanbod: 330.000.000
Productontwikkeling: 82.500.000 (25%)
Werknemers en activiteiten: 66.000.000 (20%)
Reserveren: 49.500.000


Privéverkoop en IDO

De privéverkoop van $CODI is momenteel aan de gang. Deze is eerder aangekondigd op de Twitter-pagina en zal eindigen op 14 november 2021. Bovendien lanceert het protocol zijn IDO op 7 november. CODI tweette het volgende op 27 oktober 2021:

“Gewoon een herinnering over onze huidige Private Sale! Zorg ervoor dat u alles leert wat er te weten valt over $CODI. Bezoek codi.finance of neem contact op met het Sales Team via Sales@codi.finance als je wilt deelnemen.”

Volgens de Tweet moeten gebruikers de CODI-website bezoeken of per e-mail contact opnemen met het verkoopteam op Sales@codi.finance om deel te nemen aan de lopende privéverkoop.


CODI Finance integreert met Chainlink

In een poging om zijn cross-chain IDO-pools, futures-protocol en uitzetpools veilig te stellen, heeft CODI Finance Chainlink’s Price Feeds geïntegreerd. Chainlink is het toonaangevende gedecentraliseerde orakelnetwerk in DeFi, en het partnerschap zal helpen om eerlijke marktwisselkoersen op de IDO-pools van CODI te garanderen. CODI bevestigde de integratie via Medium en Twitter op 27 oktober.

“Dit is het moment waarop jullie allemaal hebben gewacht! We hebben de afgelopen maand onze band met @Chainlink versterkt. Oracle-oplossingen worden geïntegreerd in ons Dex Launchpad-protocol”, tweette CODI

Het doel van CODI Finance is om het toonaangevende cross-chain, gedecentraliseerde IDO-lanceerplatform te worden voor aankomende DeFi-projecten. De integratie van Chainlink’s Price Feeds is een enorme stap om dit doel te bereiken.

“Om onze IDO-startpoolpools te beveiligen, hebben we toegang nodig tot nieuwe activaprijzen die direct op een zeer betrouwbare manier in de keten worden geleverd. Bovendien zouden eerlijke activaprijzen op de markt een naar volume gewogen gemiddelde van alle handelsomgevingen moeten weerspiegelen. We moesten dus een orakel gebruiken om geaggregeerde prijsgegevens off-chain op te halen en on-chain te leveren om door onze applicatie te worden geconsumeerd”, legde CODI op 27 oktober via Medium het belang van de integratie met Chainlink uit.

Raadpleeg hun blogpost om de volledige details over de integratie te lezen.


Waarom CODI Finance?

CODI heeft een vooruitstrevend ecosysteem gecreëerd waar nieuwe projecten kunnen uitbloeien, verbinding kunnen maken met hun doelmarkt en liquiditeit kunnen krijgen. De DEX–CodiSwap is ook een Automated Market Maker (AMM) waarmee gebruikers eenvoudig hun cryptocurrencies kunnen verhandelen en uitwisselen door gebruik te maken van een liquiditeitspool.

Het voortbouwen op Solana zorgt ook voor snelheid en lage transactiekosten. Zo hebben gebruikers met hoge snelheid en lage kosten toegang tot gedecentraliseerde financiële producten.

Volg deze medialinks hieronder voor meer informatie over CODI Finance:

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten