Persbericht

Persbericht

Newsbit 01-07-2022 11:46u leestijd 1 - 2 min

Coinmerce en Michaël van de Poppe gaan samenwerken

Het Nederlandse crypto platform Coinmerce, en de bekende crypto analist Michaël van de Poppe (Crypto Michael), gaan samenwerken. Coinmerce en Michaël en zijn bedrijf, Eight Global, zullen zich gaan richten op educatie en kennisdeling.

Michaël is een bekende crypto persoonlijkheid op zowel Twitter als Youtube. Met zijn eigen kanalen en zijn organisatie, Eight Global, helpt hij traders en investeerders een efficiëntere strategie te vormen.

Coinmerce is al sinds 2017 bezig met het begrijpelijk en toegankelijk maken van cryptomunten. Het bedrijf is opgericht door twee broers, Nick en Luc Smits van Oyen. Coinmerce focust zich op het eenvoudig kopen en verkopen van 200 verschillende cryptomunten. Daarnaast heeft Coinmerce het grootste aanbod van cryptomunten om te staken of te verdienen.

Coinmerce en Eight Global gaan hun kennis delen

Het delen van kennis sluit perfect aan bij zowel Coinmerce als Eight Global. Christiaan Jimmink, Head of Marketing bij Coinmerce, vertelt het volgende over de samenwerking:

“We zijn ontzettend trots om een samenwerking aan te gaan met een toonaangevende naam binnen de industrie. Samen met Michaël en Eight Global kunnen wij educatie en kennisdeling naar een hoger niveau tillen binnen de cryptowereld.”

Ook Michaël van de Poppe is blij met de samenwerking. Hij vertelt:

“Wij zijn blij om een samenwerking aan te mogen gaan met Coinmerce. Eight Global is altijd op zoek naar sterke partners om onze eigen brand te versterken en konden hierin een mooie aansluiting vinden met Coinmerce. Coinmerce en Eight Global zijn vergelijkbaar, sterke teams met grote plannen voor de toekomst en met deze samenwerking willen wij ervoor zorgen dat beide partijen toekomstgericht kunnen gaan bouwen.”

Over Michaël van de Poppe

Michaël is één van de meest bekende crypto persoonlijkheden van Nederland. Hij heeft meer dan 600 duizend volgers op Twitter en 150 duizend abonnees op Youtube. Op deze kanalen analyseert hij grafieken en deelt hij prijsverwachtingen van verschillende cryptomunten. In 2020 richtte hij Eight Global op, waar hij als ceo samen met vijftien medewerkers mensen helpt met het op orde brengen van persoonlijke financiën.

Over Coinmerce

Coinmerce maakt cryptocurrencies voor iedereen en overal toegankelijk sinds 2017. In 2020 verkreeg Coinmerce als één van de eerste crypto platformen een goedkeuring van De Nederlandsche Bank. In 2021 opende het bedrijf de allereerst cryptowinkel in Nederland.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten