Community altcoin analyse: VET, ADA, ICX & ZIL

We hebben weer een mooie stijging van bitcoin achter de rug. Dus nu is het weer tijd om wat altcoins te gaan bekijken. We hebben in de newsbit chat gevraagd welke altcoins jullie een analyse van zouden willen zien.

Hier is de volgende selectie uit gekomen: VET, ADA, ICX, ZIL. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de crypto wereld? Join dan ons Telegram kanaal:@newsbit_crypto


VeChain (VET)

Laten we beginnen met VET. Hier was de meeste vraag voor in onze Telegram chat. Wat we kunnen zien is dat VET nu in een downtrend zit en dat hij meerdere malen de trendlijn heeft getest. Vervolgens heeft hij die niet kunnen breken en is ie door supports gezakt tot de 81 sats zone waar die een all time low heeft gemaakt.

 
Vechain altcoin analyse

Als we iets verder inzoomen op de 4H chart zien we dat hij de blauwe support ook heeft gebroken. Wat we nu dus kunnen verwachten van VET is dat hij de groene support op gaat zoeken en die ook gaat testen. Een entry maken op de groene support (80 sats) is dan ook zeker mogelijk!

 
Vechain altcoin analyse 4h


Cardano (ADA)

ADA heeft een mooie trendlijn gevormd die meerdere malen als support heeft gediend. Dat betekent dus dat we daar een mooie entry op zouden kunnen maken.

 
ADA altcoin analyse

Als we nu kijken op de daily zien we dat hij de blauwe support heeft gebroken en die nu weer aan het testen is (bearish). Wat ik dus denk is dat ADA richting de groene support gaat in combinatie met de sterke trendlijn. Dus je kan een mooie entry maken rond de 920 Sats.

 
ada altcoin analyse 4h


ICON (ICX)

ICX heeft tot nu toe veel procenten ingeleverd. Door de moves van BTC is ICX flink onderuitgegaan en dat kunnen we ook zien op de chart. Na het breken van de daily support (blauwe blok) heeft hij een all time low gemaakt op 409 sats.

 
ICX altcoin analyse

Als we nu op de 4H chart gaan kijken zien we dat ICX flink sideways aan het gaan was en geen higher lows meer kon maken. Op een gegeven moment is ICX ook naar beneden gebroken.

Door deze move naar beneden is de kans groot dat hij de groene OB weer gaat opzoeken. Daar zou je dan dus ook een mooie entry kunnen maken rond de 415 Sats.

 
ICX altcoin analyse 4h


Zilliqa (ZIL)

Op de daily van ZIL kunnen we ook wederom weer een mooie supportlijn zien. Deze in combinatie met de OB zou dus ook weer voor een sterke support zone kunnen zorgen.

 
ZIL altcoin analyse

Maar wat gaat ZIL nu doen?  Op de 4H chart zien we dat ZIL na zijn run tot de gele resistance terug is gezakt naar de groene support. Daar heeft hij tot nu toe een kleine short term bounce van af gehad.

Als ZIL nu nieuwe highs gaat maken zou ZIL de blauwe resistance op kunnen gaan zoeken. Als je eventueel een entry wilt maken, probeer dat dan te doen op de groene support zone (209 sats).

 
ZIL altcoin analyse 4h


Trade safe!

Let wel op met het maken van entries. Met bitcoin, die zo volatiel is, kunnen de altcoins daar flink onder lijden. Als je een entry maakt, zorg er dan voor dat je een strakke stoploss instelt en niet te gretig bent. Trade safe!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de crypto wereld? Join dan ons Telegram kanaal:@newsbit_crypto

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken