Persbericht

Conflux (CFX) Prijsvoorspelling en Uwerx-analyse: twee populaire projecten voor 2023

Conflux (CFX) is een project dat probeert in te spelen op het verlangen van de cryptowereld naar gedecentraliseerde app-bouw. Met snelle transacties en lage kosten wil Conflux (CFX) concurreren met onder meer Cardano en Ethereum. Uwerx is een nieuw project dat momenteel geen concurrentie heeft in de crypto-ruimte. Dit zou het een betere investering kunnen maken, en we bieden een prijsvoorspelling voor beide projecten in dit artikel.

Conflux (CFX) is een van de populairste Chinese cryptoprojecten

Conflux Network (CFX) is een blockchain-platform dat een leider wil zijn onder schaalbare gedecentraliseerde applicatieplatforms (DApps). Conflux (CFX) bestaat al sinds 2018 en blijft de aandacht trekken met een sterke gemeenschap van ontwikkelaars.

Een van de belangrijkste kenmerken van het project is de Tree-Graph-architectuur, die de voordelen van traditionele consensusmechanismen zoals Bitcoin’s Proof-of-Work en Ethereum’s Proof-of-Stake combineert om schaalbaarheid te bereiken zonder in te boeten aan veiligheid. Conflux (CFX) ondersteunt ook de Ethereum Virtual Machine (EVM), wat betekent dat ontwikkelaars hun Ethereum DApps probleemloos naar het platform kunnen brengen.

Over het algemeen is Conflux Network (CFX) een veelbelovend blockchain-project, maar het werkt wel in een competitieve ruimte. Desondanks geloven we dat de munt het potentieel heeft om in 2023 $0,80 te halen, van de huidige $0,307, wat een 3X zet zou zijn. Dat zou het project een waardering van $1,5 miljard opleveren en een plaats in de top 40 munten.

Uwerx (WERX) is de keuze van analisten voor 2023

Uwerx is een nieuw project in aanbouw dat de aandacht heeft getrokken van analisten en investeerders. Uwerx probeert een nicheproject naar de blockchain te brengen met een platform voor freelancers. “Meer dan 90% van de bedrijfsleiders zei in een recent wereldwijd onderzoek dat ze freelancers gebruiken en hun afhankelijkheid zullen vergroten, aldus Forbes. Uwerx zal proberen te profiteren van een gebrek aan concurrentie in blockchain, en het kan marktaandeel van de bestaande Web2-spelers pakken door de kosten te verlagen van 20% naar 1%.

Uwerx bevindt zich momenteel in de voorverkoopfase en staat onder de radar van veel investeerders, maar dat kan in 2023 veranderen met verdere marketinginspanningen en beursvermeldingen. Uwerx kreeg de all-clear in afzonderlijke audits van InterFi Network en SolidProof, terwijl investeerders ook gerustgesteld kunnen worden door het feit dat de liquiditeit voor een periode van 25 jaar na de voorverkoop wordt vastgehouden. Uwerx heeft indruk gemaakt op analisten en het project zou in 2023 een sterk opwaarts potentieel moeten hebben.

Uwerx is momenteel geprijsd op $0,00995 in de voorverkoop, analisten hebben hoge verwachtingen van dit project, met voorspellingen tot $1,20 in Q4 2023 en $2,80 in Q2 2024. Dat zou een aanzienlijk voordeel zijn in vergelijking met Conflux (CFX). Investeerders die willen profiteren, moeten via de onderstaande links deelnemen aan de voorverkoop om te profiteren van de aankoopkorting van 20%.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network