Persbericht

Persbericht

Newsbit 02-05-2022 09:10u leestijd 2 - 3 min

Credmark: waar DeFi financiële modellen bouwt

Credmark biedt de infrastructuur die nodig is om modellen te bouwen en een API om de uitvoer van deze modellen te verbruiken. Hun modelleringstools zijn de meest flexibele en robuuste die momenteel beschikbaar zijn. Het Credmark Model Framework stroomlijnt prototyping en implementatie. Communityleden worden gestimuleerd om modellen te bouwen en te verbeteren. Hierdoor profiteren gebruikers van verifieerbare data en best-in-class analyses. Credmark is een gedecentraliseerd project. Hun gemeenschap neemt deel aan het bestuur, doet onderzoek en ontwikkelt modellen. Word lid van Credmark om het financiële systeem van de volgende generatie vooruit te helpen.

Introductie van het Credmark Model Framework

Met The Credmark Model Framework kunnen gebruikers gebruik maken van bestaande en geverifieerde on-chain data, maar het abstraheert de complexiteit van web3-codering.

  • Voer het bloknummer of de tijdstempel in om de transactiegegevens uit te voeren. Als er geen gegevens zijn voor de exacte tijdstempel, worden de gegevens weergegeven die het dichtst bij de time-stamp en het bijbehorende bloknummer liggen.
  • Heb je niet de bandbreedte om te zoeken naar alle individuele smart contract-adressen? Voer het slimme contractadres van het protocol in en het zal alle ABI’s van het contract uitvoeren.

Het vereenvoudigt het coderingsproces, zodat modelleurs kunnen doen waar ze goed in zijn zonder afbreuk te doen aan transparantie en verifieerbaarheid.

Een Credmark Use Case

Aanvankelijk werd de modelinfrastructuur gebruikt als het onderliggende raamwerk om Credmark Terminal te ontwikkelen. Eerder vorig jaar brachten ze de Terminal uit, een analysedashboard dat historische en live gegevens weergeeft die worden aangedreven door financiële risicomodellen.

Het werd met groot enthousiasme ontvangen omdat gebruikers de gezondheid van leenprotocollen zoals Aave & Compound kunnen visualiseren en onmiddellijk kunnen beoordelen; een voorbeeldtoepassing die is gebouwd met behulp van hun modelinfrastructuur en hun gegevens-ETL. Het diende als een inleiding toen ze hun framework uitbouwden en nieuwe statistieken blijven produceren terwijl nieuwe modellen met het framework worden gebouwd.

Wat is Het Credmark Model Framework?

Het Credmark Model Framework is een set tools waarmee ontwikkelaars snel prototypes kunnen maken en modellen kunnen implementeren die blockchain-gegevens gebruiken via Credmark’s Ethereum-gegevens-ETL. In de komende maanden zullen ze API-toegang bieden tot deze gegevens.

Snelle modelontwikkeling

Het Model Framework is ontworpen met best practices voor modellering in gedachten. Ze kozen voor Python met het oog op snelle modelontwikkeling en flexibiliteit. Financiële modelleurs die bekend zijn met de Web3.py bibliotheek begrijpen de moeilijkheid om modellen te bouwen die toegang nodig hebben tot grote hoeveelheden blockchain-gegevens. hun toolkit elimineert veel van de complexiteit dankzij:

  • intuïtieve interfaces om modellen te definiëren, inclusief hun invoer- en uitvoergegevens, zodat ze gemakkelijk composable zijn
  • modelcontext om deterministisch gedrag te garanderen
  • een modelzoekmachine zodat gebruikers lokale en externe modellen kunnen vinden en gebruiken,
  • gemeenschappelijke gegevensobjecten zoals adres, contract, token, positie, portfolio die gegevens en slim gedrag inkapselen.

Aankomende ontwikkeling

  • API om modelgegevens te verbruiken
  • Introductie van lidmaatschaps-NFT’s die toegang geven tot financiële modellerings- en analysetools

Ga voor meer informatie over het spannende project van Credmark naar: https://credmark.com/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten