Persbericht

Newsbit 18-10-2022 20:02 leestijd 2 - 4 min

Cronos (CRO) prijsvoorspellingen versus Flow (FLOW) en Hideaways (HDWY) – Wat is het beste?

Ondanks de 6 maanden durende crypto-winter die de meeste cryptocurrencies in de kou liet staan, slaagden sommigen er toch in om te overleven.

Cronos (CRO) en Flow (FLOW) hebben bewezen dat ze het waard zijn om op de radars van investeerders en handelaren te staan vanwege hun positieve prestaties op de cryptomarkt.

Beide cryptomunten ervaren de laatste tijd een stijging van de handelsprijs, op weg naar een bullish markt. Nieuwe projecten zoals The Hideaways (HDWY) lijken echter meer substantiële voordelen te bieden dan Cronos en Flow.

Cronos-prijsvoorspellingen voor 2023 en daarna

Sinds het begin van 2022 is de prijs van Cronos (CRO) met bijna 80% afgenomen. Vanaf het hoogtepunt is de CRO zelfs met bijna 90% gedaald; de marktkapitalisatie is gekelderd tot ongeveer $2,6 miljard. Hiermee is CRO wereldwijd de 28e grootste cryptocurrency.

CRO handelt momenteel op circa $0,105382, met een circulerende voorraad van 25 miljard munten. De prijs van Cronos is de afgelopen dag met 5% gestegen. De afgelopen week had CRO enige moeite om grip te vinden en daalde de prijs ervan met 3,42%. Als u overweegt Cronos te kopen, is dit misschien een goed moment om te investeren, aangezien CRO deze week bearish indicatoren laat zien.

Er wordt voorspeld dat de CRO in november $0,46995 zal bereiken en naar verwachting zal handelen op $0,43996.

Flow stroomt door de afvoer in vergelijking met The Hideaways

De neiging van FLOW om vaak te dalen, heeft misschien de aandacht getrokken van handelaren en investeerders. Gebrek aan communicatie tussen individuele beleggers is een van de vele factoren die bijdragen aan de prijsdaling van FLOW.

Het Flow-team richt zich meer op interactie en interactie met grote handelaren en bedrijven. Hierdoor krijgt FLOW minder aandacht en zorgt het niet voor de nodige hype die een prijsstijging tot gevolg zal hebben.

FLOW heeft de afgelopen week bearish indicatoren weergegeven toen de cryptocurrency met 8,41% daalde. FLOW heeft een handelsprijs van $1,55 met een circulerend aanbod van 1 miljard FLOW-munten.

The Hideaways: de beste crypto-investering van 2023, zeggen verschillende analisten

Het verleggen van de grenzen van traditionele vastgoedinvesteringen is het doel van The Hideaways (HDWY), een platform voor cryptocurrency in onroerend goed.

HDWY-houders kunnen een minimumrendement van 20% aan passief inkomen uit hun land genereren door luxevastgoed te bezitten dat door NFT’s wordt ondersteund.

Met HDWY hoef je je geen zorgen te maken over crypto-scam. SmartProof heeft het slimme contract van $HDWY gecontroleerd, waardoor het risico op fraude met cryptocurrency is weggenomen.

Sluit je aan bij The Hideaways om een ​​onroerend goed NFT te kopen voor slechts $100 als je wilt deelnemen aan crypto met substantiële voordelen en real-world nut.

Laat ze vervolgens uw wallet volledig beheren en alle verhuur en evenementen zoals bruiloften die in het pand worden gehouden, afhandelen. Dit is uw kans om te investeren vanuit uw eigen huis, maar overal ter wereld onroerend goed – een revolutionaire technologie.

De analist van The Hideaways voorspelt dat dit tegen het einde van 2024 in de top 20 van de marktkapitalisatie zal zijn, dus u kunt ongeveer 150x winst verwachten door simpelweg $HDWY aan te houden en te beleggen in onroerend goed met een rendement van 20%. Ga voor meer informatie over de volgende voorverkoop van The Hideaways naar:

Website: https://www.thehideaways.io/ 
Voorverkoop: https://ticket.thehideaways.io/register 
Telegram: https://t.me/thehideawayscrypto 
Twitter: https://twitter.com/hdwycrypto

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten