Ethereum, ETH
Persbericht

Crypto Analist: ETH Is De Meest Bullish Altcoin – Gaat De Ethereum Koers Stijgen Deze Week?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Ethereum koers is vandaag met een daling van -1,57% onder $ 3.500 komen te liggen. Toch denken crypto analisten dat Ethereum op dit moment de meest bullish altcoin is wegens een hoge activiteit onder crypto whales en de spot Ethereum ETF, die binnenkort gelanceerd kan worden.

Vandaag kijken we naar hoe zaken ervoor staan voor Ethereum op technisch gebied en gaan we dieper in op de redenen dat analisten zo positief zijn over de altcoin. Gaat Ethereum binnenkort stijgen en kan de altcoin deze zomer een nieuwe All-Time High bereiken?

Ethereum Koers Daalt Ondanks Sterke Whale Accumulatie en ETF Crypto Hype

Toen in mei bekend werd gemaakt dat de spot Ethereum ETF goedkeuring zou krijgen van de Securities and Exchange Commission (SEC) in de VS, schoot de Ethereum koers van $ 3.050 naar bijna $ 4.000 in 2 dagen tijd met een stijging van ruim 30% in deze periode.

Ondertussen, terwijl de markt wacht op de officiële lancering van deze ETF, is de hype afgekoeld, waardoor Ethereum is gedaald in de afgelopen weken. Deze daling heeft ook te maken met economische gebeurtenissen in de VS, de vrijgave van de Consumer Price Index cijfers en de beslissing van de Federal Reserve om de huidige rente te behouden.

Hoewel ETH de afgelopen weken gedaald is, ligt de koers vandaag nog 20% hoger dan een maand geleden. De reden dat Ethereum niet terug is gezakt naar de levels van begin mei is dat crypto whales massaal investeren in Ethereum in afwachting van de aanstaande lancering van de spot ETH ETF.

Dit zorgde voor veel koopdruk, terwijl er veel ETH van exchanges is gehaald met als doel om de altcoin langer vast te houden. Hierdoor denken crypto analisten dat whales zich voorbereiden op een grote pump voor Ethereum, mogelijk een van de grootste pumps die de altcoin in jaren heeft meegemaakt.

Wanneer de spot Ethereum ETF officieel gelanceerd wordt op exchanges, kunnen institutionele investeerders eenvoudig meespelen op Ethereum zonder de altcoin direct te hoeven kopen, waarvoor ze kennis over de blockchain nodig zouden hebben. Wanneer ETH toegankelijker is, kan de vraag naar de altcoin sterk toenemen, dat is waar de Ethereum whales op rekenen.

Simpel gezegd zijn crypto analisten erg bullish op Ethereum, vooral omdat zoveel grote investeerders hebben besloten om de altcoin niet alleen vast te blijven houden, maar ook nog meer te kopen. Dit versterkt de mogelijkheid dat Ethereum deze zomer een nieuwe All-Time High neer zou kunnen zetten boven $ 5.000.

Als Ethereum dat zou doen, zou de koers met meer dan 50% stijgen, wat behoorlijk veel winst is als je 10.000 ETH of meer hebt, met een huidige waarde van zo’n $ 35 miljoen. Nu Ethereum vandaag nog verder aan het dalen is, zullen er uiteraard veel investeerders zijn die hier op inspelen en ETH voor een extra lage prijs inslaan voor de verwachte Ethereum bull run.

Welke Altcoins Gaan Exploderen en Kunnen Meeliften op Ethereum?

Voor investeerders die geen kapitaal hebben voor 100 ETH of meer, is het mogelijk een beter idee om te kijken naar altcoins met een lagere market cap, die kunnen meeliften met Ethereum en in verhouding nog meer kunnen stijgen.

Hoewel hiertegenover een hoger risico staat, kunnen sommige altcoins in een relatief korte tijd x10 gaan, terwijl sommigen zelfs x100 of hoger gaan. In dit artikel kijken we naar 3 veelbelovende alternatieve cryptomunten met potentie x10 te gaan in de zomer en nu nog voor een lage prijs te koop zijn in de presale.

Playdoge (PLAY)

PlayDoge (PLAY) is een gloednieuw Play-to-Earn project dat in de laatste week van mei is gelanceerd en tijdelijk zijn native token, PLAY, verkoopt in de presale terwijl het team bezig is met het ontwikkelen van de mobiele app. PlayDoge combineert de nostalgie van Tamagotchi uit de jaren 90 met het leuke van meme coins en het lucratieve van Play-to-Earn.

Via de app van PlayDoge is het mogelijk om je eigen virtuele Shiba Inu te verzorgen en deze als karakter te gebruiken in verschillende arcade games. Je verdient PLAY-tokens door onder andere te spelen, je huisdier goed te verzorgen en door hoog genoeg te te scoren in de games en hiermee bovenaan het scorebord te komen.

PlayDoge heeft in de korte tijd sinds lancering al meer dan $ 4,6 miljoen opgehaald met zijn presale. In totaal is 50% van de token supply van 9,4 miljard PLAY te koop in de presale, en profiteer je momenteel van een lage prijs van $ 0,00509 per token. Je kunt PLAY tijdens de presale vroegtijdig staken voor een huidige APY van tot wel 163%.

Met het behoorlijke tempo waarop de presale raakt uitverkocht, zal PLAY binnenkort zijn eerste exchange listing krijgen en zal de token voor een hogere prijs lanceren. Vanaf dat punt zou de vraag naar PLAY nog groter kunnen zijn, waardoor de prijs verder zal stijgen als gevolg.

Nu naar PlayDoge

Base Dawgz (DAWGZ)

Een gloednieuw crypto project dat aan he begin van juni is gelanceerd en veel hype heeft opgewekt, is de nieuwe meme coin, Base Dawgz (DAWGZ). Deze meme coin gebruikt de iconische Shiba Inu als mascotte, maar dan een meer avontuurlijke versie hiervan, die houdt van skydiven.

Base Dawgz is een meme coin die op meerdere blockchains verhandeld en gebruikt kan worden door middel van wormholes en bridges. Hoewel de meme coin zal lanceren op de Base blockchain, is het ook mogelijk om deze dan te gebruiken op Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche en Solana.

De presale van Base Dawgz is al een groot succes, zo heeft deze in zo’n 2 weken tijd ruim $ 1,57 miljoen op weten te halen. Met nog ongeveer 18 uur te gaan voor de volgende prijsstijging, kun je DAWGZ vandaag kopen voor $ 0,00502 per stuk. Maar gezien het tempo waarop tokens worden verkocht, zou de prijs nog eerder kunnen stijgen, waardoor er geen tijd is om te verliezen.

Binnenkort zal DAWGZ lanceren op exchanges voor een hogere prijs dan nu, daarnaast zal de staking pool live gaan, waarmee je gigantisch veel kunt verdienen als je er vroeg bij bent. Hoe eerder je begint met staken en hoe meer tokens je inzet, hoe meer tokens je kunt verdienen, die mogelijk ook nog eens stijgen in waarde.

Nu naar Base Dawgz

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (99BTC) is een opkomend Learn-to-Earn platform dat als basis een bestaande community heeft van bijna 3 miljoen abonnees. Hierdoor heeft het project in een korte tijd veel geld opgehaald in zijn presale en zal het binnenkort zijn native 99BTC token lanceren, die meerdere voordelen met zich meebrengt.

Nadat het Learn-to-Earn platform live is, kun je op een leuke en interactieve manier meer leren over crypto, of je nu een beginner of een ervaren investeerder bent. Met meer dan 79 uur aan lesmateriaal, kun je 99BTC tokens verdienen door voortgang te maken in je leerproces. Deze tokens kun je daarnaast gebruiken voor extra features, waaronder staking.

Door 99BTC vroegtijdig te kopen in de presale, krijg je vroegtijdig toegang tot de staking pool, waarmee je momenteel een gigantische APY van 764% verdient. Je kunt 99BTC in de huidige fase kopen voor $ 0,00109 per stuk, maar deze prijs zal morgen stijgen, waardoor je vandaag kunt profiteren van de laagst mogelijke presale prijs van het moment.

Wanneer 99BTC is uitverkocht in de presale, zal deze gelanceerd worden op exchanges, met later dit jaar de eerste listings op gecentraliseerde exchanges. Nadat het Learn-to-Earn platform is gelanceerd, is het mogelijk om extra 99BTC tokens te verdienen door meer te leren over crypto.

Nu naar 99Bitcoins


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.