SHIBpb1nov
Persbericht

Crypto Analist Voorspelt: 501% Pump Voor SHIB Koers – Wat Gaat Shiba Inu Doen Komende Week?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


We hoeven er niet over te twijfelen dat Shiba Inu een van de leiders is van het web3-rijk. Keer op keer heeft de token zijn prijsverwachtingen weten te overtreffen, wat de droom van de community om een token te worden die $ 0.01 waard is, enorm versterkte. 

Op dit moment wordt SHIB verhandeld voor een prijs van $ 0.00002156, wat een daling van 1% betekent in de afgelopen 24 uur. De maand juni lijkt echter een goede maand te worden voor de Shiba Inu koers, door meerdere positieve prijsvoorspellingen. 

Shiba Inu Community wacht op Nieuwe Prijspiek

Wat gaat Shiba Inu doen, is de vraag die de hechte Shiba Inu community al enige tijd bezig houdt. Omdat het SHIB-Ecosysteem bezig is met uitbreiden en alsmaar blijft ontwikkelen, hopen zij op een nieuwe piek voor deze token die een van de meest populaire cyptomunten is. 

Dit gevoel wordt extra versterkt doordat een crypto analist heeft aangegeven dat hij gelooft dat SHIB de potentie heeft om te gaan stijgen, met maar liefst 501% in de komende weken en maanden. 

Crypto analist voorspelt stijging van 501% voor SHIB

Volgens een crypto analist onder de naam ‘Mags’, bevindt Shiba Inu zich nu in een prijsstijgingstraject die er voor kan zorgen dat de coin met een verbluffende 501% kan gaan stijgen. Op X (Twitter) plaatste hij een oproep om de aankoop van de token te delen. Later deed hij nog een prijsvoorspelling van de token waarin hij herhaalde dat de Shiba Inu koers weleens zou kunnen gaan pieken tegen de $ 0,00014. Hierbij vermeldde hij dat investeerders de coin al moeten aanschaffen voordat deze piekt. 

Huidige prijsbeweging SHIB

We kunnen zien dat SHIB op dit moment beweegt met een geleidelijk tempo. Zoals al eerder aangegeven, wordt SHIB verhandeld voor een prijs van $ 0.00002156 en is het in de afgelopen 24 uur met 1% gedaald. Naar verwachting zal de token tegen het einde van juni veranderen, met potentie op een nieuwe all-time high.

Voor komend weekend ziet het er positief uit voor SHIB. CoinCodex (CC) claimt dat SHIB mogelijk met 20% kan gaan stijgen op 14 juni, wat een nieuwe prijs zou betekenen van $ 0.00002727.

“According to our Shiba Inu price prediction. SHIB may trade within a price range of $ 0.00002152 and $ 0.00002594 this week. Shiba Inu will increase by 20.51%. It will reach $ 0.00002594 by Jun 17, 2024 if it reaches the higher value target.” (citaat van CC)

CC voorspelt ook veel goeds voor de rest van juni. Namelijk dat SHIB makkelijk zou kunnen gaan pieken met 227%, wat zou betekenen dat de meme coin wordt verhandeld voor $ 0.00007392.

3 andere crypto’s om in het oog te houden  

Voor Shiba Inu zien de vooruitzichten er dus goed uit, maar de kans blijft bestaan dat de stijging niet zo enorm hoog gaat zijn als voorspeld of zelfs uitblijft. 

Om grote winsten te halen met crypto kan het een goed idee zijn om te zoeken naar een nieuwe meme coin die de potentie heeft om net zo groot te worden als Shiba Inu. We zetten hier 3 opkomende cryptomunten op een rij die de potentie hebben.

PlayDoge (PLAY)

De meme coin PlayDoge (PLAY) heeft kunnen profiteren van de populariteit van SHIB omdat ze in veel opzichten met elkaar overeenkomen. Zo haalde deze coin binnen enkele minuten al meer dan $200.000 op in de presale. Wat PlayDoge anders maakt dan SHIB is het Play-to-Earn model die doet denken aan de jaren 90 en specifiek de Tamagotchi. 

In de bijbehorende app, die je terugbrengt naar de jaren 90 met de 8-bit graphics, verzorgen PlayDoge spelers hun digitale huisdier met minigames en door het eten te geven. Je kan hiermee $PLAY tokens verdienen die je kan inzetten om in-game items te kopen. Als een speler zijn huisdier niet goed in de gaten houdt, dan kan het weglopen of zelfs overlijden. 

Extra tokens zijn ook te verdienen als je het zo goed doet dat je op het leaderboard verschijnt. Je kan daarnaast tokens die gekocht zijn met BNB staken voor een passief inkomen met een huidige APY van meer dan 2.000%.

Van het totaal aantal PlayDoge tokens is 50% gereserveerd voor de presale. De kans is nu om er vroeg bij te zijn en nog tijdens de presale deel te nemen aan dit nieuwe project. De tokens zijn nu nog $0,005 en zullen in de volgende fase stijgen naar $0,0055. 

Nu naar PlayDoge

WienerAI (WAI)

De token WienerAI (WAI) heeft de charme van een meme coin en de utility die je van AI kan verwachten. De teckel heeft tijdens de presale al $5,5 miljoen opgehaald. De community groeit sterk terwijl het team intussen hard werkt aan fascinerende AI features.

WienerAI gaat een stapje verder dan andere crypto door de combinatie van kunstmatige intelligentie en crypto. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld binnenkort onder andere profiteren van tools als AI trading, een chatbot en token swap. Het doel is om WienerAI niet alleen te zien als tool, maar vooral als vriend die helpt bij de taken die je te doen staan.

In totaal zijn er 69 miljard tokens en 40% daarvan is bestemd voor de presale die momenteel nog bezig is. De overige tokens zijn gereserveerd voor community rewards, liquiditeit op exchanges, marketing en de staking beloningen met een huidige APY van 307%. 

WienerAI is een ERC-20 token en is dus ontwikkeld op de Ethereum blockchain. Tijdens de presale kun je WienerAI kopen voor $0,000718 per token. De community zet zich sterk in voor deze coin, dus de waarde kan weleens snel gaan stijgen.

Nu naar WienerAI

Base Dawgz (DAWGZ)

De nieuwe meme coin Base Dawgz is geïnspireerd op de Shiba Inu meme, maar ook op de extreme sport basejumping. Bij deze sport gaat het erom dat je je parachute zo laat mogelijk opent zodat je zo veel mogelijk spanning voelt. 

Dit avontuurlijke karakter is alleen niet de enige reden dat de coin opvalt. Het werd ontwikkeld op de Base blockchain, maar de token is ook beschikbaar op de blockchains van Ethereum, Solana, Binance Smart Chain en Avalanche. Trouwens, de Base blockchain meme coins zijn bij elkaar al $1,8 miljard waard en daar zou $DAWGZ goed van kunnen profiteren.

Door de multi-chain functionaliteiten kun je makkelijk met verschillende blockchains interacteren. Je kan bijvoorbeeld je tokens simpel overzetten naar andere blockchains om daar verder te traden. 

Wie opdrachten op social media uitvoert, kan daarmee tokens verdienen, maar je kan natuurlijk ook gewoon tokens kopen via een van de vele betaalmogelijkheden, vooral nu het nog in de presale is. Een token kost momenteel $0.00502. 

Nu naar Base Dawgz


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.