Prijs stijgt
Persbericht

Crypto Crash: Welke Altcoin Gaat Exploderen Terwijl Bekende Crypto’s BTC, ETH & XRP Dalen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Bitcoin koers is gisteren rond $ 60.000 uitgekomen, voordat deze vandaag een licht herstel meemaakte en nu rond $ 61k ligt. Ondertussen zijn altcoins vandaag met zo hoog als 20% of meer gestegen in waarde en mogelijk op het punt staan om een herstelbeweging mee te maken.

In dit artikel kijken we kort naar de huidige staat van de markt na de crypto crash en wat de beste altcoins zijn om vandaag voor een lage prijs te kopen. Daarnaast kijken we naar alternatieve crypto projecten met potentie om voor nog veel meer winst te zorgen voor mensen die er vroeg bij zijn.

Bekende Crypto’s BTC, ETH & XRP Dalen – Welke 4 Altcoins Gaan Exploderen in de Volgende Bull Run?

De crypto markt is de afgelopen 3 weken behoorlijk gedaald, zo is Bitcoin in een maand tijd met ruim 11% gedaald van boven $ 70k naar een bodem van $ 60k. Altcoins zijn ook behoorlijk gedaald, waaronder sommigen meer dan 20 of zelfs 30% in een maand tijd.

Vandaag, nadat de Bitcoin koers op maandag voor een korte tijd onder $ 60k kwam te liggen, is BTC weer hersteld naar $ 61.000. Op hetzelfde moment zijn altcoins met 20% of meer gestegen in een dag tijd. Dit kan een teken zijn dat altcoins vanaf vandaag weer kunnen herstellen en veel winst op kunnen leveren.

Crypto analist Miles Deutscher deelde in zijn recente video 4 altcoins met potentie om vijf tot 10 keer in waarde te stijgen tijdens de bull run. Dit zijn altcoins die vrijwel iedereen kent en hebben daarom een relatief laag risico. De analist denkt dat Ethereum (ETH), Solana (SOL), Pepe Coin (PEPE) en dogwifhat (WIF) de beste altcoins zijn om later dit jaar kans te maken op een winst van x5 tot x10.

1. Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) heeft erg veel potentie dankzij de opkomende spot Ethereum ETF die binnenkort gelanceerd kan worden. 

Nadat de Ethereum koers in oktober begon met stijgen, is de altcoin met ruim 100% gestegen tot een piek van bijna $ 4.000 nadat de Securities and Exchange Commission (SEC) in mei goedkeuring gaf voor de spot Ethereum ETF.

Ethereum blijft tevens de grootste blockchain op basis van Total Value Locked (TVL) en voor veel investeerders de nummer 1 keuze, ondanks zijn hoge transactiekosten.

2. Pepe Coin (PEPE)

Pepe Coin is momenteel de meest populaire meme coin op Ethereum, crypto analisten verwachten dan ook dat PEPE behoorlijk mee kan groeien met ETH. Hoewel meme coins volatieler zijn, betekent dit ook dat deze voor hogere winsten kunnen zorgen.

Dit wordt versterkt door de sterke community die PEPE heeft, waardoor de verkoopdruk waarschijnlijk beperkt zal blijven, althans, totdat de Pepe Coin koers nieuwe hoogtes bereikt.

3. Solana (SOL)

Een andere veelbelovende altcoin om in je crypto portfolio te hebben is Solana. SOL bereikte op 18 maart een jaarlijkse piek boven $ 200, maar is sinds die tijd met meer dan 30% gedaald. Vandaag is Solana behoorlijk aan het stijgen en ligt de koers weer op $ 138 aan het begin van de middag.

Solana is voor veel investeerders een aantrekkelijker alternatief voor Ethereum, omdat deze blockchain veel goedkopere en snellere transacties heeft. Hierdoor is het een hotspot voor meme coins, waardoor Solana veel volume kan krijgen en behoorlijk zou kunnen stijgen in waarde.

Daarnaast blijft het ecosysteem van Solana doorgroeien en zijn er al geruchten voor een opkomende spot ETF voor SOL.

4. dogwifhat (WIF)

dogiwfhat is de grootste meme coin op Solana en profiteert typisch wanneer SOL stijgt in waarde. Maar wanneer SOL met 10% stijgt, kan WIF met 20% stijgen, waardoor je een volatiele meme coin hebt die meelift op Solana. Als je investeert in SOL, dan is WIF ook een goede aanvulling voor je portfolio.

Ondanks een pump van zo’n 20% vandaag, ligt de dogwifhat koers nog steeds ruim 36% onder zijn niveau van een maand geleden, waardoor er nog veel is om in te halen. 

Het is belangrijk om je portfolio te diversificeren, zo voorkom je dat je blut bent wanneer een project instort en heb je ook meer kans op succes wanneer een van de projecten explodeert in waarde. Afhankelijk van jouw doel als crypto investeerder, kun je kiezen uit veiligere crypto’s of volatiele cryptomunten met potentie om meer geld op te leveren.

Alternatieve Kleine Crypto’s met Potentie x10 tot x100 te Gaan

Voor investeerders die behoefte hebben aan meer risico en de kans op nog hogere winst, is het een idee om de focus op bekende cryptomunten te verplaatsen naar kleine nieuwe projecten. Omdat deze projecten bij weinig mensen bekend zijn, kun je voor een lage prijs instappen. Als het project later groeit in populariteit, kun je als gevolg veel winst maken.

In dit deel van het artikel kijken we naar 3 nieuwe cryptomunten die tijdelijk voor een vaste lage prijs te koop zijn tijdens de presale. Hiermee help je ook het project om momentum om te bouwen en te lanceren met een grotere community, waardoor de kans groter is dat het project explodeert in populariteit nadat zijn token wordt gelist op exchanges.

PlayDoge (PLAY)

PlayDoge (PLAY) is een van de meest populaire crypto presales van dit moment op de Binance Smart Chain, zo heeft het project in enkele weken meer dan $ 5 miljoen opgehaald. Slimme investeerders die de potentie van crypto games tijdens een bull run zien hebben massaal geïnvesteerd en kunnen binnenkort grote winsten verwachten.

PlayDoge is een nieuw project geïnspireerd op de Tamagotchi, maar ook op Shiba Inu, een van de grootste meme coins. Binnenkort kun je voor je eigen virtuele Shiba Inu hond zorgen en deze meenemen op avontuur in minigames. Hiermee verdien je PLAY, de native token van PlayDoge. Deze token kun je verkopen, staken of binnen de game gebruiken.

Tijdens de huidige fase van de presale kun je PlayDoge kopen voor $ 0,00512 per stuk, deze prijs zal morgen stijgen naar $ 0,00513 per token. Tijdens de presale is het mogelijk om PLAY te staken, waarmee je momenteel een APY van zo hoog als 131% kunt verdienen op je presale tokens.

Met het tempo waarop de presale raakt uitverkocht, zal PLAY binnenkort worden gelanceerd op exchanges en is de verwachting hoog dat de token verder zal stijgen in waarde. Daarom is dit het perfecte moment om te investeren in de presale en extra tokens te verdienen door te staken.

Nu naar PlayDoge

Pepe Unchained (PEPU)

Hoewel Pepe Coin dit jaar nog veel zou kunnen stijgen in waarde, heeft deze inmiddels een market cap van ruim $ 5 miljard op het moment van schrijven. Een veelbelovend alternatief voor PEPE is Pepe Unchained (PEPU), een meme coin met zijn eigen blockchain, waardoor investeerders profiteren van lagere transactiekosten en hogere snelheden.

De nieuwe Pepe blockchain van PEPU is een Layer-2 op Ethereum, waardoor je profiteert van de veiligheid van Ethereum, maar ook van de hogere snelheden en lagere kosten van deze Pepe blockchain. Daarnaast staat deze blockchain in het thema van memes, waardoor deze veel potentie heeft om viraal te gaan.

Het beste moment om in te stappen is vandaag, want de presale van Pepe Unchained heeft al meer dan $ 670k opgehaald, terwijl je de tokens nog kunt kopen voor iets meer dan $ 0,008. Daarnaast profiteer je als vroege investeerder van hoge staking beloningen, met een huidige APY van ruim 3000%. Dit betekent dat je per dag 10% extra tokens krijgt met deze huidige bonus.

Het voordeel is dat je Pepe Unchained kunt kopen met zowel ETH als BNB en USDT, daarnaast kun je via de website direct crypto kopen met je creditcard. Mis de presale van Pepe Unchained niet, want deze altcoin heeft veel potentie om na lancering te exploderen in waarde.

Nu naar Pepe Unchained

Base Dawgz (DAWGZ)

Dit jaar zijn er meerdere blockchains die profiteren van veel volume dankzij de populariteit van meme coins. Hierdoor heeft de nieuwe Base Dawgz (DAWGZ) besloten om zichzelf op meerdere chains te vestigen, wat de kans vergroot dat deze honden meme coin viraal gaat na zijn lancering op Base en zijn bridge naar vijf andere blockchains.

Base Dawgz is een avontuurlijke meme coin die Shiba Inu combineert met skydiving. De mascotte van DAWGZ gaat op skydiving-avontuur en komt zo op meerdere blockchains terecht, waaronder Base, Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Solana en Avalanche.

De presale van Base Dawgz is nog relatief nieuw, maar heeft in een kwestie van minder dan 3 weken al meer dan $ 2,1 miljoen opgehaald voor het project. Binnenkort is het ook bij Base Dawgz mogelijk om te staken en hoe eerder je deelneemt aan de staking crypto pool, hoe hoger jouw beloningen zullen zijn aan het begin.

Je kunt DAWGZ kopen voor $ 0,005534 per stuk, een prijs die binnenkort verder zal stijgen. Base Dawgz besteedt veel aandacht aan viraal gaan, onder andere te zien aan zijn multi-chain functionaliteit en zijn Share-to-Earn campagne, waarmee je extra DAWGZ kunt verdienen door berichten op social media te delen.

Nu naar Base Dawgz


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.