bitcoin etf
Persbericht

Crypto ETF Goedkeuring Nadert – Wat Betekent dit Voor investeerders en Welke Crypto’s Gaan Stijgen? 3 Meest Veelbelovende Crypto’s op dit moment

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Verschillende experts verwachten dat regulatoire organisaties zoals de SEC binnenkort de eerste spot exchange-traded-fund (ETF) zullen gaan goedkeuren. 

De vraag is nu natuurlijk wat dit gaat betekenen voor investeerders. De algemene verwachting van veel analisten is dat de gehele crypto markt hier van zal mee profiteren, maar in hoeverre is dit waar? 

In dit artikel zullen we hier aandacht aan besteden en hiernaast een aantal van de meest veelbelovende crypto projecten van dit moment bespreken. 

Bitcoin Koers & Spot Bitcoin ETF

Allereerst is het verstandig om naar de actuele koers van Bitcoin te kijken. Ondanks dat crypto ETF’s steeds meer een feit lijken te worden, zal hier allereerst een spot Bitcoin ETF voor goedgekeurd moeten worden. Dit is immers waar het allemaal mee is begonnen.

Op het moment van schrijven is Bitcoin weer wat gezakt op de koers en wordt hierdoor verhandeld tussen de $36.000 en $36.500. De totale marktkapitalisatie is hierdoor $710 miljard.

Desondanks is Bitcoin nog steeds meer dan 4,5% gestegen over de afgelopen 7 dagen en meer dan 35% in de afgelopen maand. Vorige week steeg de token naar een hoogte van $37,970, wat het hoogste punt was in meer dan 18 maanden. 

Deze stijging was het gevolg van de eerste stappen van BlackRock die zijn gezet voor een Ethereum ETF. 

In totaal zijn er 9 verschillende institutionele beleggers en vermogensbeheerders die een Bitcoin ETF hebben aangevraagd. Hieronder vallen onder andere BlackRock, WisdomTree, Valkyrie en een aantal andere.

Verschillende analisten verwachten dat de eerste goedkeuring van een Bitcoin ETF begin 2024 zal plaatsvinden. 

Wat is er te Verwachten na Goedkeuring Eerste Crypto ETF?

Dat een Bitcoin ETF aanstaande is weten we inmiddels dus al een beetje, maar het lijkt er nu dus ook op dat ETF’s van andere van de meest veelbelovende crypto projecten ook een feit zijn. 

Wanneer deze ETF’s beschikbaar zijn, dan zullen deze een van de beste producten binnen de crypto markt zijn. Met een Bitcoin spot ETF zal het namelijk mogelijk worden om direct te investeren in de beste crypto ter wereld. 

Op het moment dat de SEC een Bitcoin ETF goedkeurt, dan is de verwachting dat vervolgens een groot aantal van de andere Bitcoin en crypto ETF’s goedkeurt worden diezelfde dag. 

Uit een recente Nasdaq enquête is gebleken dat ongeveer 72% van de financiële adviseurs hoogstwaarschijnlijk zullen investeren in crypto wanneer crypto ETF”s worden goedgekeurd in de Verenigde Staten.

Over wat er gaat gebeuren op de koers van Bitcoin na de goedkeuring van de eerste Bitcoin ETF zijn de meningen van analisten verdeeld. Zo stellen enkele dat een crypto bull run direct zal volgen na de goedkeuring, maar andere verwachten een daling als gevolg van investeerders die hun winst willen verzilveren. 

Bitcoin blijft hierdoor nog steeds een extreem volatiele token en een risicovolle investering, waardoor het mogelijk een betere optie is om te investeren in andere nieuwe cryptomunten met veel potentie. 

Bepalen welke crypto gaan stijgen blijft lastig, maar met de projecten die we hieronder zullen bespreken is de kans relatief groter – lees snel door waarom. 

Welke Crypto Gaan Stijgen – De Beste Crypto Presale Projecten

Het vinden van de meest veelbelovende crypto projecten kan een enorme opgave zijn. Vandaag de dag worden er immers vrijwel dagelijks nieuwe projecten gelanceerd die allemaal claimen de volgende Bitcoin te zijn.

Om deze reden hebben we in dit artikel een aantal van de beste cryptomunten die op dit moment beschikbaar zijn geselecteerd. Deze tokens zijn de tips van onze analisten en hierdoor (naar onze mening) de moeite waard om naar te kijken.

Het mooie hiernaast is dat deze tokens in de presale fase verkeren, waardoor deze voor de best mogelijke prijs kunnen worden aangeschaft. 

ETH ETF Token (ETHETF)

ETHETF Token is misschien wel de beste investeringsmogelijkheid van dit moment. Het project is ontzettend actueel, aangezien het vrijwel direct na de aankondiging van een Ethereum crypto ETF van BlackRock is gelanceerd. 

De token geeft investeerders de mogelijkheid om voordeel te halen uit deze gebeurtenis, aangezien er bepaalde beloningen kunnen worden verdiend in het proces van de eerste Ethereum ETF.

Als investeerder heb je hierdoor de kans om geld te verdienen met crypto terwijl de crypto ETF nog niet gelanceerd is. 

De ETHETF token is onlangs gelanceerd via de presale website en kan nu nog worden aangeschaft voor de laagst mogelijke prijs. Wanneer de eerste Ethereum ETF beschikbaar is, wordt er verwacht dat deze token explosief gaat groeien in waarde, dus wees er snel bij voordat het te laat is! 

Investeer nu in de ETHETF Token

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

Bitcoin ETF Token is zoals de naam misschien al doet vermoeden een vergelijkbaar project als de ETHETF Token. Het is dan ook een uiterst interessante investeringsmogelijkheid voor traders die willen inspelen op de ontwikkeling rondom de goedkeuring van de eerste spot Bitcoin ETF. 

Door middel van de Bitcoin ETF Token kunnen er namelijk beloningen worden verdiend bij bepaalde real-world ontwikkelingen. Een andere use case is het staken van de token om zo een aantrekkelijk APY te verdienen – en dat terwijl de presale nog bezig is. 

Zo kun je als Bitcoin ETF Token investeerder rekenen op beloningen wanneer de eerste ETF wordt goedgekeurd, de eerste ETF wordt gelanceerd en wanneer bijvoorbeeld de totale crypto ETF markt meer dan $100 miljard waard is! 

Momenteel kan er eenvoudig worden geïnvesteerd in $BTCETF tokens door deze aan te schaffen via de presale website. Op het moment kosten deze nog slechts $0,0052 per stuk, maar deze prijs zal binnen een aantal dagen stijgen. In totaal is er al meer dan $580.000 opgehaald in de presale, wat dan ook een indicatie is van het succes van het project. 

Investeer nu in de Bitcoin ETF Token

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) 

Tot slot is Bitcoin Minetrix een andere goede optie om in te investeren in 2023. Bij deze token heeft Bitcoin ook een centrale rol, maar op een andere manier als bij de hierboven besproken tokens. 

Via Bitcoin Minetrix is er weer de mogelijkheid voor individuele investeerders om Bitcoin te minen. Hiervoor wordt een uniek en innovatief stake-to-mine protocol gebruikt binnen het platform.

Investeerders die deel willen nemen aan het protocol dienen hiervoor alleen $BTCMTX tokens aan te schaffen en deze te staken – de rest gaat automatisch via het Bitcoin Minetrix platform. Hierdoor is het platform veiliger, betrouwbaarder en ook gemakkelijker in gebruik. 

Dit maakt dan ook dat de presale ontzettend populair is onder investeerder en er al meer dan $3,9 miljoen is opgehaald. De kans is hierdoor zeer aanwezig dat deze kleine crypto met potentie binnenkort uitverkoopt! 

Investeer nu in Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.