Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Crypto exchage KuCoin heeft nu meer dan 20 miljoen gebruikers

Eén van ‘s werelds grootste cryptocurrency-exchanges, KuCoin, heeft een grote mijlpaal bereikt: 20 miljoen gebruikers. Ook in de eerste helft van dit jaar wist de exchange nog een recordaantal van nieuw geregistreerde gebruikers te behalen en dat heeft de exchange deze belangrijke mijlpaal doen behalen.

Verdubbeling in 7 maanden

In de eerste helft van 2022 wist KuCoin meer dan 9,75 miljoen nieuwe gebruikers te werven. Hiermee komt het totaal aantal gebruikers op de populaire crypto-exchange op meer dan 20 miljoen uit. Dit betekent dat het aantal geregistreerde gebruikers in 7 maanden tijd verdubbeld is, gezien het feit dat de exchange in december van 2021 nog de mijlpaal van 10 miljoen geregistreerde gebruikers bereikte.

De populairste regio voor nieuwe gebruikers blijkt Azië te zijn, want de exchange wist in deze eerste 6 maanden circa 5.6 miljoen gebruikers uit deze regio te werven. Dit is een stijging van maar liefst 659% op jaarbasis. Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten en Europa lieten op jaarbasis respectievelijk 216%, 152% en 142% nieuwe gebruikersregistraties zien. De CEO van KuCoin, Johnny Lyu, zei het volgende:

“Terwijl het 5-jarig jubileum van KuCoin nadert, heeft het aantal geregistreerde gebruikers de 20 miljoen overschreden, wat een nieuwe mijlpaal voor ons is. KuCoin groeit met hoge snelheid met de steun en het vertrouwen van iedere gebruiker, ongeacht de marktomstandigheden. Als dank hiervoor aan onze gebruikers zullen we meer innovatieve producten en diensten aan gaan bieden rondom NFT, GameFi en Web 3.0. Zo hopen we gebruikers te helpen eenvoudiger toegang te krijgen tot de crypto-wereld.”

KuCoin maakt snelle groei mee

De populaire cryptocurrency exchange maakt hierdoor een enorm snelle groei mee. De belangrijkste reden hiervoor is naar verluidt de globaliseringsstrategie van de exchange én de focus op nieuwe marktpenetratie via betere community- en taalondersteuning voor nieuwe producten en lanceringen van functies.

In de afgelopen periode heeft de exchange veel verschillende nieuwe (fiat) handelsparen toegevoegd, waaronder BRL en EUR-handelsparen, evenals BTC/BRL, ETH/BRL, USDT/BRL, BTC/EUR, ETH/EUR en USDT/EUR. Dit heeft op zijn beurt een bijdrage geleverd aan de marktpenetratie in Latijns-Amerikaanse en Europese markten.

Markeren van mijlpaal

Later deze maand lanceert KuCoin hun ‘KuCoin Global Team Battle’-evenement. Hiermee wil de exchange zijn nieuwe gebruikersaantallen markeren. Met dit eerste evenement geeft de crypto-exchange $1 miljoen aan prijzen weg. Gebruikers krijgen de kans om tot $20.000 te winnen door mee te spelen. Ook zullen er diverse exclusieve bonussen, airdrops en andere beloningen worden uitgedeeld.

De eerste KuCoin Futures Global Team Battle met $1 miljoen aan prijzen geeft gebruikers de kans om tot $20.000 te winnen door mee te doen. Het evenement zal ook exclusieve leiderbonussen, newbie-airdrops en andere beloningen bevatten.

De KuCoin-exchange richt zich als slot op de promotie van haar globaliseringsstrategie om toegang te blijven krijgen tot belangrijke markten, zoals Afrika, Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Azië, Latijns-Amerika en andere. De crypto-exchange zal zich inspannen om gebruikers gelokaliseerde producten aan te bieden. Tegelijkertijd willen ze de relaties met lokale influencers, mediakanalen en andere vertegenwoordigers van de industrie te versterken om crypto-educatie en de popularisering van het gebruik van digitale activa te promoten.

Over KuCoin

KuCoin is in september 2017 gelanceerd  en is een wereldwijde cryptocurrency-exchange en heeft zijn operationele hoofdkantoor gevestigd in de Seychellen.

Met hun platform richten ze zich op de gebruikers met een focus op inclusiviteit en het bereik van community-acties, biedt het ruim 700 digitale assets en biedt het momenteel spothandel, margehandel, P2P-fiathandel, futureshandel, staking en leningen aan zijn 20 miljoen gebruikers in inmiddels 207 landen en regio’s.

KuCoin is momenteel één van de top 5 crypto-exchange, volgens gegevens afkomstig van CoinMarketCap. Hiernaast Forbes noemde KuCoin ook één van de beste crypto-exchanges in 2021. In 2022 noemde The Ascent KuCoin de beste Crypto-App voor enthousiastelingen. Het crypto-bedrijf weet hiermee regelmatig in de prijzen te vallen.

Exchange nieuws

Coinbase heeft serieuze problemen met werknemers die handelen met voorkennis Coinbase heeft serieuze problemen met werknemers die handelen met voorkennis
Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid” Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid”
CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’ CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten