Exchange

Crypto exchange KuCoin maakt betalingen met creditcard mogelijk

KuCoin, de in Singapore gevestigde crypto-exchange, heeft in een nieuwe samenwerking met betalingsverwerkingsbedrijf Simplex een nieuwe betaalmogelijkheid toegevoegd. Zo kunnen gebruikers van KuCoin nu crypto aanschaffen door middel van een creditcard.


Crypto kopen met zowel de dollar als de euro

De nieuwe betaalmethode momenteel al toegevoegd. Hierdoor kunnen gebruikers van KuCoin nu Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash ABC (BCHABC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP) met de creditcard aanschaffen. Door gebruik te maken van een creditcard, kunnen gebruikers voor zowel euro’s als dollars (nieuwe) cryptocurrencies aanschaffen. Gebruikers uit meer dan 100 landen kunnen gebruik maken van de service.


Simplex heeft zichzelf al bewezen

Alhoewel Simplex misschien onbekend in de oren klinkt, heeft het zijn fraudevrije betalingsverwerkingsdiensten al aan andere grote bedrijven geleverd. Bedrijven als Changelly, de Litecoin (LTC) Foundation, Shapeshift en Xapo. Om deze reden heeft het bedrijf zichzelf al bewezen. Hiernaast heeft het bedrijf kantoren verdeeld over de hele wereld, zoals in het Verenigd Koninkrijk (VK), de Verenigde Staten (VS) en Litouwen.


Niet alleen KuCoin maakt creditcard-betalingen mogelijk

Alhoewel er nog relatief weinig crypto exchanges zijn die creditcard-betalingen mogelijk hebben gemaakt, is KuCoin zeker niet de enige. Zo heeft Binance eerder dit jaar al ondersteuning aangeboden voor creditcard-betalingen in hun officiële Trust-wallet. Ook hier maakt Simplex de verwerking van deze betalingen mogelijk.