Bitqist

Wat is Bitqist?

Bitqist is een Nederlandse cryptocurrency broker die is gevestigd in Rotterdam. Hun missie is om massa-adoptie van cryptocurrencies te stimuleren door een platform te bieden waarop elke persoon in staat is op een veilige en gebruiksvriendelijke manier cryptocurrencies te kopen, te verkopen en op te slaan.

Doordat je bij Bitqist uit een ruim assortiment van unieke, innovatieve en interessante cryptocurrencies kan kiezen is de kans klein dat de munt die jij graag wilt kopen niet in het assortiment verkrijgbaar is. Je hoeft dus geen gebruik te maken van verschillende beurzen.

 

P.S. Als je een account aanmaakt via onze referral link (knop) betaal je over de eerste 2 maanden geen handelskosten!


Hoe werkt Bitqist?

Wil je weten hoe Bitqist werkt? Hieronder vind je een video waarin wij uitleggen hoe je een account aanmaakt, hoe de exchange werkt en hoe je erop kan handelen.

 

De voordelen van Bitqist

Bitqist is een zeer betrouwbare en unieke exchange die verschillende voordelen heeft:

 

1. Groot aanbod van 142+ cryptomunten

De vraag naar altcoins is groot en daar speelt Bitqist op in. Naast de grote coins, zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple, kun je uit een ruim assortiment van unieke, innovatieve en interessante cryptocurrencies kiezen. Momenteel biedt Bitqist 146 verschillende soorten cryptocurrencies aan. Wij hebben het huidige aanbod hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

2. Mobielvriendelijke website

Veel mensen handelen vanaf hun mobiele telefoon en daar speelt Bitqist slim op in doordat ze een zeer mobielvriendelijke website hebben. Hierdoor kun jij eenvoudig op je mobiele telefoon handelen terwijl je onderweg bent.


3. Gemakkelijk betalen met iDEAL

Het is heel eenvoudig om cryptocurrencies aan te schaffen op Bitqist. Je kiest eenvoudig weg de cryptocurrency die je wilt aanschaffen en hoeveel je hiervan wilt. Vervolgens kun je eenvoudig en kosteloos afrekenen door met IDEAL te betalen. Hieronder staan de betaalmethodes die je kunt gebruiken op Bitqist:

  • IDEAL;
  • Bank transfer SEPA;
  • Cryptocurrencies

Een groot voordeel is dus dat je zowel Bitcoin als altcoins met IDEAL kan kopen. Daarnaast hoef je geen aparte wallet aan te maken. Je coins verschijnen direct in je Bitqist wallet.


4. Gebruiksvriendelijke interface voor zowel beginnende als ervaren traders

Vanwege het simpele en gebruiksvriendelijke platform van Bitqist is het ideaal voor beginnende traders om op Bitqist te beginnen met handelen. Daarnaast is het ook voor ervaren traders een uitstekende plek om cryptovaluta te verhandelen. Bitqist is namelijk een zeer uitgebreid platform waar je op kunt charten en live de koersen in de gaten kunt houden.

 

5. Geen eigen wallet nodig

Bij Bitqist heb je geen gedoe met een eigen wallet. Je kunt er namelijk voor kiezen je cryptomunten door Bitqist te laten bewaren. Je hoeft dus geen extra stappen te zetten om je crypto veilig op te slaan. Je kunt op ieder gewenst moment de cryptocurrency weer verkopen of alsnog overmaken naar een andere wallet. Daarnaast is het kosteloos om je euro’s over te laten maken naar je bankrekening.

 

6. Handel de eerste 2 maanden zonder handelskosten

Als je via Newsbit een account aanmaakt, hoef je de eerste 2 maanden geen handelskosten te betalen! Hiermee onderscheidt Bitqist zich zeker van andere brokers.


Cryptocurrency kopen met Bitqist?

Bitqist is absoluut een toegevoegde waarde in de cryptomarkt. Je hebt razendsnel een account aangemaakt en met de gebruiksvriendelijke interface kun je gemakkelijk handelen, ook als je nog een beginner bent. Daarnaast hebben ze met 146 cryptovaluta een uitgebreid assortiment, waardoor de kans klein is dat jouw favoriete crypto ontbreekt.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op CryptoTips kun je reviews plaatsen en bekijken.

 

P.S. Als je een account aanmaakt via onze referral link (knop) betaal je over de eerste 2 maanden geen handelskosten!

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken