Newsbit

BTCDirect

BTCDirect

BTCDirect

BTCDirect is een in Nederland gevestigd bedrijf waar je als Nederlandse crypto investeerder Bitcoins, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple en Litecoins kunt kopen en verkopen. BTCDirect is opgericht in 2013 en is hiermee een van de oudste Bitcoin bedrijven uit Europa. Op dit moment zijn er zo’n 325 duizend gebruikers geregistreerd en zijn er meer dan 800 duizend orders geplaatst op de website.


Waarom BTCDirect?

1. Snel en gemakkelijk + IDEAL
Ben jij geïnteresseerd in de cryptowereld en wil je zelf gaan investeren? Bij BTCDirect kun je op verschillende manieren cryptocurrencies kopen, namelijk met:

  • IDEAL
  • Banktransfer
  • Bancontact
  • Creditcard

Een groot voordeel van de Nederlandse crypto verkoopsite is dat je hier cryptocurrencies kunt kopen met IDEAL. Het bestellen van je eerste Bitcoins is dus eigenlijk net zo simpel als het bestellen van een paar nieuwe schoenen in een webshop.

2. Gebruiksvriendelijkheid
Een ander voordeel van BTCDirect is dat het platform zeer gebruiksvriendelijk is. Het is voor een koper heel gemakkelijk om een account aan te maken en de gewenste cryptocurrencies te kopen. Je selecteert simpelweg de munt die je wilt kopen, vult het bedrag in en je komt op het onderstaande scherm terecht. Je vult binnen enkele seconden je orderformulier in en zo koop je heel gemakkelijk je eerste Bitcoins (of andere altcoins).

BTCDirect orderformulier

3. Crypto kopen vanaf 10 euro
Een ander groot voordeel is dat je ook voor kleine bedragen crypto’s kunt kopen. Het is op BTCDirect mogelijk om Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash en Litecoins te kopen vanaf 10 euro. Bij andere crypto exchanges ligt de limiet vaak een stuk hoger (rond de 100 euro).


Instructie cryptocurrency kopen met IDEAL

Hieronder vind je een instructievideo van BTCDirect. Hierin wordt binnen enkele minuten uitgelegd hoe het kopen van cryptocurrency met IDEAL werkt.


Cryptocurrency kopen met BTCDirect?

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende manieren om Bitcoins en andere cryptocurrencies te kopen. Door al deze keuzemogelijkheden is het voor iemand die net de cryptowereld binnen stapt vrij lastig om de beste website uit te kiezen. Newsbit raadt de Nederlandse crypto exchange BTCDirect aan voor het kopen van je eerste cryptocurrencies. De website is betrouwbaar, zeer gebruiksvriendelijk en rekent geen hoge transactiekosten.

Naast deze voordelen heeft het Nederlandse bedrijf een super snelle klantenservice. Zijn er problemen, of kom je er even niet uit? Je kunt altijd bij de klantenservice terecht.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top