Newsbit

coinbase groot

Coinbase

coinbase groot

Coinbase is een in Amerika gevestigde handelsbeurs voor cryptocurrency. Het behoort tot een van de meest populaire en tevens eenvoudig te gebruiken handelsbeurs voor de Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin. Coinbase is actief in 32 verschillende landen en is hiermee een van de grootste cryptocurrency bedrijven ter wereld. Inmiddels telt Coinbase al ruim 10 miljoen gebruikers.


Waarom Coinbase?

1. Gebruiksvriendelijkheid
Coinbase heeft een aantal voordelen. Zo is het platform zeer gebruiksvriendelijk, wat misschien ook wel meteen het belangrijkste voordeel is. Het is voor de gebruikers op zo’n eenvoudige wijze ingericht dat iedere gebruiker (van beginner tot expert) via dit platform kan investeren in verschillende cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum.

In onderstaande afbeelding kun je zien hoe gemakkelijk het verkopen en kopen van de desbetreffende crypto is. Je klikt aan welke cryptocurrency je wilt verkopen en je geeft aan of je het in je euro portemonnee wilt ontvangen of dat je er een andere crypto voor wilt kopen. Als je dit hebt gedaan druk je op verkopen. Hetzelfde proces geldt voor het kopen van de crypto’s.

 
Coinbase

2. Veiligheid
Naast het gebruikersgemak is een belangrijk voordeel dat Coinbase flink geïnvesteerd heeft in veiligheid. Zo is het mogelijk om een 2-stapsverificatie aan je account toe te voegen waardoor je tijdens het inloggen bijvoorbeeld een code krijgt toegestuurd via je telefoon en die moet invoeren voordat je kunt inloggen. Hierdoor wordt het voor hackers veel lastiger om toegang tot je account te krijgen. Ook heeft Coinbase een “Vault” toegevoegd. Dit is een digitale kluis binnen je account waarmee je kunt instellen wie toegang heeft tot jouw cryptocurrencies. Ook is Coinbase verzekerd tegen hacks, waardoor jij  gewoon je geld terug krijgt in het geval van een hack bij Coinbase.

3. Gratis $10 bij nieuwe aanmelding
Al met al is Coinbase een zeer veilige en betrouwbare handelsbeurs. Benieuwd naar Coinbase? Klik hier om je aan te melden en krijg $10 gratis op je account gestort.


Welke betaalmethode kan ik gebruiken bij Coinbase?

Hieronder zie je de 4 methodes waarmee je Bitcoin, Litecoin, Ethereum & Bitcoin Cash kunt kopen op Coinbase, namelijk:

  • Bankrekening
  • Debetcard
  • Creditcard
  • Cryptocurrency

Een voordeel van Coinbase is dat je heel gemakkelijk je bankrekening kunt koppelen aan je account. Je kunt dus wanneer jij wilt cryptocurrency kopen en verkopen en dit allemaal zonder dat je een creditcard nodig hebt.


Cryptocurrency kopen met Coinbase?

Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel manieren om Bitcoin en andere cryptocurrency te kopen. Dit maakt de keuze waar cryptocurrency te kopen voor iemand die net de wereld van de cryptocoins binnenstapt vrij lastig. Newsbit raadt in dit geval Coinbase aan. Zoals we hierboven al hebben gelezen is Coinbase zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Ben jij van plan Bitcoin, Ethereum of Litecoin te kopen? Maak dan gebruik van de diensten van Coinbase.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top