chainlinkpb25
Persbericht

Crypto Kijklijst van November: Met NuggetRush, Chainlink en Cardano

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Chainlink (LINK) staat mogelijk voor een neergang na een recente prijscorrectie die beleggers angst heeft ingeboezemd.
  • Blockchainexperts zeggen dat de beveiliging en privacy van Cardano (ADA) kunnen toenemen na de lancering van een nieuwe sidechain.
  • NuggetRush (NUGX) biedt de mogelijkheid om een virtuele mijnbouwonderneming op te bouwen met beloningen in de echte wereld.

De handelsactiviteit van Chainlink is begin november gestegen. Maar na de recente correctie van LINK vragen experts zich af of een neergang op komst is. In tegenstelling tot Chainlink, kijkt de gemeenschap van Cardano uit naar de lancering van Midnight, een sidechain die de databeveiliging van het netwerk zal verhogen.

Toch kiezen sommige beleggers NuggetRush (NUGX) als hun voorkeursinvestering. NuggetRush is een mijnbouwspel dat een terrein rijk aan mineralen biedt, vol waardevolle NFT’s en zelfs de kans om goud te winnen. Zal NUGX een top ICO worden door LINK en ADA te overtreffen? Laten we het bespreken.

>> Koop NuggetRush Nu <<

NuggetRush (NUGX): Een Paradijs voor Miners

NuggetRush is het geesteskind van Impact Gaming en een sterke wens voor een play-to-earn avontuur. Het spel is een hyperrealistisch mijnbouwuniversum waar spelers moeten zoeken en mijnbouwschatten moeten opgraven.

NuggetRush (NUGX) stelt spelers in staat om zich volledig in de mijnbouwervaring onder te dompelen. Het bevat basisactiviteiten zoals bodemonderzoek, geofysische enquêtes, het graven van tunnels en het opzetten van schachten. De in-game personages van NuggetRush bestaan uit ambachtelijke mijnwerkers en zakelijke specialisten.

Deze personages zullen spelers helpen om een succesvol mijnbouwimperium op te bouwen. NuggetRush onderscheidt zich in de play-to-earn gemeenschap omdat het het eerste blockchain spel is dat specifiek voor mijnbouwliefhebbers is ontwikkeld.

Bovendien zijn veel speliefhebbers en crypto-enthousiasten verliefd geworden op NuggetRush vanwege de overvloedige beloningen.

Enkele van deze beloningen zijn Character NFT’s, in-game valuta en andere verzamelobjecten die spelers kunnen verkopen op de marktplaats van NuggetRush (NUGX). Gebruikers kunnen ook hun spel NFT’s staken in ruil voor een vaste rente.

NuggetRush (NUGX) is snel een favoriet van investeerders geworden omdat zijn blockchain ICO meer dan $350.000 heeft opgehaald. Het is net begonnen aan ronde twee van zijn voorverkoop met een stijging van 20%. NUGX wordt gewaardeerd op $0,012. Maar tegen ronde drie van de voorverkoop zal de waarde met 8,3% stijgen naar $0,013. De waarde van NUGX zal blijven stijgen. Echter, NUGX zal worden genoteerd op grote beurzen wanneer de waarde $0,020 bereikt.

>> Koop NuggetRush Nu <<

De handelsactiviteit van Chainlink schoot omhoog terwijl de cryptomarkt in rep en roer was door de mogelijke goedkeuring van spot Bitcoin ETFs. Deze opwinding leidde tot een toename in de vraag naar Chainlink’s diensten, waardoor de waarde van LINK omhoogschoot.

Echter, de afgelopen dagen heeft er een prijscorrectie van Chainlink plaatsgevonden.

Op 1 november handelde LINK op $11,62. Tegen 11 november steeg LINK met 41,3% naar $16,42. Echter, LINK corrigeerde licht met 12,2% naar $14,41 tegen 13 november. Ondanks de recente daling van LINK zeggen analisten dat het positieve momentum zal aanhouden omdat de handelsactiviteit van Chainlink hoog blijft.

Bovendien kunnen de DeFi-partnerschappen van Chainlink de netwerkactiviteit verhogen nu de markt bullish is. Als dit gebeurt, kan LINK met 36,5% stijgen naar $19,67. Als Chainlink verder stijgt, kan het in 2024 een van de top DeFi-projecten zijn.

Cardano (ADA) Sidechain Krijgt Grote Upgrade

Op 13 november 2023 lanceerde Midnight, een op Cardano gebaseerde data beschermings-sidechain, zijn ontwikkelingsnetwerk. Dit nieuwe netwerk stelt ontwikkelaars in staat om te experimenteren en problemen op te lossen die digitale activa of gebruikers beïnvloeden. Door het toevoegen van een data beschermings-sidechain, streeft Cardano ernaar zijn praktische bruikbaarheid in de echte wereld te vergroten en tegelijkertijd gebruikers veilig te houden.

Bovendien zou dit de marktprestaties van Cardano (ADA) kunnen stimuleren, die de afgelopen weken bullish zijn geweest. ADA handelde op 1 oktober op $0,265. Een maand later was ADA gestegen met 15,8% naar $0,307. De bullish momentum van ADA bleef doorgaan, met een stijging van 14,6% naar $0,352 op 13 november.

Een andere ontwikkeling die de prestaties van Cardano (ADA) zou kunnen versterken, is een mogelijke samenwerking met Kraken om zijn laag-2 netwerk te bouwen. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, geloven Cardano-supporters dat de blockchain-technologie van Cardano enorm voordelig zou zijn voor Kraken. ADA zou met 25,8% kunnen stijgen naar $0,443 als hun partnerschap doorgaat.

Bezoek NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.