Dogecoin Nieuws, Persbericht, Shiba inu Nieuws

Dogecoin Nieuws, Persbericht, Shiba inu Nieuws

Newsbit 19-08-2021 15:36u leestijd 3 - 5 min

Crypto kopen op de Paybis manier: een overzicht van het Paybis Digital Currency Trading Platform

Er zijn een aantal manieren waarop zowel nieuwe als professionele handelaren Bitcoin, Ethereum en andere altcoins kunnen kopen. Het roept echt wel veel vragen op. Deze vragen gaan vaak over het gebruiksgemak van platforms, de impact van compliance modellen, de liquiditeit van de partijen en de incentives voor loyale klanten.

Veel platforms haperen en crypto enthiousiastelingen vinden het daarom lastig om te kiezen bij wel platform ze zich moeten aansluiten. De noodzaak om deze leegte te vullen leidde tot de opkomst van Paybis, een gebruiksvriendelijk platform waar iedereen Bitcoin en andere ondersteunde cryptocurrencies kan kopen. Het Paybis-platform is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen die nieuw zijn in het ecosysteem, evenals professionals op een manier die elke klant tevreden stelt.


Een overzicht van het Paybis-platform: het ontwerp, functies en aanbod

Het ontwerp van het platform lijkt een sterkte te zijn van Paybis. Dit omdat het bedrijf rekening heeft gehouden met de wensen van de klant.

Het Paybis-platform heeft een startpagina met een duidelijke en directe knop voor het kopen van de ondersteunde activa, met de fiat-valuta’s naar keuze. Gebruikers kunnen eenvoudig kiezen welke cryptomunt ze willen kopen en ook de fiat-valuta’s kunnen worden aangepast.

Dit unieke ontwerp is essentieel voor nieuwkomers, omdat ze met minder verwarring worden geconfronteerd in vergelijking met de reeds inherente complexiteit bij het begrijpen van crypto-terminologieën. Bovendien is het Paybis-platform als een one-stop-shop voor elk product en elke dienst die de startup aanbiedt.

De functies die inherent zijn aan het Paybis-platform zijn talrijk en omvatten de volgende;

  • Verschillende talen: Het ecosysteem is toegankelijk in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Spaans en Italiaans. Aangezien Bitcoin voor iedereen is, biedt het Paybis-platform accommodatie voor alle cryptoliefhebbers, ongeacht hun geografische ligging of taaloriëntatie.
  • Het platform biedt de prijzen van alle ondersteunde digitale valuta in realtime. Crypto is volatiel en prijzen kunnen in een oogwenk veranderen. Met Paybis krijgen gebruikers een perfect beeld van alle assets respectievelijk bij, tijdens en na aankopen.
  • Het Paybis-platform ondersteunt momenteel ongeveer 17 digitale activa, waaronder Bitcoin, Ethereum en Dogecoin. De uitwisseling ligt echter op schema om de komende weken de volgende tokens toe te voegen; USD Coin, Chainlink, SHIBA INU, Uniswap, Aave, Dai, Compound, Maker, Yearn.finance, SushiSwap, Wrapped Bitcoin, Enjin Coin, Chiliz, Basic Attention Token, Perpetual Protocol, Swipe, Curve DAO Token, Numeraire, Holo, Kyber Network Crystal Legacy en The Sandbox.
  • Er is ook een rekenmachine aanwezig die alle kopers helpt om de exacte digitale valuta in te schatten die ze met een bepaald bedrag zullen krijgen.
  • Het Paybis-platform is gebouwd om een extreem lage commissie te bieden in vergelijking met de alternatieven die er zijn. Het platform is bedoeld om alle gebruikers te helpen meer waar voor hun geld te krijgen.
  • 24-uurs ondersteuning, beveiligingsinstellingen van bankkwaliteit om gebruikers te beschermen en onmiddellijke uitbetaling zijn ook een manier waarop Paybis wil concurreren om het vertrouwen te herstellen en alle cryptovaluta’s te bedienen.

Hoewel de bovenstaande factoren allemaal gericht zijn op klanttevredenheid, streeft het Paybis-team naar een constante ontwikkeling van het ecosysteem. Deze positionering zal proberen de snelle en dynamische manier waarop innovaties evolueren in het crypto-ecosysteem te modelleren.

Gebruikers kunnen Bitcoin en altcoins kopen met zowel creditcards als betaalpassen. De stappen om activa te kopen zijn vereenvoudigd en het houdt in;

  • Kies de munt die u wilt kopen en de bijbehorende fiat-valuta.
  • Verifieer je account met je ID. Dit is nodig om aan alle antiwitwasvereisten (AML) te voldoen.
  • Voer uw Bitcoin (of gelijkwaardige crypto) wallet-adres in om de gekochte activa te ontvangen, en.
  • Ontvang uw digitale activa. Zo simpel is het

Deze processen in vier stappen worden vervolgens meer vereenvoudigd. Het wordt aangeraden om uw kaartgegevens op te slaan om toekomstige aankopen directer en gemakkelijker te maken.


Beantwoordt het Paybis-platform de ‘moeilijke vragen’?

Het antwoord is ja. Het Paybis-platform in 7 jaar tijd voldoende vertrouwen van zijn klanten verdiend voor onder meer gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en naleving van de regelgeving. In tegenstelling tot de meeste andere Bitcoin-platforms, is Paybis een gereguleerde verkoper. Het platform heeft een Money Service Business Registration-licentie bij het FinCEN Department of the Treasury, Verenigde Staten. Bovendien heeft het platform een ​​licentie om zijn service te verlenen in 48 van de 50 staten in de VS.

Paybis heeft een robuuste beveiligingsarchitectuur die gebruikers een hoog beschermingsniveau biedt. Naast de anti-witwascontroles, wordt het kopen van crypto meestal gedaan met een gateway om uw identiteit dubbel te controleren. Dit garandeert dat u degene bent die de crypto koopt op elk moment dat een transactie wordt gestart. Alle betaalkaartgegevens worden ook veilig versleuteld en opgeslagen in strikte overeenstemming met de strengste veiligheidsnormen. Er kunnen aanvullende controles worden uitgevoerd als er een vermoeden bestaat van frauduleuze activiteiten op een account.

Volgens het stimuleringsmodel hoeven kopers voor het eerst geen cent te betalen om Bitcoin of andere activa te kopen. Voor volgende aankopen is de vergoeding echter zo laag dat deze als verwaarloosbaar kan worden beschouwd.

Bij Paybis staat transparantie centraal. Als zodanig wordt tijdens het aankoopproces vaak een waarheidsgetrouwe weergave van de munten die u ontvangt weergegeven. Er zijn geen verborgen kosten aan verbonden.

Het geheel van Paybis-functies, het bedrijfsmodel, de robuuste naleving van de regelgeving en andere worden naar behoren aangevuld met een altijd responsieve klantenondersteuning die 24/7 werkt. Gebruikers kunnen niet vast komen te zitten in een transactie, er is altijd iemand om te helpen. De brede uniciteit van het ecosysteem heeft het Paybis-platform een 4,4 uit 5 op Trustpilot opgeleverd, gebaseerd op meer dan 14.100 beoordelingen. Het is moeilijk voor duizenden mensen om een valse bewering te doen over een bepaald onderwerp.

Als u denkt dat de beoordeling overdreven is, probeer dan vandaag nog het Paybis-platform en zorg ervoor dat u een beoordeling van uw ervaring laat vallen. Er is een hoge garantie dat je bijdraagt aan de positieve reviewers op Trustpilot.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten