Persbericht

Newsbit 09-05-2022 17:00 leestijd 3 - 4 min

Crypto-markt organiseert een “bloedbad” – Grijp de beste tijd om de ROI van 1.000% of meer te behalen

De markt voor cryptocurrency heeft de laatste tijd gevochten tegen een gevaarlijke tyfoon sinds de paniekuitverkoop veroorzaakt door Amerikaanse aandelen en de beleidsomslag van de FED. De waarde van Bitcoin (BTC) daalde van 5 mei 2022 tot 9 mei 2022 van ongeveer $39.500 naar $33.100 en daalde hiermee met 16% in 5 dagen. Deze duikvlucht heeft ook meer mensen ongerust gemaakt. De Fed verhoogt de rente, de daling van de Amerikaanse aandelenmarkt en andere gebeurtenissen tonen allemaal aan dat Bitcoin het moeilijk kan hebben. Diverse factoren suggereren echter dat dit nu wellicht de beste tijd is om de dip te kopen.

De Bitcoin Halving – De radicale factor in de komende prijsstijging

De volgende Bitcoin-halving zal in feite in de volgende opnieuw een grote invloed hebben op de prijs van BTC. Bij elk halvings-evenement daalt de dagelijkse uitgifte en hiermee het aanbod. De moeilijkheid van het minen van blokken voor miners zal op zijn beurt verder toenemen, waardoor naar verwachting ook de prijs van Bitcoin zal stijgen. En de prijsopleving van deze fundamentele factor is niet te stoppen en ongeëvenaard.

De Greed Index geeft aan dat de markt “heet” zou moeten zijn

Bij het analyseren van het huidige sentiment van de Bitcoin-markt wordt 0 tot 100 vaak gebruikt om angst en hebzucht aan te duiden. Nul (0) betekent ‘extreme angst’, terwijl 100 juist ‘extreme hebzucht’ betekent. Wanneer beleggers ‘te hebzuchtig’ worden, betekent dit dat de markt zich zal aanpassen, en wanneer de index wijst op ‘extreme angst’, illustreert dit dat beleggers te bezorgd zijn, maar het geeft ook aan dat het een goede kans is om bitcoin te kopen. Slimme beleggers kunnen marktsignalen nauwkeurig identificeren en elke investeringsmogelijkheid aangrijpen. Deze grote daling kan ook vergelijkbare kansen met zich meebrengen.

De beste tijd om Bitcoin te laten zakken

In november van afgelopen jaar lag de prijs van Bitcoin op circa $68.000, terwijl de huidige prijs van Bitcoin nu gedaald tot is onder de $33.000. Als je nu koopt, bedragen de kosten minder dan 50% per Bitcoin lager dan voorheen. Het is hiermee nu eigenlijk de beste tijd om de cryptomarkt te betreden.

Professionele handelaren hebben in de dalende markt hun handelsstrategieën geoefend in gesimuleerde handel, de juiste handelshulpmiddelen gekozen en zichzelf geholpen de winst te maximaliseren. De hefboomwerking tot 100x van Bexplus zal zeker een noodzakelijke hulp zijn. Deze 100x hefboomwerking stelt handelaren in staat om $1 te verhandelen als $10, terwijl handelaren tegelijkertijd ook alle winst kunnen krijgen die door de $100 wordt gebracht. Dit zal hieronder verder worden toegelicht.

Ervan uitgaande dat we 1 BTC gebruiken om een lang contract te openen wanneer Bitcoin wordt verhandeld voor $33.000. Toen de prijs van Bitcoin steeg naar $37.000. De winst is ($37.000 – $33.000) * 100 BTC / $37.000 * 100% ≈ 10,8 BTC, waardoor de ROI 1.080% is.

Kom meer over Bexplus te weten

Bexplus is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x hefboomwerking en copy trading in futures op verschillende handelsparen aanbiedt: BTC, ETH, ADA, Doge, XRP, enz. Ook bieden ze een demo-account aan om alle functies uit te proberen. Bexplus vereist geen Know Your Customer (KYC) en is populair bij meer dan een miljoen handelaren uit meer dan 200 landen en regio’s. Bovendien is het veilig om geaccrediteerd te worden door het Amerikaanse MSB (Money Services Business). Hieronder nog een aantal voordelen van Bexplus:

Het maakt niet uit of je een beginner of een ervaren veteraan bent, Bexplus biedt voor beide partijen een erg vriendelijk platform aan waardppr je zeker zult genieten van het investeren in cryptocurrencies bij Bexplus. Klik hier om u te registreren en uw 100% bonus te ontvangen!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten