Solana
Persbericht

Crypto nieuws analisten waarschuwen: na BTC en ETH, ook correctie SOL – Gaat populaire crypto crashen of kan Solana 100 euro worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na een langere periode met vrijwel exclusief positief crypto nieuws te hebben gedeeld, lijkt het erop dat het positieve momentum binnen de crypto markt weer wat afgekoeld is. 

Verschillende analisten waarschuwen dat Solana mogelijk bezig is met een bearish trend reversal en kan daarom weer flink wat dalen. 

Kan Solana 100 euro worden of gaat de token juist crashen? In dit artikel zullen we hier uitgebreid antwoord op geven, terwijl we ook andere interessante crypto projecten zullen bespreken die mogelijk een betere investering vormen gedurende een crypto crash. 

Solana Koers 

Voor het eerst sinds mei 2022 zag de Solana nieuwe hoogtes toen de koers steeg tot maar liefst $68. Dit was het absolute hoogtepunt van de rally die het project de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. 

Als gevolg van een kleine crypto crash zag SOL een daling van iets minder dan 7% de afgelopen 24 uur, waardoor de token momenteel wordt verhandeld voor $59,28 per stuk. 

Ondanks dat dit een lichte tegenslag is voor de token, kan deze nog wel een stijging van meer dan 15% noteren voor de afgelopen 7 dagen. De afgelopen 30 dagen is de SOL koers met maar liefst 147% gestegen.

Hierdoor vragen veel investeerders zich logischerwijs af wat er nu verwacht kan worden op de koers van de populaire crypto: kan Solana 100 euro worden of zakt de token nog verder?

Gelukkig zijn er verschillende analisten die hier hun mening over hebben gedeeld en deze zullen we hieronder dan ook bespreken. 

Solana Koers Verwachting 

Gezien de recente ontwikkelingen na de kleine crypto crash zijn de Solana koers verwachtingen wat ingeperkt vergeleken met een paar dagen geleden.

Zo voorspelde een crypto nieuws analist met de X gebruikersnaam @Bluntz_Capital dat Solana tot onder de $49 gaat dalen. Deze correctie is afgeleid van het laagste punt van de Elliot Wave Patroon en zal dus lager dalen tot het 38,2% Fibonacci niveau. 

Wanneer er naar de activiteit van Solana whales wordt gekeken, dan ziet het er ook niet goed uit voor de populaire crypto op de korte termijn.

Uit informatie van Loononchain, een account die kijkt naar activiteit op de blockchain, was te zien dat verschillende crypto wallets voor grote hoeveelheden aan SOL hebben verplaatst naar crypto exchanges. 

Zoals in de tweet hierboven te zien is, heeft een whale voor $31,7 miljoen aan SOL verplaatst naar Binance en Kraken. 

Hiernaast was er een andere whale die maar liefst 312.686 SOL (met een waarde van $18,56) miljoen heeft verstuurd naar Binance en Kraken. 

Hierdoor lijkt het er in ieder geval op de korte termijn niet op dat SOL richting de €100 zal gaan. De token zal niet volledig gaan crashen, maar in ieder geval op de korte termijn zakken tot rond de $49 volgens analisten.

Interessante Alternatieven om nu in te Investeren

Gezien de verwachting van crypto nieuws analisten kunnen we ons voorstellen dat investeerders op zoek zijn naar alternatieven voor SOL om nu in te investeren. 

Momenteel zijn er nieuwe cryptomunten beschikbaar die een minder risico lopen om slachtoffer te worden van een crypto crash. Deze tokens verkeren nog in de vroege fase van de ontwikkeling en zijn daarom minder beïnvloedbaar door de volatiliteit van de algemene crypto markt. 

In het gedeelte hieronder zullen we deze projecten bespreken en uitleggen wat deze nu zo interessant maakt. 

ETHETF Token (ETHETF) 

ETHETF Token is een gloednieuw project dat we aanraden als investering. De token is zeer actueel, aangezien deze gecreëerd is als reactie op het crypto nieuws over de Ethereum ETF aanvraag van BlackRock. 

Door middel van de token wordt het voor investeerders mogelijk om in te spelen op deze gebeurtenis. Het interessante is dat er tijdens het proces van de goedkeuring van de Ethereum ETF al geld verdiend kan worden met de token. 

Momenteel is er al een 2% token burn van kracht, maar deze zal worden opgeheven op het moment dat de ETF van Ethereum gelanceerd wordt! 

De ETHETF token heeft geen presale en kan nu al worden aangeschaft met je eigen favoriete crypto exchange. De prijs van de token is hierdoor actueel en afhankelijk van de ontwikkelingen van de ETF. De verwachting is dat de ETH ETF Token explosief gaat groeien wanneer de ETF gelanceerd wordt. We raden dus aan snel te handelen.

Investeer nu in de ETHETF Token

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

De Bitcoin ETF Token is erg vergelijkbaar met de ETHETF Token zoals de naam misschien al doet vermoeden. 

Het project is namelijk bedoeld voor investeerders die gebruik willen maken van de goedkeuring van de eerste Bitcoin ETF. Met Bitcoin ETF Token zal dit erg eenvoudig worden, aangezien deze direct gekoppeld is aan verschillende real-world ontwikkelingen van de Bitcoin ETF. 

Zo krijg je als investeerders beloningen wanneer de eerste Bitcoin ETF goedgekeurd wordt, de eerste ETF gelanceerd wordt en op het moment dat de totale crypto ETF markt een waarde heeft van $100 miljard of meer! 

$BTCETF heeft wel een eigen presale crypto, waardoor de token gemakkelijk aan te schaffen is via de presale website. Momenteel kost $BTCETF nog slechts $0,0054 per stuk, maar deze prijs zal binnen enkele dagen weer stijgen. Tot op heden is er al meer dan $950.000 opgehaald, wat dan ook een goede indicatie is van de populariteit van het project. 

Investeer nu in de Bitcoin ETF Token


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.