uwerx persbericht 7juni
Persbericht

Crypto-prijsvoorspelling: de grafiek (GRT) is meer dan 90% gedaald ten opzichte van zijn ATH, terwijl Uwerx (WERX) inhaalt

De opkomst en ondergang van crypto’s kan even boeiend als onvoorspelbaar zijn. Een voorbeeld van zo’n casestudy zijn de contrasterende fortuinen van The Graph (GRT) en Uwerx.

Terwijl The Graph (GRT) een sterke daling heeft doorgemaakt, met een daling van meer dan 90% ten opzichte van zijn hoogste punt ooit (ATH), is Uwerx erin geslaagd de trend te doorbreken en zijn tegenhanger in te halen wat betreft marktprestaties.

Dit artikel onderzoekt de factoren achter deze uiteenlopende trajecten en probeert hun toekomstige vooruitzichten te voorspellen.

The Graph (GRT) prijsvoorspelling

The Graph (GRT), opgericht in 2018, is een blockchain-protocol dat gegevensanalyse vereenvoudigt. Het stelt gebruikers in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot complexe informatie over gedecentraliseerde applicaties (DApps) zoals Aave of Uniswap en deze te verkennen. Gebruikers kunnen moeiteloos toegang krijgen tot complexe gegevens en deze verkennen via het platform van The Graph (GRT).

The Graph (GRT) gebruikt zijn gegevenssorteringsprotocol, Subgraph, om gegevens die op zijn netwerk zijn opgeslagen efficiënt te organiseren. Dit proces zorgt ervoor dat de gegevens snel, veilig en betrouwbaar worden gecategoriseerd, getransformeerd en gedeeld tussen gedecentraliseerde applicaties.

De Graph (GRT) kende vorige week een prijsdaling en bereikte $0,115493, met een marktkapitalisatie van $1,1 miljard. Desalniettemin blijven analisten erop vertrouwen dat The Graph (GRT) een prijs van $0,229977 zal bereiken.

Gezien de kenmerken en de voorverkoopprijs, komt Uwerx naar voren als een lucratievere investeringsmogelijkheid dan de Graph (BRT), waardoor zijn positie als een topkeuze voor investeerders wordt verstevigd.

Uwerx (WERX) Platformmijlpaal: meer dan 5.000 aanmeldingen en groei

Uwerx is ‘s werelds eerste freelance platform aangedreven door blockchain-technologie, gebruikmakend van het Polygon Network. Het is bedoeld om investeerders meer kansen te geven om te profiteren van de bloeiende gig-economie ter waarde van miljarden dollars. Met name stelt het Uwerx-platform transactiekosten in van 1%, waardoor gebruikers een gunstiger tarief krijgen in vergelijking met de 10%-kosten op Upwork en de 20%-kosten op Fiverr.

Het afzien van contracten zal plaatsvinden wanneer Uwerx volledig voorbereid is om op gecentraliseerde beurzen te lanceren en de belastingen tot nul worden teruggebracht. In de lopende fase 5 van de voorverkoop zijn Uwerx-tokens beschikbaar voor aankoop voor $0,041 per token, vergezeld van een bonus van 15%.

Gebruikers hebben nu toegang tot de nieuw onthulde Uwerx Vault, die een veilige opslagoplossing biedt voor WERX-tokens. Net als bij het populaire uitzetconcept kunnen gebruikers verschillende duur kiezen voor hun tokenopslag en beloningen ontvangen op basis van platformvariabelen. Uwerx heeft uitgebreide audits ondergaan door SolidProof en InterFi Network, wat de betrouwbaarheid heeft versterkt.

Bovendien is Uwerx met succes genoteerd op CoinSniper en zal het naar verwachting op 1 augustus lid worden van Uniswap. Het Uwerx-platform blijft aanzienlijk groeien met meer dan 5.000 aanmeldingen.

De einddatum van de hard-cap voorverkoop blijft ongewijzigd op 31 juli 2023, en het Uwerx-team heeft de nodige aanpassingen aangebracht aan de tokentoewijzingen als reactie op de snelle voortgang van de voorverkoop en de eisen van de gemeenschap.

Markeer uw agenda’s: definitieve lancering van het Uwerx (WERX)-platform gepland voor 4 augustus

We hebben fantastisch nieuws om met jullie te delen! Het Alpha Platform is nu toegankelijk als pdf, zodat u de functies ervan in uw eigen tempo kunt verkennen.

Gebruikers kunnen een spannende week tegemoet gaan terwijl we geleidelijk nieuwe functies van het Alpha-platform onthullen, zoals de aanmeldingspagina, de aanmeldingspagina, het gebruikersdashboard, instellingen, vacatures plaatsen en vacatures zoeken. Bovendien zijn we verheugd om over te gaan van de alfaversie naar de bètaversie, zodat alle gebruikers het platform zelf actief kunnen testen. Het Uwerx-team werkt ijverig aan zijn Alpha-platform en is begonnen met de lancering van de en de definitieve lancering van Uwerx staat gepland voor 4 augustus.

We stellen uw feedback zeer op prijs en zijn verheugd om uw gedachten, suggesties en ideeën over het ontwerp te horen. We moedigen u aan om uw input te delen via onze speciale feedback-e-mail op feedback@uwerx.network.

Een overweldigende 98,2% van de crypto-fans in een Twitter-enquête gaven de voorkeur aan Uwerx die een Test Airdrop uitvoert, die gepland staat op 31 juli, samenvallend met de afsluiting van de voorverkoop. Als reactie op de voorkeuren van de gemeenschap stemde 82,8% voor een op handen zijnde tokenvergrendeling, waardoor liquiditeit gedurende 25 jaar wordt veiliggesteld voordat de voorverkoop eindigt.

De waarde van het WERX-token is geprijsd op $0,041 en de voorverkoopbonus is verlaagd tot 15%. Ten slotte, volgens prognoses van crypto-experts, zal het WERX-token een prijs van $0,88 hebben in de periode Q3-Q4 2023, en deze waarde zal naar verwachting aanzienlijk stijgen en $2,37 bereiken in Q1-Q2 2024.

Grijp de kans om deel uit te maken van de Uwerx-voorverkoop en ontvang 20% korting op elke transactie:

Presale:  invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/