uwerx pb 17 jun
Persbericht

Crypto-prijsvoorspelling: Pepe (PEPE) en Floki Inu (FLOKI) crashen! Uwerx (WERX) blijft records breken

We ervaren een opleving van de cryptomarkt dankzij de notering van veel nieuwe munten op diverse crypto-platformen. We balanceren op de rand van marktverzadiging, en het kiezen van het beste project om in te investeren voor maximale ROI is nog nooit zo uitdagend geweest.

Dit artikel verkent de dynamiek van de populaire meme-munten Pepe (PEPE) en Floki Inu (FLOKI), samen met andere altcoins met vooruitzichten, zoals Uwerx. We trekken vergelijkingen, vooral omdat Uwerx dichtbij zijn officiële platformlancering is.

Pepe’s (PEPE) Snelle Opkomst als Nieuwe Meme-Koning

Pepe (PEPE) sprak de crypto-gemeenschap aan met zijn belastingvrije beleid en een mechanisme dat de schaarste van de munt handhaaft. Echter, het heeft grote problemen ondervonden met Coinbase die de notering op zijn platform weigert.

Terwijl het nog worstelt met de weigering van de notering, zijn beleggers twijfelachtig over de toekomst, en Uwerx presenteert een lucratief alternatief met zijn lopende voorverkoop. Pepe (PEPE) heeft de afgelopen zeven dagen een daling van 5,18% in waarde ervaren en beleggers hopen dat het snel herstelt.

Floki Inu (FLOKI) Prijsvoorspelling

Floki Inu (FLOKI) kan worden geclassificeerd als een parodie op een parodie-token. Het project begon als een meme-munt zoals Dogecoin maar werd een beweging. De drie pijlers ervan, meme-status, bruikbaarheid en liefdadigheid, hebben het de bijnaam “de crypto van het volk” opgeleverd.

Echter, ondanks het feit dat het zulke sterke fundamenten heeft, bevindt Floki Inu (FLOKI) zich in een neerwaartse trend. Het is de afgelopen zeven dagen met 6,2% gedaald en heeft bijna 83% van zijn waarde verloren in de afgelopen maand. Dit heeft scepticisme opgewekt bij beleggers die de munt willen dumpen voor winstgevendere tokens.

Uwerx (WERX): Het Nieuwe Tijdperk Van Freelancen Begint

Uwerx wordt een prominente kracht in gedecentraliseerde financiën als een token en freelancing-platform. Er zijn veel belangrijke ontwikkelingen gedaan, met nog veel meer in het verschiet.

Baanbrekende functies, waaronder een transactievergoeding van 1% in vergelijking met andere freelancing-platformen, topklasse beveiliging op het platform, Uwerx kluis, waar gebruikers hun tokens voor een bepaalde periode kunnen opslaan en beloond krijgen, etc., dragen bij aan de relatief hoge aantrekkingskracht die het token geniet. Het Uwerx-team heeft ook tokenallocaties aangepast vanwege de snelheid van de voorverkoop en gebruikersverzoeken.

Uwerx heeft audits ondergaan van SolidProof en InterFi Network en is geslaagd met uitstekende scores. Het is ook genoteerd op CoinSniper en zal op Uniswap worden genoteerd tegen 1 augustus.

Met 98,2% van de gebruikers die een test Airdrop ondersteunen, heeft het team gepland de Airdrop te laten plaatsvinden aan het einde van de voorverkoopfase 5, 31 juli 2023. Ook, naar aanleiding van verzoeken van gebruikers, is het team van plan om liquiditeitstokens voor 25 jaar te vergrendelen voor het einde van de voorverkoop.

Uwerx Presale en het freelanceplatform

De voorverkoop van Uwerx is goed ontvangen door investeerders, met fase 1 voltooid in 17 dagen en fase 2 voltooid in 8 dagen, een nieuw record voor elk nieuw token. Uwerx bevindt zich momenteel in fase 5 voor $0,041 per token en een bonus van 15% bij elke aankoop. Deze bonus vervalt wanneer de voorverkoop eindigt op 31 juli.

Het team zal binnenkort beginnen met de overgang van het alfaplatform naar het bètaplatform, zodat iedereen het zelf kan testen. De PDF-versie van het Alpha-platform is uitgebracht op 19 mei en de webversie met de bestemmingspagina, het dashboard en andere functies zou in de komende weken moeten worden vrijgegeven. In afwachting van deze release zal het Uwerx-team alle aanbevelingen of suggesties op prijs stellen via hun officiële feedback-e-mail, feedback@uwerx.network.

Het Uwerx-team ligt op schema om op 4 augustus officieel het Uwerx-freelancingsplatform te lanceren. Dit heeft geleid tot positieve feedback van gebruikers over de pdf-release van het alpha-platform, met meer dan 6.800 aanmeldingen sinds de release. Dit heeft ook gezorgd voor groei op onze social media platformen; we registreerden meer dan 1.770 volgers op Twitter en meer dan 1.600 abonnees op Telegram.

Waag de spronng: Voorverkoop fase 5 eindigt binnenkort

In de cryptomarkt gaan munten met echte waarde alleen maar omhoog, en hoewel munten met komische opluchting misschien een vliegende start hebben, bleven ze op de lange termijn achter. Dit is het geval tussen Uwerx, Pepe (PEPE) en Floki Inu (FLOKI). Uwerx heeft real-world waarde, waardoor het een enorm voordeel heeft ten opzichte van andere meme-munten zoals Pepe (PEPE) en Floki Inu (FLOKI).

Mis de lopende Uwerx-voorverkoop niet, waar Uwerx-tokens voor $0,041 per token gaan met een zeer genereuze bonus van 15% bij elke aankoop.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/