Persbericht

Crypto-prijsvoorspelling – wat is waarschijnlijker tot 50x: Uwerx (WERX) of Cosmos Hub (ATOM)?

De cryptocurrency-markt is de afgelopen jaren getuige geweest van een sterke toename van de acceptatie van blockchain-technologie, waarbij nieuwe projecten zijn ontstaan om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. Een van de meest veelbelovende projecten op de markt zijn Cosmos Hub (ATOM) en Uwerx, twee blockchain-projecten die veel aandacht hebben gekregen vanwege hun potentiële impact.

Cosmos Hub (ATOM) is een gedecentraliseerd netwerk dat is gebouwd om het probleem van blockchain-interoperabiliteit op te lossen. Aan de andere kant is Uwerx een binnenkort te lanceren blockchain-platform dat is ontworpen om de efficiëntie en het gemak van de freelance-industrie te verbeteren. In dit artikel zullen we de use cases, het winstpotentieel en de schaalbaarheid van beide projecten onderzoeken.

Cosmos Hub (ATOM): veilig, schaalbaar en aanpasbaar

Cosmos Hub (ATOM) is een gedecentraliseerd netwerk dat uitdagingen op het gebied van blockchain-interoperabiliteit aanpakt. Om dit te bereiken, maakt Cosmos Hub (ATOM) gebruik van het Tendermint Core-consensusalgoritme en het modulaire Cosmos SDK-framework om snelle transactieverwerking en op maat gemaakte blockchain-applicaties mogelijk te maken. Het Inter-Blockchain Communication (IBC)-protocol van Cosmos Hub (ATOM) vergemakkelijkt de uitwisseling van activa en communicatie tussen verschillende blockchains, waardoor een flexibel en schaalbaar ecosysteem voor ontwikkelaars ontstaat.

In een recente Medium-post kondigde de Cosmos Hub (ATOM) Interchain Foundation haar toezegging aan om in 2023 ongeveer $40 miljoen te investeren om dit initiatief te ondersteunen. Op dit moment wordt Cosmos Hub (ATOM) verhandeld tegen $11,22, wat een stijging van 7,13% in de afgelopen 24 uur aangeeft.

Met een circulerende voorraad van 292,59 miljoen munten, staat Cosmos Hub (ATOM) op plaats 22 qua marktkapitalisatie. Analisten voorspellen dat de prijs van Cosmos Hub (ATOM) in 2025 minimaal $30,77 zal bedragen dankzij de samenwerkende gemeenschap achter het project. Ondanks dit potentieel richten veel investeerders en handelaren zich op het aanstaande blockchain-project, Uwerx.

Krijg direct en veilig betaald met Uwerx (WERX)

Veel mensen zijn de afgelopen drie jaar als freelancer gaan werken als gevolg van maatschappelijke en technologische veranderingen zoals de epidemie en thuiswerken. Dit betekent dat we een beter platform nodig hebben om freelancers en klanten te helpen efficiënter, opener en veiliger samen te werken.

Uwerx, een op blockchain gebaseerd platform, biedt een oplossing door een gedecentraliseerd platform te bieden voor de uitwisseling van diensten, zodat freelancers eerlijk worden vergoed voor hun werk. In vergelijking met traditionele platforms die 20% kosten in rekening brengen, biedt Uwerx geavanceerde diensten voor een fractie van de kosten van slechts 1%.

Investeerders hebben een unieke kans om WERX-tokens te kopen tijdens de komende voorverkoop tegen een lage prijs van $0,012 per token en alle aankopen hebben recht op een aankoopbonus van 20%. Daarnaast is Uwerx voornemens om een liquiditeitssluis op te zetten die 25 jaar blijft staan, om de stabiliteit van het platform te waarborgen. Het Uwerx-team is van plan elke vorm van zwendel of tapijt trekken te beteugelen door afstand te doen van het eigendom van het projectcontract, waardoor de veiligheid van investeringen wordt gewaarborgd. Uwerx heeft ook audits ondergaan door SolidProof en InterFi Network om de authenticiteit ervan te waarborgen.

Als het eerste op blockchain gebaseerde freelance platform, lijkt Uwerx een enorm winstpotentieel te hebben, waarbij analisten voorspellen dat het token in het vierde kwartaal van 2023 $1,0 zal bereiken. Doe vandaag nog mee aan de voorverkoop om van deze opwindende kans te profiteren en mis de geweldige aanbiedingen van Uwerx!

Klik op de links om deel te nemen aan de voorverkoop:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network 

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network