metacade
Persbericht

De 15 beste aankomende initial coin offerings van 2023 – wat is de beste ICO van dit moment voor het investeren in crypto?

Beleggers die investeren in crypto en in 2023 hun rendement willen maximaliseren, kijken naar een van de meest opwindende en potentieel lucratieve Initial Coin Offerings (ICO’s) van dit jaar.

Met ICO’s kunnen beleggers die investeren in crypto veel waarde vinden door nieuwe projecten van voldoende startkapitaal te voorzien om ze van de grond te krijgen.

Dit zijn de 15 beste ICO’s van 2023:

De beste crypto ICOs van 2023

  • Chancer (CHANCER)
  • Shiba Memu (SHMU)
  • AltSignals (ASI
  • Metacade (MCADE)
  • Metablaze (MBLZ)
  • Artyfact (ARTY)
  • ALINK AI (ALINK)
  • OptionBlitz (BLX)
  • Vivi (VIVI)
  • ASTL (ASTL)
  • Moovy (MOIL)
  • ProjectNexus (XOXO)
  • WeSendIt (WSI)
  • Heroes of Mavia (MAVIA)
  • Kryptview (KVT)

1. Chancer — Een token met als doel een revolutie teweeg te brengen binnen de gokindustrie

Wat is Chancer?

Chancer, een gloednieuwe cryptovaluta, maakt nu al furore en maakt investeerders en liefhebbers van gokken enthousiast. Chancer, het geesteskind van de ondernemende broers Adam en Paul Kelbie, wil de gokindustrie wakker schudden door een platform te bieden dat volledig anders is dan traditionele bookmakers en gokhuizen. Deze gedecentraliseerde, op blockchain gebaseerde app voor voorspellende markten elimineert de behoefte aan een derde partij en creëert een volledig peer-to-peer (P2P) systeem voor gokken dat gebruikers de macht in handen geeft.

Chancer is uniek in de wereld van gokken. In plaats van weddenschappen te beperken tot sportweddenschappen, kunnen gebruikers wedden op elk soort evenement, van een kleine weddenschap tussen vrienden tot een wereldwijde, virale weddenschap op enkele van de grootste evenementen zoals de Champions League-finale, de Oscars of zelfs de presidentiële verkiezingen van de Verenigde Staten. De mogelijkheden en weddenschappen zijn eindeloos! Chancer wordt aangedreven door WebRTC van Google en stelt gebruikers in staat om evenementen live te streamen en te communiceren met andere gokkers van over de hele wereld.

De levensader van het platform is het native token, CHANCER. Alle inzetten worden gedaan en uitbetaald in het CHANCER-token. Voor regelmatige gebruikers zijn er kortingen beschikbaar. Bovendien organiseert Chancer een enorme weggeefactie waarbij 10 gelukkige houders een prijs van maar liefst $100.000 in CHANCER kunnen winnen!

De gokindustrie werd vorig jaar gewaardeerd op meer dan $63 miljard en zal naar verwachting groeien tot meer dan $150 miljard in 2030. Daarom lijkt Chancer goed geplaatst om een ​​flink deel van de taart te nemen. Voor het eerst is er een faciliteit voor gokken aan de kant van de gebruiker, en dit is absoluut ongeëvenaard. Verstandige investeerders zouden CHANCER zo snel mogelijk moeten kopen terwijl het nog in de presale is, vooral gezien de kans om de weggeefactie te winnen. Experts geloven dat er geen grenzen zijn aan het potentieel zodra CHANCER naar de beurs gaat, dus het is het beste om vroeg te investeren.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

2. Shiba Memu – Een schattige meme-munt aangedreven door AI

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een gloednieuwe meme-munt die de markt op stormachtige wijze verovert. In tegenstelling tot de meeste andere meme-munten, beschikt Shiba Memu over ingebouwde utility, omdat het de kracht van cryptocurrency combineert met AI. Shiba Memu is gebaseerd op de schattige Japanse Shiba Inu-hond, maar onderscheidt zich van Dogecoin en Floki Inu, die beide afhankelijk zijn van de aanvankelijke hype die is gegenereerd door beroemdheden zoals Elon Musk. In plaats daarvan laat Shiba Memu de staarten van investeerders kwispelen wanneer ze beseffen hoe krachtig deze pup kan zijn.

Niet tevreden met een rol als slechts een schattige mascotte, gebruikt Shiba Memu natuurlijke taalverwerking, machine learning en andere nieuwe technologieën om het internet 24/7 af te speuren naar vermeldingen van zichzelf, of het nu op sociale media of forums is. Vervolgens analyseert de tool het sentiment van elke vermelding, video of afbeelding, brengt het zichzelf op de markt en communiceert dienovereenkomstig om ervoor te zorgen dat eventuele negatieve gevoelens verminderd worden. Het leert en verbetert zichzelf voortdurend, zodat het zijn eigen marketingnkrachtpatser wordt. Wat een brave jongen!

Dat is nogniet alles. Shiba Memu heeft een unieke presale, waardoor dit een zeldzaam soort munt is. Elke dag stijgt de prijs van SHMU met $0.000225, waardoor investeerders onmiddellijk ROI krijgen zodra ze tokens kopen. De presale is gestart met een waardering van $0,011125 per token op de eerste dag. Slimme beleggers die deze fantastische kans op de eerste dag hebben opgemerkt, kunnen een waanzinnige totale stijging van 119,33% verwachten aan het einde van de presale op dag 60, wanneer de prijs een duizelingwekkende $0,0244 zal bereiken! Het is duidelijk dat iedereen die geld wil verdienen met crypto zo snel mogelijk SHMU in handen moet krijgen om maximale winst te behalen.

In een markt voor meme-coins die in iets meer dan twee jaar in waarde is gestegen van nul naar een waardering van meer dan $20 miljard, is het duidelijk waarom Shiba Memu zoveel potentiële waarde zou kunnen hebben en uiteindelijk een tophond zou kunnen worden. Zijn waarde zal sneller stijgen dan een windhond tijdens een race en hij zou de grootste hond van het peloton kunnen worden, zoals een Deense dog, waarbij andere meme-munten van pups in het niet vallen en zo klein lijken als Chihuahuas. Met zijn samensmelting van AI en zijn schattige, memeable mascotte, zijn er geen grenzen voor Shiba Memu. Word ook een tophond door te investeren in SHMU!

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

3. AltSignals (ASI) – Een interessant token voor AI-signalen

Wat is AltSignals?

AltSignals is een van de meest toonaangevende aanbieders van trading signals op de crypto markt, met meer dan 1500 trading calls sinds de lancering van het platform in 2017. In de loop der jaren heeft AltSignals zichzelf gevestigd als een zeer betrouwbare bron van hoogwaardige trading informatie, waardoor leden van de community worden geholpen om hun winstgevendheid maximaliseren. Hiervoor heeft het een score 4,9/5-score gekregen op TrustPilot. Het team van deskundige handelaren en de geavanceerde, op maat gemaakte AltAlgo™-handelsindicatortool hebben dit mogelijk gemaakt.

Om de trading signals een boost te geven, introduceert AltSignals de ActualizeAI-toolkit, die gebruikmaakt van de beste AI-mechanica om de trading signals naar een nieuw niveau te tillen. Naast deze mogelijkheid lanceert AltSignals een nieuw native digitaal token, ASI.

ActualizeAI zal de signalen door middel van voorspellende modellering leiden door middel van machine learning-algoritmen en natuurlijke taalverwerking (NLP). Met behulp van historische trends worden de gegevens verfijnd en kunnen leden nog meer geld verdienen.

ActualizeAI zal na de ontwikkeling beschikbaar zijn voor ASI-coinhouders, terwijl degenen die 50.000 tokens kopen levenslange toegang krijgen. Dit geeft ASI-coinhouders, naast de verwachte waardestijging in ASI in de komende maanden en jaren, exclusieve toegang tot enkele van de beste trading signals die beschikbaar zijn.

Bovendien krijgen houders van ASI-coins toegang tot de AI Members Club, die verdere mogelijkheden biedt om passief inkomen te verdienen via het innovate-to-earn programma. Dit programma beloont gebruikers voor het geven van feedback over functies in de bètafase van de productie, waardoor toegang wordt verkregen tot het meest lucratieve publiek en besloten presale evenementen.

ASI’s ICO werd begin maart 2023 gelanceerd voor de prijs van $0,012. Dit zal gedurende de vijf stadia van de presale stijgen tot een uiteindelijke waarde van $0,02274, waardoor de eerste investeerders een uitstekende opbrengst van 228% krijgen gedurende de looptijd van de ICO.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

4. Metacade (MCADE) – Veelbelovende GameFi ICO

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuwe onderneming in de GameFi-ruimte dat als doel heeft de grootste play-to-earn (P2E) virtuele arcade op de blockchain te bouwen. Het is een community hub waar gamefans, game-ontwikkelaars en crypto enthousiastelingen kunnen rondhangen en leren over GameFi.

Naast het ervaren van de beste en meest geavanceerde nieuwe P2E-games, kunnen gebruikers beloningen krijgen voor sociale interactie met de community, het delen van game beoordelingen en alfa, en bijdragen aan live chats en subforums in Reddit-stijl.

De community vormt de kern van het hele platform van Metacade, en er wordt niets gedaan zonder rekening te houden met de behoeften van degenen die er het meest toe doen, de leden. Daartoe introduceert Metacade verschillende verdienmogelijkheden voor leden, bovenop de traditionele P2E-mechanica die geassocieerd wordt met GameFi-titels. Deze omvatten het create-to-earn programma, dat sociale interacties stimuleert, het token-staking programma binnen compete-to-earn en, vanaf Q1 2024, work-to-earn.

Aansluitend bij de laatste van deze initiatieven is Metacade’s meest opvallende kenmerk de Metagrants. Via het Metagrants programma kunnen ontwikkelaars crypto financiering ontvangen om de beste, meest opwindende nieuwe titels exclusief voor Metacade te maken. Ontwikkelaars kunnen aanvragen indienen voor nieuwe games die ze willen produceren, die worden samengevoegd voordat ze naar de MCADE-community gaan om te stemmen. De meest populaire ideeën gaan in productie met de steun van crypto financiering in de vorm van een Metagrant.

Het doel van work-to-earn is om ontwikkelaars ervaring te laten opdoen die aan hun cv’s kan worden toegevoegd en hen te helpen solliciteren naar de vele vacatures die beschikbaar zijn op het jobboard van Metacade. Bovendien voedt Metagrants de op de community gerichte geest van Metacade door de leden controle te geven over welke titels in productie gaan, terwijl het platform van Metacade naar de voorhoede van de GameFi-revolutie wordt gekatapulteerd.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE vind je hier <<<

5. Metablaze (MBLZ) – DeFi / GameFi open-wereld game met grootse ontwerpen

Wat is Metablaze?

Metablaze is een ander nieuw GameFi-token dat in mei 2022 met de ICO lanceerde om geld in te zamelen om een van de meest grandioze en ambitieuze game-ervaringen in de open wereld op te bouwen. De game bevat door NFT geminte goblins en bestaat uit twee fasen.

De MetaMinez-minigame is een strategiespel met tijdslimiet waarin spelers tokens staken om mining installaties in de native Galaxia Blue-metaverse te helpen verbeteren. De tweede fase omvat een diepgaande en rijke storytelling-engine die gamers en personages in de virtuele wereld van Galaxia Blue voorziet van een ongeëvenaard achtergrondverhaal en eindeloze mogelijkheden voor gamers om het spel vooruit te helpen. Het uiteindelijke doel is dat Metablaze een van de grootste RPG-games op het gebied van op blockchain gebaseerde gaming wordt.

In tegenstelling tot de meeste GameFi-titels, die gamers belonen met een native token of stable coin, gebruikt Metablaze andere digitale coins, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Solana (SOL), voor het uitbetalen van beloningen.

Om potentiële investeerders te verzekeren van de kwaliteit van de plannen en het platform, heeft het team zich bij CertiK aangemeld voor een volledige verificatie, die met succes is afgerond. Dit vertrouwen en de opwindende plannen van Metablaze om de MMORPG-blockchain-gamingsector wakker te schudden, maken van MBLZ een opwindend ICO-bedrijf voor beleggers die investeren in crypto.

6. Artyfact (ARTY) – Gaming metaverse met play-and-earn (PAE) economie

Wat is Artyfact?

Artyfact is de eerste Web3 metaverse game-ervaring die gameplay van AAA-kwaliteit combineert met de rijke verdienmogelijkheden van GameFi-mechanica met behulp van een baanbrekend play-and-earn (PAE)-model. Artyfact-gebruikers, ook wel burgers genoemd, kunnen games van AAA-kwaliteit spelen terwijl ze het oorspronkelijke digitale ARTY-token verdienen, dat verschillende use cases heeft.

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld hun ARTY-beloningen gebruiken om NFT’s, zoals avatars, wapens, virtuele landgoederen en andere digitale activa, te kopen en te verhandelen op de online marktplaats. Gebruikers kunnen tevens genieten van een scala aan online ervaringen, waaronder het bijwonen van virtuele concerten, digitale kunsttentoonstellingen en virtuele modeshows.

Artyfact zal verschillende spelmodi hebben, waaronder PAE deathmatches, battle royale-modi, het verdienen van ARTY-tokens en beoordelingspunten waarmee nieuwe game functies worden geopend. Bovendien kunnen burgers kansen organiseren om geld te verdienen met hun onroerend goed percelen door virtuele ervaringen te hosten waar andere burgers van kunnen genieten. Het platform wil op deze manier influencers en grote merken naar het platform lokken, zodat ze op een nieuwe, baanbrekende manier met hun fans kunnen communiceren.

7. ALINK AI (ALINK) – Open en gedecentraliseerde marktplaats voor AI-diensten

Wat is ALINK AI?

ALINK AI is een open-source en gedecentraliseerd platform dat toegang biedt tot AI-services via blockchain technologie. Met het netwerk kunnen ontwikkelaars hun AI-producten organiseren en ze vrij beschikbaar maken voor iedereen met online connectiviteit. De beschikbare services variëren van het meest eenvoudige AI-algoritme tot complete, volledig functionerende end-to-end-oplossingen.

Verschillende kritieke componenten werken samen om dit gedecentraliseerde netwerk van AI-services mogelijk te maken, allemaal gebaseerd op het overkoepelende doel om een functioneel, schaalbaar systeem te creëren dat open source is en toch voldoet aan wettelijke vereisten.

Het native ALINK-token is het ruilmiddel op het platform, waarmee gebruikers het AI-ondersteunde programma of de service kunnen kopen die het beste aan hun behoeften voldoet. Deze transacties vinden plaats op de marktplaats van het platform, die fungeert als tussenpersoon tussen aanbieders van gegevens en consumenten, waardoor ze efficiënt, betrouwbaar en veilig kunnen handelen.

8. OptionBlitz (BLX) – Gedecentraliseerd sociaal handelsplatform

Wat is OptionBlitz?

OptionBlitz is een handelsplatform gebouwd op Ethereum’s layer-2 blockchain met de Arbitrum-schaaloplossing die OptionBlitz-gebruikers een zeer responsieve gebruikerservaring biedt. Het platform biedt trading opties, gespecialiseerd in zero-day opties met vervaltijden variërend van 10 seconden tot 24 uur.

Het platform biedt verschillende trading producten aan. Deze omvatten klassieke opties, digitale opties en het vlaggenschip Turbos-product. Turbos is het allereerste gedecentraliseerde Turbos-product dat de Web3-wereld bereikt. Het combineert de kracht van hefboomcertificaten en eeuwigdurende swaps. Extra sociale handelsfuncties, zoals live messaging, lijken klaar om de DeFi-sector vooruit te helpen.

De BLX ICO is eind februari gelanceerd met een prijs van $0,10 per token en heeft een soft cap van $1,2 miljoen. Bullish beleggers die investeren in crypto krijgen gegarandeerd toegang tot gratis trading signals op OptionBlitz zodra ze hun tokenvoorraad claimen na het einde van de ICO. Daarbij zijn er nog verschillende andere exclusieve functies die hen zullen helpen om winstgevende trading beslissingen te nemen.

9. Vivi (VIVI) – Gedecentraliseerd platform voor het delen van video’s

Wat is VIVI?

VIVI is een gloednieuw gedecentraliseerd platform voor makers van korte video content om hun creaties te delen en beloningen te verdienen. VIVI is een van de recente platforms voor het delen van video content waar kijkers geld kunnen verdienen met hun tijd online.

In tegenstelling tot meer gecentraliseerde apps, zoals YouTube, die de focus hebben verlegd van korte video’s naar langere content, richt VIVI zich op korte video’s die erop gericht zijn influencers naar het platform te lokken. De demografische doelgroep wordt gevormd door degenen die graag make-up- of kooktutorials posten in gemakkelijk te consumeren, hapklare brokken.

Een ander cruciaal kenmerk van het aanbod van VIVI is het gebruik van NFT-brillen, die de kijkervaring van consumenten verbeteren en hen in staat stellen VRV- en VIVI-tokens te verdienen terwijl ze kijken.

Plannen voor VIVI omvatten de uitrol van VIVI Sport en VIVI Live Stream, waardoor de aantrekkingskracht van het platform wordt vergroot en de utility van het native VIVI-token wordt vergroot. Met de gedecentraliseerde structuur, die zich verplaatst naar de sfeer van livestreaming en sportweddenschappen, belooft VIVI gebruikers een eerlijke en veilige omgeving.

10. ASTL (ASTL) – Infrastructuurproject dat investeert in cryptomining

Wat is ASTL?

Elke verkochte ASTL ICO-token werd in juni 2022 gelanceerd door het in Hong Kong gevestigde particuliere bedrijf Astol Advanced limited en zamelt geld in om de crypto mining beweging van het bedrijf te ondersteunen. ASTL-token houders worden gestimuleerd met de belofte van een consistent passief inkomen dat wordt verdiend door nieuwe cryptocurrency tokens te minen.

Astol heeft een divers crypto portfolio, wat helpt bij het compenseren van marktschommelingen die van invloed zijn op verschillende valuta’s, waardoor verliezen tot een minimum worden beperkt. Elk ASTL-token wordt ondersteund door een bepaalde hoeveelheid van de centraal beheerde mining computer power van het project, wat betekent dat investeerders geen mining apparatuur hoeven te huren of te kopen. In plaats daarvan kunnen ze achterover leunen terwijl hun investering het harde werk voor hen doet.

Het ASTL-token wordt op de markt gebracht als een uitstekend en toegankelijk toegangspunt tot cryptomining voor mensen die nieuw zijn in de wereld van crypto, aangezien er geen voorafgaande kennis van de sterke en zwakke punten van de verschillende coins vereist is.

De ASTL ICO biedt drie pakketten aan voor beleggers die willen investeren in crypto, waarbij de presale loopt tot eind december 2023. De drie pakketten zijn licht, klassiek en rijk, variërend van $100 tot $5.000. Hoe groter de initiële investering, hoe groter het potentiële rendement.

11. Moovy (MOIL) – Uniek drive-to-earn-platform lanceert ICO in maart 2023

Wat is Moovy?

Moovy is een baanbrekend drive-to-earn crypto project dat tot doel heeft de werelden van sociale netwerken en online gaming te combineren. Blockchain-technologie en DeFi- en GameFi-mechanica stellen gebruikers in staat om echte auto’s te besturen en crypto beloningen te verdienen terwijl ze hun sociale kring vergroten.

De unieke drive-to-earn infrastructuur stelt gebruikers in staat om MGAS-tokens te verdienen terwijl ze rijden, die kunnen worden ingewisseld om items te kopen binnen het GameFi-ecosysteem of om te wisselen voor fiat valuta. Nieuwe functies die in de pijplijn zitten, zijn onder meer game-evenementen zoals rally’s, toernooien en gouden rally’s die lucratievere beloningen zullen opleveren.

Het avatarsysteem van het Moovy ecosysteem biedt gebruikers een volledig meeslepende ervaring waarin ze hun unieke vaardigheden kunnen gebruiken om verder te komen in het spel. Als monteur kunnen gebruikers bijvoorbeeld voertuigen op maat bouwen en bestaande voertuigen repareren. Ondertussen zullen ecologen de natuurlijke hulpbronnen van het platform behouden terwijl ze onderzoek doen naar milieuvriendelijke nieuwe technologieën.

Moovy, een geheel nieuwe beweging in de ontwikkeling van GameFi, hoopt dat de aankomende ICO het project vooraan zal plaatsen in Web3-rijervaringen.

12. ProjectNexus (XOXO) – TradFi-platform dat de kracht van de blockchain benut

Wat is ProjectNexus?

ProjectNexus is een gloednieuw platform dat tot doel heeft de traditionele markten van onroerend goed en aandelenhandel te verstoren door de kracht van de blockchain te benutten om deze eerder geselecteerde conventionele financiële producten te decentraliseren en te democratiseren.

Gedreven door de native XOXO-coin, biedt ProjectNexus verschillende diensten die een revolutionaire impact kunnen hebben op de manier waarop beleggers die investeren in crypto hun TradFi-portfolio’s verder opbouwen. Naast het geven van toegang aan gebruikers tot onroerend goed, derivaten en investeringsmogelijkheden, heeft Nexus een microlening functie die onderpand biedt aan gebruikers die op korte termijn cashflowtekorten ervaren.

Dankzij de winst genererende mechanismen van het platform kunnen gebruikers tokens voor onroerend goed, crypto en real-world aandelen gebruiken op een eenvoudige manier die alleen beschikbaar is via het gedecentraliseerde web. Het resultaat zou kunnen zijn dat financiële investeringen worden opengesteld voor een gloednieuw massapubliek van mensen voor wie dergelijke pakketten voorheen ontoegankelijk waren.

13. WeSendIt (WSI) – Gedecentraliseerde oplossing voor het delen en opslaan van bestanden

Wat is WeSendIt?

WeSendIt is een nieuwe Web3-service die de blockchain gebruikt om gedecentraliseerde opties voor het delen van bestanden en cloudopslag te bieden. Met de nieuwe 3.0-release van het platform kunnen gebruikers een passief inkomen verdienen door middel van tokenized beloningen wanneer ze het netwerk gebruiken om gegevens te verzenden.

De BEP-20 WSI-token kan worden ingewisseld voor verschillende diensten, waaronder advertenties, schaalbare gegevensopslag en kortingen op serviceabonnementen. Verdere beloningen zijn beschikbaar voor gebruikers door verwijzingen van klanten naar het platform.

WeSendIt is ontworpen als een goedkoop, gedecentraliseerd alternatief voor de duurdere, gecentraliseerde oplossingen voor het delen van bestanden en gegevensopslag die worden aangeboden door technische giganten, waaronder Amazon, Google en Microsoft. Met meer dan drie decennia ervaring in de sector heeft WeSendIt meer dan drie miljoen klanten in meer dan 150 landen bediend.

Nu de vraag naar gedecentraliseerde oplossingen voor het delen van bestanden toeneemt, is de ICO van WSI een uitstekende gelegenheid om een gevestigde, vertrouwde serviceprovider te ondersteunen bij hun overstap naar Web3.

14. Heroes of Mavia (MAVIA) – P2E-platform voor het bouwen van gevechten met sterke prestaties van de ICO

Wat is Heroes of Mavia?

Heroes of Mavia is een opwindend P2E-gaming platform voor het bouwen van gevechten waarin spelers een leger bouwen, bases versterken en meeslepende player-v-player gevechten aangaan tegen andere gamers om vijandelijke bases te veroveren en hun macht te versterken. Gamers kunnen RUBY-tokens verdienen als beloning voor overwinningen en de voortgang in het spel.

RUBY-tokens kunnen worden ingewisseld voor verbeterde wapens, nieuwe basisversterkingen en nieuwe legereenheden om de positie van elke gebruiker te versterken voordat het volgende gevecht begint. Gameplay functies omvatten live streaming van gevechten en een tool voor partnership management waarmee gebruikers militaire allianties kunnen sluiten terwijl ze een passief inkomen verdienen.

Hoewel het native MAVIA-token niet de valuta van exchange omvat, ondersteunt het de groeiende ontwikkeling van het platform, inclusief de regelmatige release van nieuwe NFT-wapens en andere digitale middelen, waardoor de utility van de coin zal toenemen.

Heroes of Mavia heeft tijdens de ICO een sterke fanbase op sociale media aangetrokken, met vroege beleggers die de vruchten willen plukken door te investeren in crypto naarmate het platform zich uitbreidt naar de lancering van zijn free-to-play engine in het tweede kwartaal van 2023.

15. Kryptview (KVT) – Interactief gedecentraliseerd Research2Earn-handelsplatform

Wat is Kryptview?

Het baanbrekende nieuwe research-to-earn platform van Kryptview heeft tot doel om de productie van trading informatie te democratiseren door gebruikers te stimuleren om andere crypto, projecten en tokens te onderzoeken voordat ze de informatie delen met hun trading peers. Beloningen worden verdiend door nieuwe en gevestigde crypto projecten te evalueren, analyseren en beoordelen.

Andere verdienmogelijkheden zijn onder meer profiteren van ‘research bounties’ die door gebruikers zijn geplaatst voor informatie over een specifiek activum. Alle premies en beloningen worden gepost en verdiend in de native KVT-coin, die alle activiteiten op het ecosysteem van Kryptview ondersteunt.

Kryptview streeft ernaar om het eerste platform te worden dat vertrouwt op door gebruikers gegenereerd onderzoek in plaats van op dat van crypto-experts. Zo wil het ‘s werelds grootste peer-led community van cryptohandelaren opbouwen. Met de steun van grote namen uit de crypto industrie, zoals The Blox en Matters, biedt KVT’s 12,5% ICO-aanbod van het totale tokenaanbod slimme beleggers een uitstekende kans om winst te maken met het investeren in crypto, naarmate de community de komende maanden en jaren groeit.

Een ICO kopen en helpen geld in te zamelen

Waar je op moet letten bij een initial coin offering

Er zijn verschillende dingen waarmee je rekening moet houden bij een ICO voordat je het token koopt. Onthoud dat een ICO een jong project is dat vaak niet wordt ondersteund door een gevestigd platform.

Bekijk de website en lees de whitepaper. Zo wordt bepaald of de doelen haalbaar zijn. Het is geruststellend wanneer projecten zichzelf en hun projectcodering hebben voorgelegd aan blockchain-auditfirma’s, zoals CertiK, die de levensvatbaarheid van het project grondig onderzoeken. Dit omvat de legaliteit en tokenomics van het platform.

Kijk ten slotte of het project partnerschappen heeft opgebouwd met bestaande grote namen in technologie, financiën of Web3. Dit is vaak een goed teken over de haalbaarheid van de onderneming.

Hoe weet ik wanneer er nieuwe coins worden gelanceerd?

Verschillende toonaangevende websites bevatten kalenders van aankomende ICO’s, waardoor investeerders de rest van de markt voor kunnen blijven met betrekking tot de lancering van nieuwe opwindende coins.

Voordelen van Initial Coin Offerings

Succesvolle ICO’s bieden verschillende voordelen voor zowel nieuwe crypto projecten als beleggers die investeren in crypto. Deze omvatten:

  • Toegankelijke financiering om het project te ondersteunen terwijl het van start gaat
  • Door online toegankelijk te zijn, is het gemakkelijk om te beleggen met minder papierwerk dan bij andere investeringen
  • Biedt nieuwe projecten met hoge liquiditeitsniveaus bij het opstarten, waardoor het risico voor investeerders wordt verminderd
  • Lage symbolische prijzen tijdens de ICO kunnen potentieel enorme winsten opleveren voor vroege investeerders

Nadelen van initial coin offerings

Andere ICO’s hebben echter ook verschillende mogelijke rode vlaggen waar beleggers die investeren in crypto zich bewust van moeten zijn. Deze omvatten:

  • Cryptocurrencies zijn notoir volatiele digitale activa. Nieuwe crypto projecten zijn nog volatieler naarmate ze zich vestigen.
  • Door een gebrek aan regelgeving kunnen ICO’s frauduleus zijn.

Gerelateerde veelgestelde vragen over crypto

Wat zijn cryptocurrencies?

Cryptocurrencies zijn virtuele activa in de vorm van digitale coins, die gebruik maken van coderingstechnologie van de blockchain om transacties te verifiëren via een reeks veilige voorwaarden, zoals smart contracts, die de aanmaak van nieuwe coins regelen waaruit de valuta bestaat.

Sommige cryptocurrencies zijn gedecentraliseerd en de meeste streven ernaar om dit te zijn, wat betekent dat ze vrij zijn van de controle van een centrale hub, zoals een bank of overheid.

Wat betekent ICO?

Een ICO betekent Initial Coin Offering en wordt ook wel presale genoemd. Een ICO is een populaire methode die blockchain-startups gebruiken om geld in te zamelen voordat de coin op crypto exchanges voor het publiek wordt vermeld.

Een vast aantal tokens wordt aangeboden aan particuliere investeerders tegen een vaste, gereduceerde prijs. Deze potentiële investeerders worden beloond met een hoger potentieel rendement wanneer de coin openbaar wordt.

Zijn ICO’s illegaal?

Hoewel grotendeels ongereguleerd, zijn de ICO’s volledig legaal. Alle ICO’s moeten echter slagen voor de Howey-test, zoals bepaald door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), om te bepalen of een ICO een investeringsinstrument is.

Is een ICO-coin een goede optie voor hetl investeren in crypto?

Een ICO kan een van de meest lucratieve manieren zijn om geld te investeren, dankzij de mogelijkheid om tokens tegen een lage prijs te kopen in ruil voor potentieel uitstekende rendementen.

Er is echter een hoog risico verbonden aan ICO’s, omdat er nog geen lopend project is dat ze kan ondersteunen.

Waar kan ik ICO-crypto kopen?

De beste manier om ICO-crypto te kopen, is door je te registreren voor de ICO via de website van de coin en vervolgens de relevante valuta, vaak Bitcoin (BTC) of Ether (ETH), uit je crypto wallet te gebruiken om nieuwe tokens in de presale te reserveren.

Welke worden beschouwd als de top 2 ICO’s in 2023?

Er zijn verschillende opwindende ICO’s beschikbaar voor de slimme belegger in 2023, waarbij de CHANCER-token van Chancer de meeste kans heeft om dit jaar groot te worden. De andere is het Shiba Memu-coin SHIB. Zorg dat je voldoende onderzoek doet naar deze kans, want veel experts adviseren om deze niet te missen.

Wat is het belangrijkste verschil tussen een ICO en een IPO?

Het belangrijkste verschil tussen een ICO en een initial public offering (IPO) is dat een ICO een presale evenement is dat openstaat voor een geselecteerde groep particuliere investeerders. Een IPO daarentegen is een mogelijkheid om in de presale geld in te zamelen.

Wat gebeurt er met de fondsen van een ICO?

Het ingezamelde geld van een ICO wordt gereserveerd totdat het project het beoogde bedrag bereikt, waarna het geld wordt vrijgegeven en investeerders hun tokens claimen. De fondsen worden teruggegeven aan investeerders als ICO-projecten geen geld inzamelen om hun doel te bereiken.