Persbericht

Persbericht

Newsbit 20-04-2021 09:41u leestijd 3 - 4 min

De beste NFT & DeFi-projecttokenverkoop: Timecoin (TMCN)

Er is een nieuwe investeringsmogelijkheid om zowel kapitaal- als inkomstenwinsten te realiseren gelanceerd: TimeCoin(TMCN). Op 15 februari 2021 is de speciale tokenverkoop van TimeCoin (TMCN) gelanceerd, waar een korting van maar liefst 93% op de huidige marktwaarde van de token wordt gegeven.


Recordhoogte TMCN op 18 februari 2021

Op 11 november 2020 is TimeCoin officieel gelanceerd op BitForex, tegen een initiële prijs van $0.7 per stuk. Sindsdien is de prijs inmiddels gestegen naar circa $11, en blijven deze tot nu toe stijgen. TMCN heeft zichzelf al bewezen met een recordwaarde van circa $8.500, op 18 februari 2021; een prijs die 12.142 keer hoger ligt dan de oorspronkelijke waarde ervan. Hiernaast is TMCN inmiddels ook vermeld op Bitmart (24 maart 2021) en Biki (14 april 2021). Naar verluidt zullen er in de nabije toekomst meer exchanges TMCN gaan vermelden.

Het project genaamd het TimeCoinProtocol is afhankelijk gefinancierd door slechts een paar investeerders die gezamenlijk ongeveer $4 miljoen (circa €3.35 miljoen) in het project gestoken hebben. Vervolgens werd slechts een beperkt aantal tokens op de markt gebracht.

Met de huidige ‘Special Token Sale’ worden de tokens op de OTC-markt verkocht. Sinds de lancering en initiële token-lancering heeft het project de meeste tokens teruggekocht die beschikbaar waren op de markt. Dit om de verkoopdruk op het project niet te verhogen.

Tot nu toe zijn er nog geen openbare of particuliere verkoopmogelijkheden van TimeCoin geweest. Tijdens de eerdere lancering op de bovengenoemde exchanges zijn steeds kleine hoeveelheden tokens verkocht.


Creëren van NFT-marktplaats

Met de ‘Special Token Sale’ wordt geprobeerd om geld in te zamelen voor de verdere ontwikkeling én verbetering van het project. De dApp ‘eSportStars’ wordt hierbij in het bijzonder benoemd. Deze dApp werd oorspronkelijk in oktober 2020 al gelanceerd, maar groeit op het moment sneller dan verwacht werd. Hierdoor kan het project de benodigde aandacht gebruiken om verder ontwikkeld te worden, evenals de implementatie van DeFi- en NFT-functionaliteiten in het TimeCoinProtocol en andere dApps, en nieuwe fondsen om ontwikkelings- en marketingkosten mee te ondersteunen.

TimeCoinProtocol startte ook een VTuber-bedrijf en één van de VTubers is, Shirahari Uni. Ze zijn van plan een NFT-marktplaats te creëren waar VTubers en andere makers in de wereld NFT-items kunnen verhandelen.

Hiernaast wordt een nieuw innovatief DeFi-systeem aangeboden met de naam ‘Creator Sponsor Staking’ (CSS), dat in combinatie met de NFT-marktplaats gelanceerd zal worden. TMCN-fans kunnen hierdoor hun TimeCoin-aandeel met 12% vergroten na 6 maanden staking en met 24% na 12 maanden staking. Het verhoogde deel wordt 50/50 verdeeld tussen de fans en de makers. In ruil voor sponsoring bieden videomakers lidmaatschappen exclusieve diensten, digitale NFT-items en/of kortingsbonnen.


Twee speciale off-market token-verkopen

Hierdoor is besloten om twee (2) speciale, off-market token-verkopen te lanceren. Op deze manier kan de implementatie van de DeFi- en NFT-functionaliteiten in de dApp van het bedrijf garanderen. Hierdoor kunnen zowel makers als (TMCN)-fans extra tokens ontvangen, evenals in-game items, kunst- en onder andere anime-personages die worden verhandeld met behulp van NFT’s. Investeerders van TMCN kunnen tevens ook extra inkomsten genereren door ook videomakers te ondersteunen, waardoor het aantal use-cases van het crypto-project aanzienlijk groeit.

In totaal bestaan er 100.000.000 TMCN-tokens. 10.000.000 hiervan zullen tijdens de twee (2) speciale tokenverkopen worden aangeboden. De eerste tokenverkoop is op 15 februari 2021 gelanceerd en loopt nog tot 30 april 2021. 5.000.000 TMCN-tokens zullen te koop worden aangeboden tegen een prijs van 0,00004 BTC per stuk, wat neerkomt ruim 90% korting op de huidige marktwaarde van het crypto-project.

De tweede tokenverkoop zal op 1 mei 2021 worden gelanceerd en zal tot 31 mei 2021 duren. Tijdens deze verkoop zullen nog eens 5.000.000 TMCN’s aangeboden worden, maar ditmaal tegen een prijs van 0,00009 BTC per stuk. Dit komt neer op meer dan 80% korting van de huidige marktwaarde van het crypto-project.

Verwacht wordt dat hiermee circa $20 miljoen (circa €16,7 miljoen) wordt opgehaald via deze twee (2) financieringsrondes. Het is mogelijk om in BTC, USDT of ETH te kopen via de TimeCoinProtocol.com/sale-pagina, waar het ook mogelijk is om de tabel met de token-vrijgaveperiodes te raadplegen.

Om TMCN te kopen, wordt een investeerder sterk aanbevolen om een privé-wallet zoals die van MetaMask voor te bereiden. Het wordt een belegger NIET aangeraden om TMCN te kopen met een crypto-exchangeaccount, dit door de wellicht onnodige risico’s die hierbij komen kijken.

Meld jezelf gratis aan op het TimeCoinProtocol Telegram-kanaal om gratis TMCN-beloningen te verdienen en om TMCN aan te schaffen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten