Persbericht

Newsbit 09-10-2022 12:44 leestijd 2 - 5 min

De Hideaways-trends hoger dan litentry (LIT), Chainlink (LINK). Is The Hideaways de beste investering van 2022?

Op de trendlijst van vandaag vertoont de grafiek van Litentry (LIT) tekenen van over-inschrijving na een consolidatie van bearish omkering. Het beleggerssentiment van Chainlink (LINK) is hersteld na een stijging van bijna 25% tijdens dezelfde sessie.

Ondertussen boekt The Hideaways (HDWY) met succes een winst van 450% op de laatste stijging van de voorverkoopprijs. Het nieuwe cryptoproject wordt nu aangeboden voor $0,045, maar de prijs stijgt zeer snel tot $0,06. Als u nu belegt, profiteert u van een dubbele bonus en ook van de prijsstijging die binnenkort komt – dit wordt een geweldige investering in 2022.

Litentry (LIT) verlengt het positieve momentum

Litentry (LIT) laat de afgelopen 24 uur nog eens 24,38% stijgen naar $0,93. Kopers duwen de prijzen nu helemaal naar $1 – een succesvolle doorbraak boven dit niveau zal openen voor een nieuw sterk momentum. Het ronde cijfer is een niveau dat beleggers sinds half augustus niet meer hebben gezien.

Litentry (LIT) is de afgelopen 7 dagen met 70% gestegen. In hetzelfde tijdsbestek is Cardano (ADA) 6% gedaald, terwijl The Hideaways (HDWY) in totaal 150% is gestegen.

Het recente opwaartse momentum kwam nadat Literntry (LIT) met succes het dalende driehoekspatroon omkeerde – een bearish signaal – dat in april begon.

Als gevolg van de recente stijging steeg het handelsvolume van Literary (LIT) met 24,52%, waarbij de RSI het overboughtgebied innam – nu op 71,80. Analisten waarschuwen traders voor een dreigende correctie nadat de opwinding is weggeëbd.

Chainlink’s (LINK) RSI maakt een grote sprong

Chainlink (LINK) maakte een sprong van 8% in de grafieken van vandaag, met een koers van $7,65 op het moment van schrijven. De dagelijkse grafiek van de token liet een significante verbetering zien in het koperssentiment, waarbij RSI – een maatstaf voor koop- en verkoopdruk – klom naar de 53,0 zone na een dieptepunt tot 44,0 in de vorige sessie.

Het handelsvolume is in de loop van de dag ook met 18,42% verbeterd tot $477 miljoen. Toch is de prijs van Chainlink (LINK) de afgelopen 7 dagen met 6,90% gedaald.

In tegenstelling tot Litentry (LIT) dat met succes het tijdperk van het dalende driehoekspatroon heeft overwonnen, is Chainlink (LINK) er nog niet helemaal overheen. Dit betekent dat het in de toekomst onder de handen van de beren blijft.

LINK zal naar verwachting het jaar eindigen als een van de slecht presterende cryptocurrencies in 2022. Het zal naar verwachting worden overgenomen door The Hideaways (HDWY), die dit jaar naar verwachting met 9.000% zal stijgen.

The Hideaways (HDWY) is de beste keuze voor investeringen

Een ander token dat op de radar van kopers staat, is The Hideaways (HDWY). Vanwege de onverwachte toename van de vraag heeft het nieuwe cryptoproject de voorverkoopprijs twee keer per maand verhoogd.

Momenteel wordt verkocht voor $0,045, 50% van de munten van The Hideaways (HDWY) heeft al eigenaren, waardoor de komende maanden alleen de resterende 50% voor het grijpen ligt.

The Hideaways (HDWY) is een vastgoed- en NFT-project dat investeerders een kans wil geven om stabiele huurinkomsten te verdienen zonder de bank te breken.

Dit project lijkt de beste investering te zijn die u in 2022 kunt doen, waarbij de tokenprijs naar verwachting 3x zal bedragen van de huidige $0,045-prijs aan het einde van de voorverkoop en vervolgens blijft stijgen voor 9.000 winsten!

Dit is een investering met een laag risico omdat de liquiditeit is vergrendeld en het oprichtende team geen tokens kan verkopen. Solidproof slaagde voor het project met een mooie score en investeerders vinden het geweldig dat ze elke maand worden betaald dankzij de huurinkomsten die door het project worden gegenereerd.

Bekijk het project

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten