mixed pb
Persbericht

De hoogvliegers van september! De 5 beste crypto projecten die klaar zijn om te domineren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dit artikel bevat 5 van de beste crypto’s waar je nu in kunt investeren. Crypto enthousiastelingen weten al lang dat de hoogste procentuele winsten te behalen zijn door te investeren tijdens de eerste stadia van nieuwe projecten. De waarde van een lijst als deze, met kansen met een hoog potentieel, is dat je tijd bespaart omdat je zelf niet het broodnodige onderzoek hoeft te doen.

Deze vijf projecten bevinden zich in de vroegste ontwikkelingsfasen en hebben toch al groot succes gekend. Ze winnen allemaal terrein in de aanloop naar de volgende crypto bullmarkt, dus een portefeuille die rond deze tokens is opgebouwd zal waarschijnlijk goed presteren.

Wat zijn de vijf beste crypto’s waar je nu in kunt investeren?

Elk van de volgende tokens werd in 2023 uitgebracht, waardoor ze een enorm potentieel voor toekomstige groei kregen. Met dat in gedachten zijn hier de beste crypto’s om nu in te investeren:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)
  5. Arbitrum (ARB)

1. Shiba Memu (SHMU) – Een geavanceerde crypto meme coin die het marketingspel voor sociale media zou kunnen domineren

Shiba Memu is een gloednieuwe crypto meme coin die de aandacht heeft getrokken van investeerders op Web3. Het project brengt kunstmatige intelligentie naar de wereld van meme coins en biedt een zeldzame inkijk in het ware potentieel van projecten die zelf hun marketing kunnen doen. Shiba Memu zal zichzelf automatisch promoten op online forums met behulp van een uniek AI protocol en kan rechtstreeks met leden van de community communiceren via een speciaal AI dashboard.

Shiba Memu is zonder twijfel de slimste puppy op de blockchain. Het maakt bijvoorbeeld gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) om een dashboard in stijl van ChatGPT te leveren waar leden van de community complexe vragen kunnen stellen en gedetailleerde antwoorden kunnen ontvangen. Of je nu leuke hondengrappen wilt vinden of je mening wilt delen over de functies en voortgang van het platform, Shiba Memu luistert en reageert.

Waarom zou je in SHMU investeren?

Shiba Memu bevat onbeperkte mogelijkheden dankzij het automatische marketing protocol. Het zal consistent worden gepromoot op sociale media, waarbij wordt geleerd van succesvolle marketingstrategieën en de communicatie wordt afgestemd op de nieuwste trends. Dit geniale gebruik van AI zal naar verwachting een exponentiële groei voor de meme coin teweegbrengen. Shiba Memu lijkt tijdens de presale een potentiële toevoeging aan iedere beleggingsportefeuille.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

2. Chancer (CHANCER) — De peer-to-peer online gokkampioen

Chancer is ‘s werelds eerste gedecentraliseerde platform voor online gokken en biedt functies die ongeëvenaard zijn door traditionele platformen op het gebied van online gokken. Dit nieuwe platform voor gokken stelt gebruikers in staat om weddenschappen te plaatsen op elke uitkomst in de echte wereld met volledig aanpasbare odds, wat betekent dat Chancer een grotere verscheidenheid aan gokmarkten biedt dan iedere andere aanbieder en dat ze daarbij ook nog eens de beste odds hebben.

Of je nu een weddenschap wilt plaatsen op de PGA Golf Tour of een spelletje domino wilt spelen in de plaatselijke bar, Chancer kan het allemaal waarmaken. Het is het eerste voorbeeld van een volledig peer-to-peer online weddenschap met onbeperkte mogelijkheden voor het plaatsen van weddenschappen. Bovendien worden alle weddenschappen in realtime afgehandeld, waardoor de latentie tussen het afronden van een weddenschap en het moment dat de winnaar de winst krijgt, wordt geminimaliseerd.

Chancer maakt op unieke wijze gebruik van blockchain-technologie om een unieke gokervaring te bieden. Het project is snel uitgegroeid tot een van de best presterende crypto presale van 2023, waarbij al een bedrag van $1,8m werd opgehaald in slechts 13 weken sinds het evenement voor het eerst werd gelanceerd. Als gevolg hiervan wordt het nu beschouwd als een van de beste crypto projecten om in deze vroege stadia te kopen.

Waarom zou je in CHANCER investeren?

CHANCER is tijdens de presale verkrijgbaar tegen spotprijzen, wat een unieke kans biedt voor early backers om betrokken te raken bij een potentieel crypto project, nog voordat het van start gaat. Het native token zal in waarde stijgen van $0,011 naar $0,021 voordat het later dit jaar op exchanges wordt gelanceerd. Nu de notering van Bitmart al is aangekondigd en er al een bedrag van $1,8m is opgehaald, wint Chancer echt aan momentum.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

3. AltSignals (ASI) — Een crypto handelsplatform van industriële kwaliteit

AltSignals is een online handelsplatform dat de kracht van AI benut om aangepaste beleggingsstrategieën te creëren. Het project is marktleider in het leveren van nauwkeurige trading signals. De gepatenteerde algoritmische indicator heeft gebruikers die hun transacties matchten geholpen om in 19 van de 32 maanden hun handelswinsten voor Binance Futures 10x te verdubbelen.

Sindsdien heeft AltSignals de prestaties verder geoptimaliseerd. Het project heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe en verbeterde AI trading stack genaamd ActualizeAI. Het maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) om voortdurend sentimentanalyses in de projecties op te nemen en van machine learning om zichzelf te optimaliseren.

AI trading tools zoals die van AltSignals zijn al verantwoordelijk voor meer dan 60% van de institutionele transacties en AltSignals stelt de krachtige trading tool beschikbaar voor particuliere beleggers. Ter begeleiding van de nieuwe release lanceert AltSignals een native token genaamd ASI om levenslange toegang te bieden tot de robuuste trading kit.

Waarom zou je investeren in ASI?

Het nieuwe ASI token biedt verschillende voordelen voor leden van de community van AltSignals. Het kopen van 50.000 ASI omvat levenslange toegang tot ActualizeAI en geeft investeerders toegang tot een exclusieve online trading community genaamd AI Members Club.

De club zal speciale evenementen organiseren en leden vroegtijdig toegang geven tot veelbelovende mogelijkheden om te investeren in crypto, waardoor het ASI token echt bruikbaar wordt op een platform dat is ontworpen om investeringswinsten voor zijn gebruikers te genereren.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

4. Metacade (MCADE) — Een uitgebreide GameFi-ervaring

Metacade organiseerde een van de meest succesvolle crypto presales van 2023, waarbij in de acht fasen van het evenement $16,4 miljoen werd opgehaald. Sindsdien is het native token MCADE gelanceerd op grote crypto exchanges en in een paar weken tijd verdrievoudigd in waarde.

Het platform is nu de thuisbasis van een groeiende selectie Play2Earn arcadespellen. De metaverse arcade biedt een enorm verdienpotentieel voor zijn spelers, waarbij elke onafhankelijke titel eindeloze mogelijkheden biedt om beloningen in de vorm van crypto te verdienen.

Metacade zal gebruikers verbinden met betaalde vacatures in Web3 via de Work2Earn functie, P2E gaming toernooien hosten via de Compete2Earn functie en staking diensten rechtstreeks via het platform aanbieden. Na een succesvolle presale campagne eerder dit jaar had MCADE op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van $10,64 miljoen.

Waarom zou je in MCADE investeren?

De Web3 gaming industrie lijkt de komende jaren te gaan exploderen en spelers voordelen te bieden die eenvoudigweg niet kunnen worden geëvenaard door oudere titels. Geïntegreerd verdienpotentieel is een wenselijke functie en Metacade heeft het tot haar missie gemaakt om deze functionaliteit op een leuk en opwindend platform te leveren. MCADE heeft volop ruimte voor groei, dus stap in bij mogelijk een van de beste crypto projecten om in 2023 te kopen.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

5. Arbitrum (ARB) — De nieuwste Ethereum layer-2 op de markt

Arbitrum (ARB) heeft de afgelopen maanden aan populariteit gewonnen nadat het native token voor het eerst werd gelanceerd tijdens een airdrop in maart 2023. Abitrum is een layer-2 blockchain die Ethereum op schaal brengt en helpt bij het oplossen van de transactielatentie en de hoge gaskosten die met Ethereum mainnet gepaard gaan.

Arbitrum maakt gebruik van optimistische rollups om transactiebevestigingen samen te voegen, waardoor gebruikers veel efficiënter met de blockchain kunnen communiceren. Het is een toonaangevend netwerk geworden voor DeFi protocollen, waarbij het ecosysteem nu de thuisbasis is van verschillende DEX’s, leen-, uitleendiensten en on-chain platformen voor derivatenhandel.

Het netwerk is de marktleidende Ethereum layer-2 geworden bij het meten van de totale waarde vergrendeld (TVL). Er zit momenteel $1,68 miljard aan waarde vast op Arbitrum via zijn verschillende dApps en het lijkt erop dat Arbitrum de komende jaren zal blijven uitbreiden.

Waarom zou je in ARB investeren?

ARB is een van de meest veelbelovende nieuwe crypto lanceringen na de airdrop eerder in 2023. Het netwerk levert hoogwaardige schaalbaarheid en is populair onder handelaren vanwege de lage gaskosten en snelle bevestigingen. Als gevolg hiervan zou ARB in de loop van de tijd in waarde moeten stijgen.

Conclusie – Wat is de beste crypto om nu in te investeren?

De drie beste crypto’s om op dit moment in te investeren zijn:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)

Elke token is tijdens de presale verkrijgbaar tegen toegankelijke prijzen. Het zijn de projecten op deze lijst die zich nog in de ICO fase bevinden. Omdat ze allemaal een aantrekkelijke utility en deflatoire tokenomics hebben, zouden ze van start kunnen gaan zodra ze op de open markt worden uitgebracht. 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.