PBvcspec
Persbericht

De Student die $500 omzette naar $50k met Bitcoin (BTC) Houdt Nu VC Spectra (SPCT) in de Gaten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC) is in 2009 vanuit het niets begonnen, waarmee het de weg vrijmaakte voor vele andere prominente altcoins die daarna volgden. Vandaag de dag zijn er talloze succesverhalen van miljonairs die in de beginfase in Bitcoin hebben geïnvesteerd. Een van hen is een student die $500 wist om te zetten in $50.000 door te investeren in Bitcoin.

Deze jonge investeerder heeft nu zijn zinnen gezet op VC Spectra (SPCT) in de hoop op een winst van bijna 900% terwijl er een indrukwekkende openbare voorverkoop plaatsvindt. Laten we eens kijken waarom deze student denkt dat SPCT de beste crypto is om nu in te investeren!

>>KOOP SPCT TOKENS NU<<

Bitcoin Schiet Omhoog terwijl Franklin Templeton Zich Voegt bij Spot Bitcoin ETF

In een zet die de toenemende interesse van traditionele financiële giganten in de top cryptovaluta benadrukt, heeft Franklin Templeton een aanvraag ingediend voor een Bitcoin exchange-traded fund (ETF) op de spotmarkt. De aanvraag, gedaan op 12 september 2023, maakt Franklin Templeton het nieuwste vermogensbeheerbedrijf dat de competitieve strijd aangaat voor een Bitcoin ETF.

Het beoogde ETF, dat verhandeld zou worden op de Cboe BZX Exchange, Inc., zal in bewaring worden gegeven aan de Coinbase Custody Trust Company, een van de meest gerespecteerde custodians in de crypto-industrie. Hoewel er nog geen tickersymbool voor het ETF is voorgesteld, zullen de aandelen worden gedekt door de Bitcoin die wordt gehouden door de Coinbase Custody Trust Company.

Na deze belangrijke ontwikkeling ervoer de prijs van Bitcoin (BTC) een opmerkelijke stijging. Op 11 september, de dag voor het nieuws naar buiten kwam, was Bitcoin (BTC) gewaardeerd op $24.930. Echter, na de bekendmaking van Franklin Templeton’s ETF-aanvraag op 12 september, schoot de BTC-prijs omhoog met 5,9% naar $26.406.

Bovendien wijzen de BTC-prijsvoorspellingen op een rooskleurige toekomst. De cryptocurrency-gemeenschap wacht met spanning op de uitkomst van de goedkeuring van de Bitcoin ETF. Als deze wordt goedgekeurd, kunnen ETF’s institutionele en particuliere beleggers een meer toegankelijke en gereguleerde manier bieden om blootstelling aan Bitcoin te krijgen. Volgens de BTC-prijsvoorspelling kan de prijs van Bitcoin verder stijgen.

VC Spectra (SPCT) Garandeert een Winst van 900% voor Beleggers

Terwijl Bitcoin (BTC) de juiste richting op lijkt te gaan, zoals blijkt uit BTC prijsvoorspellingen, verschuiven beleggers hun focus steeds meer naar nieuwe DeFi-projecten zoals VC Spectra (SPCT) vanwege hun potentieel om winsten te realiseren vergelijkbaar met die van Bitcoin in het afgelopen decennium.

Met behulp van een geavanceerd AI-algoritme en een team van investeringsexperts, functioneert VC Spectra (SPCT) als een gedecentraliseerd investeringsbeheerbedrijf dat nieuwe startups met een hoog potentieel identificeert om aanzienlijke winsten te behalen voor haar beleggers.

SPCT, het native token van het VC Spectra platform, is een BRC-20 standaardtoken gebouwd op de Bitcoin blockchain en volgt een deflatoir mechanisme. Het token biedt nut over het hele VC Spectra platform voor taken zoals gedecentraliseerde handel, vermogensbeheer en betaling van transactiekosten.

Na een indrukwekkende particuliere seed-verkoop, betrad VC Spectra (SPCT) fase 1 van zijn openbare voorverkoop met een tokenprijs van $0,008. De openbare voorverkoop is sindsdien gevorderd tot fase 3 met een winst van 212,5%, en de prijs van SPCT staat momenteel op $0,025.

VC Spectra (SPCT) biedt momenteel een bonus van 50% op elke storting voor nieuwe beleggers in fase 3. Bovendien kunnen nieuwe beleggers in fase 3 een winst van 32% verwachten naarmate de openbare voorverkoop overgaat naar fase 4.

Aan het einde van de openbare voorverkoop zal de prijs van het VC Spectra (SPCT) token $0,08 bereiken, wat wijst op een verbijsterende winst van 900% voor vroege investeerders en een winst van 220% voor nieuwe beleggers in fase 3.

Kom meer te weten over VC Spectra (SPCT) en de voorverkoop:

Koop Voorverkoop: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io 

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.