Persbericht

Newsbit 19-02-2020 13:40 leestijd 2 - 5 min

Deontay Wilder versus Tyson Fury II: De bokswedstrijd waar we allemaal op hebben gewacht

Aankomende zaterdag, 22 februari, zullen zowel gokkers als boksfans verspreid over de hele wereld getuige zijn van de voortzetting van een epische saga genaamd ‘Unfinished Business of Deontay Wilder vs. Tyson Fury II’.

Dit is één van de meest verwachte sportevenementen van het seizoen, want het zal twee ongeslagen boksers weer tegen elkaar zien gaan. Dit gebeurt in een rematch waar de bokswereld om smeekte sinds de eerste botsing tussen de regerende en de voormalige kampioenen. Dit gevecht vond plaats op 1 december 2018 en eindigde in een gelijkspel. Toch is dit gevecht bestempeld als een van de meest controversiële rechterlijke beslissingen van de afgelopen jaren.

De eisen voor een rematch kwamen uit beide kampen vrijwel direct nadat de rechters hun beslissing hadden gemaakt. Het duurde echter meer dan een jaar om te schikken vanwege de contractuele verplichtingen van Fury.
Maar nu, na zo’n langdurige vertraging, zijn beide boksers klaar om in de boksring in de MGM Grand Arena in de stad Paradise, Nevada te stappen om dit geschil voorgoed op te lossen.


Het duel tussen ongeslagen kampioenen

Zowel Wilder als Fury zijn het neusje van de zalm in de bokswereld. De 34-jarige, in de VS geboren Wilder, bijgenaamd de Bronze Bomber, is een ongeslagen WBC-kampioen die het professionele record van 42-0-1 heeft. 41 van deze overwinningen is door een Knock-Out (KO). Wilder staat bekend om zijn beruchte slagkracht en fenomenale behendigheid, dankzij zijn lengte (201 cm) en draadachtige lichaamsbouw.

Trouwens, de eerste wedstrijd eindigde nadat Deontay een razendsnelle één-twee combinatie afleverde die Fury naar de grond stuurde. De Brit ontkende echter dat hij werd uitgeschakeld.

Tyson Fury is een atleet die niet alleen bekend staat om zijn professionele prestaties. Zijn boksrecord staat momenteel op 30 gevechten: 29 overwinningen en 1 gelijkspel. Ook staat Fury bekend voor het ongeëvenaarde talent voor het genereren van controverse.
De zelfbenoemde Gypsy King sloeg niet alleen zijn tegenstanders links en rechts, maar raakte ook betrokken bij eindeloze schandalen met betrekking tot het misbruik van alcohol, drugs en illegale prestatieverbeteraars.
Zelfs deze rematch werd uit controverse geboren omdat velen geloofden dat de Britse bokser het gevecht zou hebben gewonnen als de scheidsrechters zich niet hadden bemoeid. Zijn wonderbaarlijke herstel na een monsterlijke knock-down door toedoen van Wilder in het eerste gevecht werd zelfs de comeback van het jaar genoemd door een gerenommeerd boksmagazine.

Tyson Fury heeft het voordeel ten opzichte van Delontay Wilder in zowel hoogte als bereik (respectievelijk 206/216 cm tot 201/211 cm), en ook is hij nog eens 3 jaar jonger dan de Amerikaan. Wilder heeft echter bewezen sneller en explosiever te zijn, de eigenschappen die de voordelen van Fury gemakkelijk teniet zouden kunnen doen.


1xBit biedt de beste kansen voor het aankomende supergevecht

Wat jouw voorkeuren met betrekking tot het aankomende megagevecht ook mogen zijn, je mag de kans absoluut niet missen om je kennis van boksen, evenals de gok van de gokker, gelde te maken door weddenschappen te plaatsen bij 1xBit, het topsportboek dat gokkers een kans biedt om in te zetten in het digitale geld van het nieuwe tijdperk – cryptocurrencies.

1xBit biedt het ongeëvenaarde niveau van anonimiteit, onmiddellijke stortingen / opnames in meer dan 20 cryptocurrencies, en de eerlijkste kansen in de industrie.

Dus als je een kans zoekt om je cryptocurrency-bezit te vergroten en geen twijfels hebt over wiens hand zal worden verhoogd aan het einde van de Unfinished Business, bezoek dan 1xBit en plaats nu een weddenschap.

Registreer je nu met de promotiecode ‘1xb_13226’ en ontvang 125% extra op je eerste storting!