shibnuggetrush
Persbericht

Dog Meme Coin Comeback: SHIB, BONK & DOGE Pumpen Na Dip – Meme Crypto Rally Terug Van Weggeweest?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na een moeilijke fase in de crypto markt lijken meerdere tokens in staat te zijn om het momentum weer op te pakken. Vooral dog meme coins nemen de rest van de crypto markt op sleeptouw. Is dit de start van een nieuwe meme crypto rally?

De afgelopen weken was een moeilijke fase voor veel meme coins, aangezien de top 10 crypto’s van de meme coin markt allemaal verliezen moesten accepteren die opliepen tot soms wel 30%. Pepe daalde sinds een week geleden bijvoorbeeld 12%, terwijl Floki met maar liefst 28% daalde.

De dog meme coins lijken nu echter een nieuwe crypto rally op gang te brengen. Dogecoin, Bonk, Shiba Inu, maar ook nieuwe meme coins zoals PlayDoge hebben recentelijk aanzienlijke winsten doorgemaakt die de hele meme coin markt omhoog lijken te helpen.

Dogecoin Koers Verloop

Waar de Dogecoin koers in april nog de $ 0,22 wist te behalen, is de grootste meme coin van de wereld inmiddels teruggezakt tot onder de $ 0,13. De Dogecoin koers was echter wel in staat om zijn ondersteuning van de $ 0,125 in stand te houden, iets wat kan duiden op een aanzienlijk herstel.

Zolang de Dogecoin koers niet onder het 61.80% Fibonacci niveau breekt, zijn er stijgingen mogelijk van maar liefst 20%, richting de $ 0,1486.

Op het moment dat de Dogecoin koers echter voorbij dit Fibonacci niveau zakt, moet er rekening gehouden worden met een crash richting de psychologische ondersteuning bij de $ 0,10.

Dogecoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Ondanks deze bearish fase lijkt Dogecoin in staat om zijn waarde te behouden boven deze belangrijke niveaus, nu DOGE woensdag ochtend begon met een stijging van 2%.

Shiba Inu Koers Verloop

Net als Dogecoin bevond ook Shiba Inu zich in een moeilijke fase. De op één na grootste meme coin verloor over de afgelopen 100 dagen 48% van zijn waarde.

Dit verlies zorgde er ook voor dat de SHIB koers onder de psychologische barrière van de $ 0,000020 terechtkwam. De SHIB koers begon woensdagochtend echter met een stijging van 4% en creëert daardoor een bullish candle boven de $ 0,000018.

Shiba Inu Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Dit is een teken dat de koers op de korte termijn de weerstand bij de $ 0,000020 kan testen. Op het moment dat de koers in staat is om voorbij dit niveau te stijgen, kan er gekeken worden naar de weerstand bij de trendlijn in de buurt van de $ 0,00002470.

Bonk Koers Verloop

Bonk bleek een van de grootste verliezers van de recente crypto crash. Waar grote meme coins zoals DOGE en PEPE over de afgelopen week met iets meer dan 10% daalden, moest Bonk genoegen nemen met een daling van maar liefst 25%. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Bonk koers deze week onder het $ 0,000030 niveau zakte en nu steeds dichter in de buurt komt bij de grens van $ 0,000020.

Bonk Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Het recente herstel van de grootste dog meme coins heeft er nu echter ook voor gezorgd dat Bonk zijn weg omhoog heeft ingezet. Na een stijging van 2% op woensdag ochtend lijkt Bonk zich net als de rest van de crypto markt op te maken voor een nieuwe meme crypto rally.

Dogecoin, Shiba Inu en Bonk Leiden Samen met Nieuwe Dog Meme Coins Crypto Rally In

De recente successen van Dogecoin, Shiba Inu en Bonk zijn een teken dat de meme coin markt begonnen lijkt te zijn aan een nieuwe crypto rally. 

Het zijn echter niet alleen deze gevestigde dog meme tokens die een nieuwe crypto rally op gang weten te brengen. Ook nieuwe dog meme coins die zich nog in de presale fase bevinden lijken door hun successen de nodige aandacht naar de meme coin markt te brengen. 

Een perfect voorbeeld hiervan is PlayDoge, deze dog meme coin die een mobiele Play-to-Earn meme coin ontwikkelt, wist namelijk in korte tijd meer dan $ 4,7 miljoen op te halen tijdens zijn presale. Daarnaast zijn Sealana, Base Dawgz en WienerAI ook interessante opties om te overwegen.

PlayDoge (PLAY) – Dog Meme Coin Gaat Viraal Tijdens Presale

PlayDoge is een Play-to-Earn meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een unieke mobiele game waarin de iconische Doge meme wordt getransformeerd in een virtueel huisdier. Deze game vormt een remake van de bekende Tamagotchi game en ging hierdoor al snel viraal. Investeerders haasten zich nu om deel uit te maken van deze presale voordat het project live gaat op exchanges en mogelijk explodeert in waarde.

Deze game omarmt de jaren 90 nostalgie van games zoals Tamagotchi en Super Mario Bros volledig door gebruik te maken van 8-bit 2D vormgeving. Gebruikers zullen voor hun huisdier moeten zorgen en kunnen het vervolgens inzetten bij minigames om PLAY tokens te winnen.

De mobiele game vormt echter niet de enige manier waarop gebruikers PLAY tokens kunnen verdienen. Het project introduceert namelijk ook een staking mechanisme waar 12% van de totale token voorraad voor is gereserveerd. Het team achter PlayDoge kondigde onlangs aan dat Ethereum staking nu ook mogelijk is, naast de originele BNB staking. Dit heeft ervoor gezorgd dat er op dit moment sprake is van een APY die oploopt tot wel 150%.

De presale van PlayDoge heeft dus al meer dan $ 4,7 miljoen weten op te halen waardoor het erg dicht in de buurt komt van zijn volgende presale doel. Op het moment dat dit doel bereikt wordt, zal de huidige prijs van $ 0,0051 per token ook verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana Meme Coin Wint in Aandacht

Sealana is een nieuwe meme coin die variatie naar de dog meme sector probeert te brengen door in plaats van een normale hond een zeehond te gebruiken als zijn mascotte. Deze mascotte wist dan ook al snel viraal te gaan. De mascotte van Sealana is een mollige zeehond die de hele dag achter zijn computer zit en alleen maar chips en tonijn snacks eet. Op deze manier probeert het project de ‘degen’ markt af te beelden.

Deze mascotte is ook een referentie naar het World of Warcraft karakter van South Park, een karakter dat in veel memes is terug te zien die gaan over overmatig schermgebruik. De mollige Sealana is op zijn X kanaal ook terug te zien in meerdere memes die allemaal ingaan op de ‘hillbilly degen’ die Sealana representeert.

Sealana wordt ontwikkeld op de Solana blockchain en lijkt hierdoor optimaal te kunnen profiteren van het succes van de beste Layer 1 oplossing voor meme coins. Solana was recentelijk namelijk ook al verantwoordelijk voor grote meme coins zoals BONK en WIF. Deze projecten wisten binnen korte tijd een market cap op te halen van boven de $ 2 miljard. Sealana staat nu klaar om soortgelijke winsten te realiseren.

Als de presale iets is om vanuit te gaan, dan lijkt Sealana inderdaad in staat om dit soort winsten te realiseren. De presale wist namelijk binnen korte tijd te voldoen aan zijn doel en heeft inmiddels al meer dan $ 5 miljoen weten op te halen. Hierdoor hebben investeerders nog maar tot 25 juni de tijd om SEAL tokens te kopen tegen de lage prijs van $ 0,022 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, SOL, USDT en creditcard. 

Bezoek Sealana Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Meme Coin Geïnspireerd Door Vrijheid van Base Jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die geïnspireerd is door de vrijheid van base jumping. Dit project probeert deze vrijheid nu naar de blockchain te brengen door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te realiseren. De eerste stap in deze gedecentraliseerde wereld is de mogelijkheid om je tokens over meerdere blockchains te verplaatsen.

Om dit mogelijk te maken introduceert het project multi-chain functionaliteit. Door zijn DAWGZ token naast zijn standaard BASE blockchain ook te ontwikkelen voor de ETH, SOL, BNB en AVAX blockchains, zullen gebruikers in staat zijn om hun tokens feilloos te verplaatsen over meerdere blockchains.

Het feit dat het thuis van Base Dawgz de Base blockchain is, brengt de nodige mogelijkheden met zich mee. De Base blockchain is namelijk een relatief nieuwe blockchain die een flinke groei ervaart en verantwoordelijk is geweest voor succesvolle tokens zoals BRETT. Brett wist in een periode van enkele weken een market cap te behalen van meer dan $ 1,5 miljard.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al meer dan $ 1,8 miljoen weten op te halen. Hiermee sprint deze presale door zijn doelen heen. Op dit moment kosten DAWGZ tokens $ 0,00527 per stuk, maar deze prijs zal binnen een aantal dagen verder gaan stijgen.

Bezoek Base Dawgz Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe Meme Coin Introduceert AI Trading Bot

WienerAI is een nieuwe meme coin die zowel kan rekenen op aandacht vanuit de meme coin als AI crypto community. Dit project is namelijk een dog meme coin, maar in het geval van WienerAI gaat het ook om een AI trading bot. Hierdoor is het project al snel viraal gegaan.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om vragen te stellen die betrekking hebben op de crypto markt. Met dit gewonnen advies zijn gebruikers vervolgens in staat om een voordeel op de markt te behalen. Het advies kan ook meteen toegepast worden aangezien gebruikers ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via de trading bot van WienerAI.

Gebruikers kunnen naast de AI trading bot ook gebruik maken van een aantrekkelijk staking mechanisme. Ondanks dat de presale nog in volle gang is, zijn er nu al meer dan 5,4 miljard WAI tokens vastgezet. De APY van deze gestakede tokens bedraagt op dit moment maar liefst 190%.

De hilarische vormgeving in combinatie met de unieke utility van de AI trading bot hebben ervoor gezorgd dat de presale van WienerAI al snel een groot succes werd. Deze presale heeft nu namelijk al meer dan $ 6 miljoen weten op te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,00072 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.