persbericht DBW
Persbericht

Dutch Blockchain Week 2023: Jubileum van Innovatie en Samenwerking

Het is bijna tijd voor de Dutch Blockchain Week! Dit jaar wordt groter en meer spectaculair dan voorgaande jaren. Om het vijfjarig jubileum te vieren, zijn er meer dan 50 evenementen gepland door heel Nederland. Deze week geeft zowel nieuwe start-ups zoals The Socialword als grote spelers zoals ASML, Deloitte en EY de kans om hun nieuwste crypto en blockchain vorderingen te tonen. Internationale partners, waaronder Bybit “Powered by Satos” en Coinbase, zijn ook van de partij!

Het evenement, vaak aangeduid als DBW23, heeft het BCNL evenement gepland in het bruisende ASML hoofdkantoor in Veldhoven, dichtbij Eindhoven – een stad bekend om zijn digitale innovatie. Dit event focust op de acceptatie en praktische toepassingen van blockchain. Pak je early-bird tickets nu, en voor andere events deze week zijn er ook tickets!

Line-up BCNL event 15 November 2023:

  • David Palmer: Bekend als een Top 30 Metaverse Industry Leader, is de brug tussen blockchain en IoT als Chief Product Officer bij Vodafone’s DAB.
  • Menno Broos: Leidt het Digitale Euro Project bij De Nederlandsche Bank en deelt inzichten over het Europese CBDC-traject.
  • Daniel Rood: Hoofd van Google’s Digital Natives Incubator (EMEA) spreekt over web3 ontwikkelingen.
  • Sten Reijers: Mede-oprichter van Veri.ID bespreekt digitale identificatie en EU digitale ID wallets.
  • Marjolein Geus: Met 30 jaar ervaring, belicht ze haar bijdrage aan technologieprojecten zoals de European Blockchain Sandbox.

Dutch Blockchain Week Details:
Van 13 tot 17 november 2023 vinden diverse evenementen plaats in Nederland, zowel door internationale en nationale organisaties zoals Chainalysis, Maven 11, Bitvavo, Hogeschool Utrecht en HVA inholland, als door de crypto community. Van ontbijtsessies tot hackathons, voor ieder is er iets! Zie hier de events tot nu toe.

Deze week is een kans voor crypto-enthousiastelingen om hun visie te delen. Geïnteresseerd om te spreken of mee te doen? Neem contact op met de organisatoren.

En kijk alvast naar de aftermovie van Dutch Blockchain Week 2022 om in de stemming te komen. Met de energie van DBW23 in het verschiet, lijkt de toekomst van blockchain en crypto in Nederland alleen maar stralender te worden!