scapesmania
Persbericht

Echt Stijging Momentum? Chainlink (LINK) breekt weerstand, Terra (LUNA) tegen markttrends in, nieuwe crypto stijgt!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-markt gonst van verwachting nu Bitcoin (BTC) een stille stierenmarkt betreedt en fungeert als een veilige haven temidden van onrust op de obligatiemarkt. Met prijzen die rond de $27.700 schommelen en tekenen vertonen van het bereiken van nieuwe hoogtepunten, trekken altcoins zoals Terra (LUNA) en Chainlink (LINK) ook aanzienlijke aandacht van handelaren en investeerders.

Recente rapporten van CoinDesk benadrukken dat Bitcoin een veilige haven is geworden te midden van de onrust op de obligatiemarkt. De vooraanstaande cryptocurrency ter wereld is in de afgelopen 24 uur met 1,3% gestegen, waarbij analisten van Matrixport opmerken dat BTC het niveau van $27.000 heeft omgezet in ondersteuning en mogelijk richting $30.000 gaat.

Forbes meldt dat BlackRock, ‘s werelds grootste fondsbeheerder, een cruciale rol heeft gespeeld bij de groeiende interesse van Wall Street in Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies. Een voormalig directeur van BlackRock voorspelt dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) binnenkort een langverwachte Bitcoin (BTC) spot exchange-traded fund (ETF) zal goedkeuren, wat mogelijk $17,7 biljoen aan activa kan vrijmaken.

Terra (LUNA): Verder verdiepend in het universum

Terra (LUNA) is niet slechts een digitaal actief. Het belichaamt een veelbelovende financiële infrastructuur met de ambitie om de volgende generatie van gedecentraliseerde apps en protocollen aan te drijven. Door gebruik te maken van een verzameling stablecoins gekoppeld aan verschillende wereldvaluta’s, biedt Terra (LUNA) een dynamisch mechanisme dat gericht is op het stabiliseren van prijzen en het faciliteren van wereldwijde transacties in een gedecentraliseerde omgeving. Onlangs heeft Terra (LUNA) aanzienlijke momentum getoond met zijn 14-daagse RSI op 80%, wat wijst op een mogelijk overgekochte situatie. De cryptocurrency heeft een piek van 13 weken bereikt van 0,737 en is verhandeld binnen de prijsklasse van 0,373 tot 0,591. Gezien de positieve koerstrend van Bitcoin (BTC), kan Terra (LUNA) profiteren van zijn huidige ondersteuningsniveaus om nieuwe hoogtepunten te richten in de komende weken.

De marktactiviteit van Terra (LUNA) is opmerkelijk. Een korte analyse van de recente prestaties met behulp van voortschrijdende gemiddelden geeft aan dat het 10-daagse Exponentiële Voortschrijdende Gemiddelde (EMA) op $0,457 staat, terwijl het 50-daagse EMA ook op $0,457 is. Het 100-daagse EMA wordt genoteerd op $0,547.

Het Pivot Point Classic raamwerk voor Terra (LUNA) benadrukt de huidige prijsdrukdynamiek met het Pivot Point 1e Ondersteuningsniveau op $0,365 en het Pivot Point 1e Weerstandsniveau op $0,595. De voortschrijdende gemiddelden wijzen op de mogelijkheid van zowel een opwaartse beweging als potentiële volatiliteit voor Terra (LUNA). De opwaartse trend van het korte termijn gemiddelde vergeleken met het lange termijn gemiddelde suggereert een bullish momentum in de nabije toekomst. Echter, het algemene marktsentiment blijft voorzichtig, wat de richting van Terra (LUNA) kan beïnvloeden. Handelaren wordt geadviseerd dit token nauwlettend in de gaten te houden. Terwijl men voorzichtig is met Terra (LUNA), is het voor slimme crypto-enthousiastelingen zinvol om nieuwkomers zoals ScapesMania te overwegen.

Chainlink (LINK) maakt vorderingen door real-world data te integreren in de blockchain. Dit digitale activum heeft de aandacht getrokken van crypto-analisten, vooral met de verwachte “laatste correctie” voor een significante uitbraak. De bekende crypto-analist Michaël van de Poppe heeft gespeculeerd dat Chainlink (LINK) mogelijk nog een correctie zal doormaken voordat het uit zijn huidige prijsklasse beweegt. Hij heeft 2024 aangemerkt als een cruciaal jaar voor Chainlink (LINK) en voorspelt dat de prijs tussen de $12 en $15 zal schommelen.

Duikend in de marktinzichten van Chainlink (LINK), presenteert het digitale activum enkele belangrijke datapunten. De 10-daagse Exponential Moving Average (EMA) voor Chainlink (LINK) staat op $7,59, terwijl de Simple Moving Average (SMA) voor dezelfde periode iets hoger ligt op $7,72. De 50-daagse analyse toont de EMA op $6,93, met de SMA daarachter op $6,56.

Als we ons richten op de handelsdynamiek van Chainlink (LINK), geeft de Pivot Point Classic structuur een duidelijk beeld van de huidige prijsdrukpunten. Het eerste ondersteuningspunt wordt geïdentificeerd op $6,53, terwijl het eerste weerstandsniveau aanzienlijk hoger ligt op $9,05.

Wat betreft het voorspellen van de koerstraject van Chainlink (LINK), suggereren de voortschrijdende gemiddelden een mogelijke consolidatiefase of zelfs een mogelijke opwaartse uitbraak. Echter, zoals waargenomen bij Terra (LUNA), kan het heersende marktsentiment, dat neigt naar voorzichtigheid, het bullish momentum van Chainlink (LINK) temperen. Het is essentieel voor investeerders en handelaren om de marktsignalen nauwlettend in de gaten te houden terwijl ze de wateren van Chainlink (LINK) bevaren. Gezien de onzekerheid over de toekomstige vooruitzichten van Chainlink (LINK), kan het overwegen van andere veelbelovende projecten zoals ScapesMania een strategische keuze zijn.

ScapesMania: Een Nieuwe Wereld van Mogelijkheden

ScapesMania is een innovatief project waarbij casual spelers de weg banen voor blockchain-enthousiastelingen om te profiteren van een bloeiend game-ecosysteem. Hier kun je de toekomst van het project vormgeven met DAO binnen de bloeiende industrie van $286,50 miljard en verleidelijke beloningen voor houders oogsten. Met een dynamische routekaart en continue ontwikkeling kan het potentiële ROI van 412% na notering van ScapesMania slechts het topje van de ijsberg zijn.

De Drijvende Krachten Achter ScapesMania

ScapesMania is niet zomaar een project; het is een bloeiend game-ecosysteem met diverse inkomstenstromen. Een team dat subsidies heeft gewonnen en met open sociale media profielen achter ScapesMania staat, belichaamt transparantie en wekt vertrouwen in het groeipotentieel van het project. De community van ScapesMania heeft meer dan 59K volgers – denk aan eindeloze mogelijkheden voor advertentie-inkomsten!

De ambitie van ScapesMania gaat verder dan het innovatieve concept: het heeft al één audit doorstaan en bevindt zich in het proces van een volgende. Klaar voor liquiditeit en zichtbaarheid, is ScapesMania al genoteerd op grote trackingplatforms, met de aanwezigheid op belangrijke beurzen in het verschiet.

Waarom Nu Instappen in ScapesMania

Projecten met vergelijkbare trajecten hebben vroege adopters beloond met een verbluffend x400-x500 ROI direct na notering. Waarom niet deze kans grijpen om een rooskleurige toekomst te verzekeren waarin je fondsen potentieel boven het gewone uit kunnen groeien?

Op dit moment kun je ScapesMania-tokens bemachtigen voor $0,002428 tijdens de voorverkoop – een kans die niet lang zal duren! De noteringsprijs is $0,01, wat je de mogelijkheid biedt voor een rendement van 412%. Wacht niet langer – grijp het moment en verzeker je ScapesMania-tokens vandaag nog! De huidige korting van 80% blijft niet eeuwig bestaan.

<<Doe mee aan de Voorverkoop>>

De prestaties van beoordeelde Crypto’s:

NaamPrijs24h %7d%1m%YTD%
Terra (LUNA)$0.4357-0.56%-14.85%5.57%-65.99%
Chainlink (LINK)$7.58-1.48%-2.15%23.56%34.60%

Lange termijn prijsvoorspelling tabel:

Naam2024202520262027202820292030
Terra (LUNA)$0.829$1.22$1.22$2.57$3.83$5.66$8.30
Chainlink (LINK)$9.96$14.67$23.51$35.26$51.64$74.31$108.92

Slotgedachten: Een Gebalanceerde Achtervolging

Zoals bij elk avontuur in de crypto-wereld, is de weg gevuld met hoogte- en dieptepunten. Het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn, de stemming van de markt te peilen en met voorzichtigheid te handelen. Immers, in de wereld van digitale activa, beloont fortuin niet alleen de dapperen maar ook de wijzen. Tokens zoals Terra (LUNA) en Chainlink (LINK) blijven belangrijke spelers, elk met zijn eigen set aan kansen en uitdagingen. ScapesMania biedt daarentegen een fris perspectief en een ander soort sensatie voor zowel de crypto-kenners als gaming liefhebbers.

Terwijl de klok tikt, haasten geïnformeerde kopers zich om ScapesMania tokens te kopen. Met elk volgende voorverkoopstadium is de prijs klaar om te stijgen. Mis niet de kans om potentieel een opmerkelijke 412% ROI te behalen na notering nadat je je tokens hebt bemachtigd met een korting van 80%!

Kom meer te weten over ScapesMania:

Bezoek de ScapesMania Voorverkoop

Join de Telegram Groep

Volg ScapesMania op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.