Persbericht

Newsbit 16-06-2022 12:45 leestijd 3 - 7 min

EDDAVerse: Laten we de wereld tokenizen

EDDAVerse is een kant-en-klare Web 3 enabler voor wereldwijde merken, beroemdheden en IP’s. EDDAVerse stelt atleten, beroemdheden, stichtingen, bedrijven, IP’s en merken in staat om Web3, NFT’s en het Metaverse te betreden door producten, diensten te lanceren en gemeenschappen te bouwen. EDDAVerse creëert en lanceert ook zijn eigen IP’s. EDDAVerse heeft ook een extra onderdeel genaamd EDDASwap.

Over EDDASwap

EDDASwap is een nieuw platform dat de markt verovert. EDDASwap is een ecosysteem van DeFi- en NFT-applicaties, met een gedecentraliseerde uitwisseling die Ethereum, BSC en Polkadot ondersteunt. EDDA is het native token van het EDDASwap-ecosysteem en ontleent zijn naam aan een oude verzameling mythologische Noorse gedichten. EDDA Token houders zullen de belangrijkste begunstigden zijn van het voortgezette gebruik en de groei van EDDASwap.

EDDA Tokenomics

De tokenomics van EDDA zijn volledig uniek en zijn strategisch ontworpen om de waardetoename van het EDDA-token te maximaliseren. EDDA zal voor altijd een vaste voorraad hebben van slechts 5000 tokens. Daarom is EDDA een token met een ultralaag aanbod , waardoor het een van de meest schaarse tokens op de markt is. Het succes van Bitcoin heeft een zeer fundamenteel economisch concept versterkt. Simpel gezegd, bewijsbare schaarste is waardevol. Als voorbeeld, vandaag de dag streven veel mensen ernaar om één volledige Bitcoin te bezitten. Net Als hoe slechts 21 miljoen mensen in de wereld één volledige Bitcoin kunnen bezitten, neemt EDDASwap dit enkele inkepingen hoger, omdat slechts een exclusieve club van 5000 mensen in staat zal zijn om één volledige EDDA te bezitten! Ter verduidelijking voor degenen die minder bekend zijn met cryptocurrencies, kunnen cryptocurrencies, in tegenstelling tot aandelen, fractioneel eigendom zijn. U hoeft niet per se één “volledige” EDDA te bezitten. Dus zelfs een koper die geen aanzienlijke som geld over heeft, kan nog steeds een fractie van EDDA kopen en exact dezelfde voordelen ontvangen.

Het NFT-platform van EDDASwap

NFT’s zijn op dit moment een van de populairste trends ter wereld en ze zijn snel de toegangspoort geworden om de cryptocurrency markten te betreden. Het NFT-platform van EDDASwap, dat al live is, combineert de voordelen van NFT’s met de snel groeiende digitale kunst- en verzamelobjectenindustrie, waardoor innovatieve mogelijkheden ontstaan, zoals het tokenizing van kunstwerken en verzamelobjecten uit de echte wereld. Op het NFT-platform van EDDSwap kunnen EDDA token houders hun tokens inzetten om exclusieve, limited edition NFT’s te verdienen die speciaal voor EDDASwap zijn gemaakt door ’s werelds toonaangevende 3D-artiesten en motion graphic designers, waaronder legendes zoals Primal Cypher, OZ, Space Yacht Labs, Stefan Große Halbuer, Cyrus James Khan, Layerinsane, Alphie en nog veel meer. Op NFT-marktplaatsen zoals OpenSea en Rarible zijn NFT’s van topkwaliteit van dergelijke toonaangevende artiesten indrukwekkend. Een van de limited edition NFT’s van het platform van EDDASwap is bijvoorbeeld onlangs verkocht voor meer dan $14.000 op OpenSea. En het beste deel is, EDDA token houders die het NFT-platform gebruiken, krijgen al deze NFT’s gratis!

EDDASwap’s Multi-Chain DEX

De multi-chain DEX is het flagship aanbod van EDDASwap en ondersteunt de handel in crypto-activa op alle toonaangevende blockchains zoals Ethereum, Binance Smart Chain en Polkadot. De Binance Smart Chain-versie van de DEX zal de eerste zijn die wordt gelanceerd, die binnenkort zal worden gevolgd door een L2 DEX, waarvoor EDDASwap heeft samengewerkt met Polygon. Een belangrijke onderwerp van de plannen van EDDASwap voor hun DEX’s is de kern focus op beveiliging. EDDASwap implementeert “Liquidity Lock”, een optionele functie waarbij iedereen die zijn token op de EDDASwap DEX vermeldt, de mogelijkheid heeft om de liquiditeit voor het token gedurende een bepaalde periode vast te zetten. Elk project dat zichzelf wil legitimeren, kan deze functie gebruiken om vertrouwen te creëren en token kopers de broodnodige beveiliging te bieden.

Een ander belangrijk aspect is hoe de DEX’s de EDDA-tokenhouders ten goede komen. Het antwoord ligt in een elegant system, waarbij een fractie van de handelskosten die worden gegenereerd op alle DEX’s van EDDASwap worden gebruikt om automatisch EDDA tokens op de markt te kopen, die vervolgens worden gedistribueerd naar EDDA token houders die hun tokens hebben ingezet. Daarom, naarmate EDDASwap groeit en het handelsvolume toeneemt, zullen de EDDA Token houders de uiteindelijke begunstigden zijn.

EDDASwap’s partnerschap met Polygon

EDDASwap heeft verschillende prominente en hoogwaardige partnerschappen gesloten. De grootste daarvan is de samenwerking van EDDASwap met Polygon. EDDASwap gaat de L2-scaling technology van Polygon implementeren om ongeëvenaarde snelheid en schaalbaarheid naar de platforms van EDDSwap te brengen. EDDASwap’s flagship DEX is het eerste platform dat EDDASwap bouwt op Polygon. Aangedreven door de schaal mogelijkheden van Polygon, zullen transacties op de EDDASwap L2 DEX bijna geen gaskosten met zich meebrengen (minder dan $0,0001 per transactie) en zal de finaliteit van de transactie bliksemsnel zijn. Met andere grote DEX’s in de industrie die worstelen met hoge kosten en hun L2-implementaties vertragen, zal de EDDASwap DEX een enorm concurrentievoordeel hebben, door ongeëvenaarde schaalvergroting te bieden zonder afbreuk te doen aan decentralisatie. Om de liquiditeit op de EDDASwap DEX op te starten, gaat Polygon een liquidity mining campagne uitvoeren om liquiditeitsverschaffers te stimuleren na de lancering van de DEX. De omvang van de samenwerking eindigt daar echter niet alleen, want EDDASwap gaat ook NFT’s universeel toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen, door hun NFT-platform uit te breiden naar Polygon. In het geüpgradede NFT-platform van EDDA Swap zal het proces van slaan en transacties met NFT’s exponentieel goedkoper en sneller zijn. V2 van het NFT-platform van EDDASwap is ook in ontwikkeling en zal geheel nieuwe primitieven naar de NFT-industrie brengen, waaronder de samenvoeging van DeFi met NFT’s. Het bewezen succes van EDDASwap in de NFT-ruimte, gecombineerd met de scaling technology van Polygon, zal NFT’s naar een hoger niveau tillen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten