Persbericht

Een prijsvoorspelling voor Aptos (APT) en de Uwerx (WERX) voorverkoop: welke munt zal omhoogschieten in 2023?

De crypto-industrie verandert snel en er verschijnen dagelijks revolutionaire nieuwe projecten. En ervaren investeerders weten dat vroeg investeren in deze veelbelovende ondernemingen de meeste rijkdom oplevert! Vandaag bespreken we Uwerx – een van deze initiatieven die het potentieel hebben om een favoriet platform onder miljoenen individuen te worden! Het heeft voor veel opschudding gezorgd in de cryptosfeer, maar hoe zal Uwerx zich verhouden tot populaire munten zoals Aptos (APT) in 2023? Dat zoeken we uit!

Aptos (APT) laat dalende rendementen zien

Aptos (APT) is een Layer-1 blockchain die tot doel heeft het gebruik en de toegankelijkheid van gedecentraliseerde financiering (DeFi) voor bedrijven te vergroten. Sinds het begin van 2023 is Aptos (APT) een van de weinige crypto’s die een snelle stijging doormaakte en in januari zelfs een piek van $ 19,92 bereikte. Velen beschouwen deze prijsstijging voor Aptos (APT) echter als marktmanipulatie.

Op dit moment wordt Aptos (APT) verhandeld voor $10,02 met een marktkapitalisatie van $2,1 miljard, een daling van 5,30% in de afgelopen 24 uur. Het sentiment rond Aptos (APT) is bearish en het handelsvolume daalt ook van de ene op de andere dag met 13%. Analisten zijn van mening dat dit neerwaartse traject voor Aptos (APT) zal aanhouden en mogelijk in het vierde kwartaal van 2023 onder $10 zal dalen. Zelfs als Aptos (APT) erin slaagt om binnenkort een prijsstijging te laten zien, denken we dat het gunstig zou zijn om te zoeken naar mogelijkheden met meer ruimte voor vooruitgang.

De innovatie die Uwerx (WERX) zal brengen

Onlangs ontdekte McKinsey Global dat 20-30% van het personeelsbestand in zowel de VS als de EU-15 bestaat uit freelancers die als zelfstandige werken of tijdelijk werk verrichten. Aangezien deze branche blijft groeien en veel mensen zich aangetrokken voelen tot het flexibiliteitsaspect van freelancen, zou Uwerx het leidende platform voor al deze werknemers kunnen worden!

Uwerx wordt het allereerste gedecentraliseerde freelance-platform dat blockchain-technologie in zijn voordeel gebruikt. Op Uwerx kunnen freelancers en kopers van diensten verbinding maken zonder de hoge servicekosten van andere platforms te betalen (Upwork vereist 20%). Slimme contracten kunnen fungeren als een peer-to-peer escrow-service, terwijl een Proof-of-Work (PoW)-systeem al uw intellectuele eigendom van u houdt – geen diefstal van inhoud!

Deze voordelen zijn marktverstorend, wat zou kunnen helpen om Uwerx jarenlang op de eerste plaats van het platform onder zijn collega’s te plaatsen! Centraal in dit project staat de WERX-munt die zijn houders een passief inkomen oplevert door middel van staking, toegang tot premiumfuncties en meer voor een huidige voorverkoopprijs van $0,0075! Experts denken dat deze munt in het vierde kwartaal van 2023 zal stijgen naar een dieptepunt van $2,50 en een hoogtepunt van $4,40 – een uitstekende gelegenheid om een blue-chip token te kopen voor een lage prijs!

De voorverkoop van Uwerx (WERX) trekt investeerders aan

Vergeleken met Aptos (APT), dat twijfelachtige tokenomics heeft, zou Uwerx, met zijn geavanceerde functies zoals gedecentraliseerde opslag en verifieerbare opgeslagen records, een hele markt kunnen transformeren! De banden met de gig-economie, die heeft standgehouden in een volatiele markt, maken ook het groeipotentieel enorm. Andere positieve signalen voor elke belegger zijn twee uitgevoerde audits door SolidProof en InterFi Network, een afstand van contracteigendom dat is ingediend voor wanneer het project wordt genoteerd op gecentraliseerde beurzen en een liquiditeitsslot van 25 jaar nadat de voorverkoop is afgelopen!

Experts zeggen dat Uwerx voldoet aan alle criteria voor de beste voorverkoop van 2023, en door op de onderstaande links te klikken, kunt u al vroeg investeren in een game-changer! Investeer vandaag vóór de prijsverhoging en bonusverlaging van 25% naar 20%!

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/