Nieuws, Persbericht

Nieuws, Persbericht

Eenvoudige Cryptocurrency Exchange zorgt voor massale opname

08 april 2019, Londen: de cryptomarkt wordt vaak gezien als complex en moeilijk toegankelijk. Maar een manier om deze complexiteit weg te nemen is het verlagen van het instapniveau voor nieuwe spelers in de branche. Daarom heeft XCOEX zich geconcentreerd op zowel de nieuwe als ervaren crypto enthousiastelingen.

Het is de missie van XCOEX om het eenvoudigste, best uitgeruste, meest functionele en technisch geavanceerde platform ooit te leveren aan haar gebruikers.


XCOEX de versimpelde Crypto Exchange

Eenvoud, veiligheid en een persoonlijke benadering van XCOEX-gebruikers hebben onze hoogste prioriteit.
 
Met het XCOEX-platform begrijpt letterlijk iedereen hoe een cryptocurrency gekocht moet worden. Registratie is super eenvoudig – het enige wat we nodig hebben om een account in te stellen is een e-mailadres en een wachtwoord. Zodra een gebruiker geregistreerd is kan de gebruiker direct de gewenste hoeveelheid crypto’s kopen met 1 van de belangrijkste crypto’s die beschikbaar zijn, waaronder: BTC, BCH, ETH, XRP en LTC.

Na het verifiëren van je identiteit (duurt slechts 5 minuten), kan de gebruiker onmiddellijk geld storten met behulp van bankoverschrijving (slechts 1% commissie) of Visa/ Mastercard (commissie: 2.99% en opnemen: 1,2%).

We bieden de laagste tarieven in de branche.


XCOEX – Een Exchange die voor iedereen werkt

We willen dat XCOEX wordt gebruikt door zowel beginners als ervaren handelaren.
 
Of het nu een ervaren persoon is, of een crypto-beginner, wij garanderen uw veiligheid met een verplichte 2-factor Authenticator en een betrouwbare oplossing om je crypto te bewaren met cold wallets.

Hoewel we een individuele benadering voor elke klant beloven, kunnen zowel handelaars als beleggers altijd vertrouwen op unieke aanbiedingen, gunstige voorwaarden en lage transactietarieven.


XCOEX – Alles-in-één oplossing voor elke cryptocurrency behoefte

Voor ons betekent een one-stop-oplossing dat er 1 enkele provider is voor al uw crypto-behoeften.
 
Met XCOEX kunt u de populairste cryptocurrencies kopen, verkopen, ruilen en verhandelen met behulp van een gratis ingebouwde wallet. Volgens Alex Altgauzen de COO van XCOEX:
 
“Als het gaat om cryptocurrency en digitale handel, is de complexiteit van de tools een van de grootste problemen voor nieuwkomers, die al hun inspanningen richten op het begrijpen van hoe de markten werken. Daarom hebben we XCOEX gecreëerd – de eenvoudigste massamarktexchange voor elke cryptocurrency wens die een moderne gebruiker heeft. Voor ons is eenvoud de nieuwe trend in de cryptocurrency-industrie. “
 
XCOEX is geschikt voor elk apparaat dat je hebt – of dat nu een laptop, tablet of een smartphone is, je hebt altijd en overal toegang tot je account. Onze gebruikers kunnen al gebruik maken van onze officiële applicatie via de Apple App Store voor iOS en Google Play voor Android.


XCOEX – een groeiende community met persoonlijke ondersteuning

XCOEX heeft al een sterke community opgebouwd, die blijft groeien.
 
Met onze behulpzame chat-beheerders, kun je altijd advies krijgen. Met 24/7 ondersteuning kunnen onze gebruikers genieten van geweldige technische ondersteuning met al hun vragen. Deze worden in minder dan 5 minuten afgehandeld.
 
Bovendien zullen gebruikers ons team binnenkort niet alleen via het platform, maar ook via Telegram kunnen bereiken.

We hebben ook het XCOEX Affiliates-programma gelanceerd, dat de beste conversiepercentages biedt, terwijl affiliates kunnen profiteren van XCOEX-merkherkenning. Onze technologieën voorzien affiliates van een eersteklas volgsysteem waarmee ze eenvoudig alle referral aanmeldingen, hits en traffic kunnen volgen.
 
Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, horen wij graag van u! Stuur voor meer informatie een e-mail naar affiliates.support@xcoex.com.


XCOEX: Een internationaal team van wiskundigen, brokers, codeerders, UX en UI-ontwerpexperts. XCOEX-team werkt altijd aan nieuwe oplossingen, dus onze klanten zullen een onberispelijke gebruikerservaring krijgen. We bieden snelle, veilige en geavanceerde producten. Neem voor alle media-informatie contact op met Anna Menshenina of bezoek onze homepage.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten